Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji Fotografija

QUOTE(Žmogus @ 2008 04 14, 00:58)

O kaip tik dabar šią bantysiu tmax 400.
Labai gražios nuotraukos.
Čia kažkas keista su PS? Ar tiesiog toks kontrastas?

Dėkui;) Nea, praktiškai miekas su PS nekeista, sumažinta ir truputis sharpo uždėta:)) Norėtųsi visą seriją pamatyti - kažkaip labai kabina, matyt iš kokio festivalio tongue.gif (?)

Atsakyti
Žmogau, aš vat spėlioju, kodėl grūdo nesimato? čia Deltos nuopelnas, formatas didesnis, nei 135, ar skanuotas ne negatyvas, o nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 04 14, 05:44)
Žmogau, aš vat spėlioju, kodėl grūdo nesimato? čia Deltos nuopelnas, formatas didesnis, nei 135, ar skanuotas ne negatyvas, o nuotrauka?

Formatas 135, skanuotas negatyvas. Manau, kad DELTA nuopelnas dėl grūdo smile.gif
Atsakyti
reiks pamėginti. nors dabar iso 400 dabar lauko sąlygom gal kiek ir daugoka (ypač kai trumpiausias išlaikymas mano aparatuose 1/500 g.gif ) bet įsivaizduoju, kad ir 100 grūdas bus toks pats, nes kur jau būti mažesniam.

tiesa, o kuom ryškinta?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 04 14, 11:06)
reiks pamėginti. nors dabar iso 400 dabar lauko sąlygom gal kiek ir daugoka (ypač kai trumpiausias išlaikymas mano aparatuose 1/500 g.gif ) bet įsivaizduoju, kad ir 100 grūdas bus toks pats, nes kur jau būti mažesniam.

tiesa, o kuom ryškinta?

Lauko sąlygom reiktų su 1/500 tikrai reiktų ISO100

Nežinau, aš nunešiau į vietinį minilabą. Jie ten siuntė kažkur. Po poros savaičių jau gavau viską, juostą, nuotraukas ir CD.

Tik nežinau kur gauti dar DELTA 400. Nemačiau niekur pirkt. Gavau tai su žurnalu kažkokiu pabandymui tipo.

O juostų DELTA100 fotopro tai buvo bent jau sausį.
Atsakyti
QUOTE(Žmogus @ 2008 04 14, 13:16)
Lauko sąlygom reiktų su 1/500 tikrai reiktų ISO100

Nežinau, aš nunešiau į vietinį minilabą. Jie ten siuntė kažkur.  Po poros savaičių jau gavau viską, juostą, nuotraukas ir CD.

Tik nežinau kur gauti dar DELTA 400. Nemačiau niekur pirkt. Gavau tai su žurnalu kažkokiu pabandymui tipo.

O juostų DELTA100 fotopro tai buvo bent jau sausį.

ilford deltomis prekiauja gal tik fototechnika. šiuo metu neverta ieškoti, visos išpirktos, laukia kito užsakymo.
Atsakyti
Trumpam.
http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=

QUOTE(avytess @ 2008 04 13, 23:46)
Dėkui;) Nea, praktiškai miekas su PS nekeista, sumažinta ir truputis sharpo uždėta:)) Norėtųsi visą seriją pamatyti - kažkaip labai kabina, matyt iš kokio festivalio tongue.gif (?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogus: 15 balandžio 2008 - 01:30
QUOTE(Žmogus @ 2008 04 15, 01:27)

Smagi serijikė! Nu labai labai gražios nuotraukos 4u.gif
Ech, aš tai labai labai ilgai fotkinau su kodak cn400, c41 proceso, bet neseniai išbandžiau visokius tmaxus, adoxus ir ilfordas jau pakeliui į mano fotoaparatą, tai c41-o dabar nė už ką nebenoriu ax.gif hmm..
Važiuosiu ryt ryškint to Ilford PAN 100iso, idomu, ar jis kuo nors idomus g.gif , gal kas bandė?
O kiek tu laiko fotkini, žmogau? tongue.gif ( p.s.nickas tai nerealus lotuliukas.gif )
Papildyta:
Ai, o čia šiaip šian nuskanavau porą nuotraukyčių, iš draugės filmavimo aikštelės, hihi, fotkinta su Kodak cn400 tongue.gif

"grimas"

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avytess: 15 balandžio 2008 - 01:52
smile.gif avytess ziuriu nemiegale tongue.gif

graziu fotografiju pas jumi uzmaciau bigsmile.gif as su juosta nesusidraugauju kol kas doh.gif bet esu kantri, tai ziuresim, kuri kuria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmogus @ 2008 04 15, 01:27)

Tavo fotografijos tikrai šaunios... Kalbu netik apie paradą.

Man fotolabe išgyrė ''FUJI NEOPAN profesional'', tai isbandžiau 400 iso savaitgalį. Matysim kas gausis... Mano naudota prieš tai KODAK T-MAX dulkiu turėdavo nemažai...

Gal kas patars dėl ryškalų FUJI NEOPAN juostai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 15 balandžio 2008 - 06:25
Dėkui wink.gif
Fotkinu aš kokius 3 metus. Nesenai pardaviau skaitmeną. Dabar tik juostą turiu. smile.gif
Prisipirkau čia kokia 20 juostų įvairių...

Ar ne PAN duoda grūdą?

Tikrai šioj temoj super nuotraukos dedamos. Smagu. smile.gif

QUOTE(avytess @ 2008 04 14, 23:50)
Smagi serijikė! Nu labai labai gražios nuotraukos 4u.gif
Ech, aš tai labai labai ilgai fotkinau su kodak cn400, c41 proceso, bet neseniai išbandžiau visokius tmaxus, adoxus ir ilfordas jau pakeliui į mano fotoaparatą, tai c41-o dabar nė už ką nebenoriu ax.gif hmm..
Važiuosiu ryt ryškint to Ilford PAN 100iso, idomu, ar jis kuo nors idomus g.gif , gal kas bandė?
O kiek tu laiko fotkini, žmogau? tongue.gif ( p.s.nickas tai nerealus lotuliukas.gif )
Papildyta:
Ai, o čia šiaip šian nuskanavau porą nuotraukyčių, iš draugės filmavimo aikštelės, hihi, fotkinta su Kodak cn400  tongue.gif

"grimas"

user posted image

Papildyta:
Dėkui smile.gif
O kaip jūsų pamatyt?
QUOTE(roolys @ 2008 04 15, 04:22)
Tavo fotografijos tikrai šaunios... Kalbu netik apie paradą. 

Man fotolabe išgyrė ''FUJI NEOPAN profesional'', tai isbandžiau 400 iso savaitgalį. Matysim kas gausis... Mano naudota prieš tai KODAK T-MAX dulkiu turėdavo nemažai...

Gal kas patars dėl ryškalų FUJI NEOPAN juostai?

Atsakyti
QUOTE(Žmogus @ 2008 04 16, 00:35)

Hihi, šiais laikais matyt retai pasitaiko, kad kas parduotų skaitmena ir pasiliktų tik juostinį fotiką, manau dažniausiai būna atvirkščiai.. verysad.gif
Aš asmeniškai pradėjau fotkint juosta oj prieš kokius 7 metus, įsigijau skaitmeninį fotiką,bet jis dažniausiai dulka spintoje, jau kokius metus esu visiškai stačia galva pasinėrus i fotografijos pasaulį ax.gif ax.gif ax.gif Vat.
Dėl Ilford PAN neturiu nė menkiausio supratimo koks jo grūdas ir ar apskritai verta fotkinti šia juosta..velnias, vis neprisiruošiu išryškint doh.gif

P.s. O kad gražių nuotraukų šioje temoje išvystam tai tikrai šaunu! 4u.gif
Atsakyti