Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji Fotografija

QUOTE(bite maja @ 2008 01 30, 17:21)
NikonF90x yra geresnis už NikonF80?  unsure.gif diedas sutinka parduot už 700 lt

čia be objektyvo? už tiek (180 DB svarų) ebejui galimą topinį 1 canoną juostinį paimti. o 30, 33 dar ir su objektyvu išeitų....

p.s. jei nesinaudoji e-bay'jum parašyk až. turiu kuklią kelių kamerų bei objektyvų ir dar visokio š... parsisiuntimo patirties. nikonuose nesigaudau. bet kainų politiką galėsiu parodyt (t.y. pati galėsi pažiūrėti kas ten ir po kiek, o po to spręsti).
p.p.s. šiaip tai analoginis renesansas juntamas. kameros pabrango. jau kelintą dieną negaliu canono juostinuko susižvejoti už priimtiną kainą. o anksčiau būdavo labai gerų pasiūlymų....
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 01 30, 22:39)
čia be objektyvo? už tiek (180 DB svarų) ebejui galimą topinį 1 canoną juostinį paimti. o 30, 33 dar ir su objektyvu išeitų....

p.s. jei nesinaudoji e-bay'jum parašyk až. turiu kuklią kelių kamerų bei objektyvų ir dar visokio š... parsisiuntimo patirties. nikonuose nesigaudau. bet kainų politiką galėsiu parodyt (t.y. pati galėsi pažiūrėti kas ten ir po kiek, o po to spręsti).
p.p.s. šiaip tai analoginis renesansas juntamas. kameros pabrango. jau kelintą dieną negaliu canono juostinuko susižvejoti už priimtiną kainą. o anksčiau būdavo labai gerų pasiūlymų....

galiu duoti telefoną Klaipėdoje, parduoda juostinį canon'ą 300v, nedaug naudotas. aš lygiai tokį turiu, man jis tinka.
jei dar nepardavė, tikrai parduos. kaina man rodos 500 litų. ketinau iš jo pirkti, bet arčiau vilniaus lygiai toks pats ir pigiau pasitaikė..smile.gif

iš tėčio parsivežiau zorki 5 ir naujutėlius Fed ir veidrodinį kiev 10 . Fed'as tai nė vieno kadro nepadaręs..biggrin.gif bus eksperimentų.. doh.gif dar kokius 20 senų fotikų palikau, dalis jų tikrai veikia.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 vasario 2008 - 09:31
jei su tolimačiu ir centriniu užraktu nefotografavusi - būsi maloniai nustebinta pirmą kartą paspaudusi fedo mygtuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 04, 09:46)
jei su tolimačiu ir centriniu užraktu nefotografavusi - būsi maloniai nustebinta pirmą kartą paspaudusi fedo mygtuką thumbup.gif

au je, laukiu nesulaukiu biggrin.gif biggrin.gif

tai duoti tą telefoną? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 vasario 2008 - 09:49
oi, nesupratau, kad pasiūlymas dėl aparato Klaipėdoje skirtas man. ačiū, aš turiu juostinį canon 50e, kuriuom patenkintas.
Atsakyti
Bitute, jeigu reikia pagalbos del ebay, sakyk. As daug ka ten perku-parduodu.
Atsakyti
Dėkui jums abiem už pasiūlytą pagalbą. kai jau sugalvosiu, tai tikrai kreipsiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 04, 12:54)
oi, nesupratau, kad pasiūlymas dėl aparato Klaipėdoje skirtas man. ačiū, aš turiu juostinį canon 50e, kuriuom patenkintas.

ok, iš šių Tavo žodžių pamaniau, kad ieškai:
"p.p.s. šiaip tai analoginis renesansas juntamas. kameros pabrango. jau kelintą dieną negaliu canono juostinuko susižvejoti už priimtiną kainą. o anksčiau būdavo labai gerų pasiūlymų...." biggrin.gif biggrin.gif ok, pamiršk biggrin.gif

o čia kad tema nemirtų:

user posted image

kaip visada, bėdos su fokusu, bet tai gal yra mano skiriamasis bruožas - gal nė vieno tokio kaip aš daugiau ir nėra, kuris per tiek laiko nesugeba sufokusuoti normaliai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip galvojate, ar galima nuotraukas ryskinti infraraudonuju spinduliu lempos sviesoje? Radau namie tokia lempa, bet nedristu pasijungti salia normalios raudonu stiklu lempos smile.gif
Atsakyti
reikia patarimo.

turiu galimybe buti atsakinga uz fotolabaratorija, bet neturiu patirties su chemikalais. Ar ten labai daug zaidimo su jais? proporcijos ir pan, ar tiesiog uztenka pasiskaityti internete, uzsisakyti ir kaip parasyta sumaisyti?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 02 25, 09:39)
Kaip galvojate, ar galima nuotraukas ryskinti infraraudonuju spinduliu lempos sviesoje? Radau namie tokia lempa, bet nedristu pasijungti salia normalios raudonu stiklu lempos smile.gif

Neturiu žalio supratimo g.gif

QUOTE(kakarieku @ 2008 02 25, 23:11)
reikia patarimo.

turiu galimybe buti atsakinga uz fotolabaratorija, bet neturiu patirties su chemikalais. Ar ten labai daug zaidimo su jais? proporcijos ir pan, ar tiesiog uztenka pasiskaityti internete, uzsisakyti ir kaip parasyta sumaisyti?

Žaidimo nedaug, svarbu daryti viską pagal instrukciją. Internete tikrai rasi milijonus rekomendacijų.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 02 25, 10:39)

manau, kad galima (ale ką duos? šilumą?). manau, kad net juostas gali ryškinti įsijungęs tokią lempą. canono eos 50e juostos kadrų skaitiklis turi IR spindulių daviklį. tai tik įspėjimas, kad su šiuo modeliu nagalima naudoti IR spinduliams jautrią juostą, nes ją tai tikrai apšvieti gali. o paprastą BW
Atsakyti