Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiuko košės receptas

radau tikslesni aprasyma kaip daryti ta sirsiu medu.... biggrin.gif

KiauŠinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu,ir pilant po truputi spirita plakti iki vientisos mases.
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 07 28, 13:41)
radau tikslesni aprasyma kaip daryti ta sirsiu medu.... biggrin.gif

KiauŠinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu,ir pilant po truputi spirita plakti iki vientisos mases.

o gramais kiek cia butu? mums si savaitagali jau reiks
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2008 07 28, 13:43)

Dariau siam savaitgaliui, tai dariau: 4 kaiusiniu tryniai, 1 indelis kondencuoto pieno, cukraus pudros 200 gr, vanilinio cukraus kelius saukstelius ir 100 gr spirito.
Bet dabar tiek nedaryciau, daryciau tik is puses normos, nes man tik suvalge puse indelio, o ten buvo tik 190 gr ir dar 2 indeliai liko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 28 liepos 2008 - 12:56
QUOTE(laurada @ 2008 07 28, 13:51)
Dariau siam savaitgaliui, tai dariau: 4 kaiusiniu tryniai, 1 indelis kondencuoto pieno, cukraus pudros 200 gr, vanilinio cukraus kelius saukstelius ir 100 gr spirito.
Bet dabar tiek nedaryciau, daryciau tik is puses normos, nes man tik suvalge puse indelio, o ten buvo tik 190 gr ir dar 2 indeliai liko  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
bandysiu daryt
Atsakyti
yra paciam pirmajam puslapi keletas variantu... smile.gif
cia vienas is ju

ŠIRŠIŲ MEDUS

6 kiaušinių tryniai,
6 šaukštai cukraus pudros,
1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno,
100 g spirito.
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2008 07 28, 12:43)

pirmam puslapiuke laaabai daug receptu wink.gif
Atsakyti
Gal kas turit minciu kaip galima pakeisti vaikucio kose ir pieneli, kad butu be alkoholio, spirito.Seimos narys vienas negali ragauti ne laso alkoholio, o kazkaip vieniems duoti, o anam ne, tai cia jau kuriozas gautusi.Nesakysi tau negalima.
Ka darytumet jus ax.gif
Atsakyti
wub.gif Taip atrodo mano meducio etikete wub.gif

user posted image

wub.gif O taip atrodo sulciu etikete ,kuri bus klijuojama ant vaikisko buteliuko wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 08 06, 02:40)
wub.gif Taip atrodo mano meducio etikete wub.gif

user posted image

wub.gif O taip atrodo sulciu etikete ,kuri bus klijuojama ant vaikisko buteliuko wub.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 06 27, 15:53)
Ai radau paruosimo buda. Cukraus pudra isplakt su kiausiniu tryniais, paskui pilti kondensuota piena(tik ziurekit kad butu kondensuotas pienas, o ne pieno misinys) ir spirita

Sakykite, o sutirštintas pienas yra tas pats kas ir kondensuotas? Kažkaip parduotuvėje randu tik su užrašu "sutirštintas pienas". Bijau neapsirikti pirkdama.
Atsakyti
o stai musu kosytes etikete smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingadi @ 2008 08 06, 16:04)
Sakykite, o sutirštintas pienas yra tas pats kas ir kondensuotas? Kažkaip parduotuvėje randu tik su užrašu "sutirštintas pienas". Bijau neapsirikti pirkdama.

mano manymu kondensuotas pienas db vadinamas sutirstintu pienu, tik ziurekite, kad butu saldintas...
Atsakyti
[quote=katcia,2008 08 06, 19:40]
o stai musu kosytes etikete smile.gif

user posted image
Labai grazios etiketes, tokios zaismingos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti