radau tikslesni aprasyma kaip daryti ta sirsiu medu....
KiauŠinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu,ir pilant po truputi spirita plakti iki vientisos mases.
QUOTE(katcia @ 2008 07 28, 13:41)
radau tikslesni aprasyma kaip daryti ta sirsiu medu....
KiauŠinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu,ir pilant po truputi spirita plakti iki vientisos mases.
o gramais kiek cia butu? mums si savaitagali jau reiks
QUOTE(mmuliukas @ 2008 07 28, 13:43)
Dariau siam savaitgaliui, tai dariau: 4 kaiusiniu tryniai, 1 indelis kondencuoto pieno, cukraus pudros 200 gr, vanilinio cukraus kelius saukstelius ir 100 gr spirito.
Bet dabar tiek nedaryciau, daryciau tik is puses normos, nes man tik suvalge puse indelio, o ten buvo tik 190 gr ir dar 2 indeliai liko
QUOTE(laurada @ 2008 07 28, 13:51)
Dariau siam savaitgaliui, tai dariau: 4 kaiusiniu tryniai, 1 indelis kondencuoto pieno, cukraus pudros 200 gr, vanilinio cukraus kelius saukstelius ir 100 gr spirito.
Bet dabar tiek nedaryciau, daryciau tik is puses normos, nes man tik suvalge puse indelio, o ten buvo tik 190 gr ir dar 2 indeliai liko
aciu
bandysiu daryt
yra paciam pirmajam puslapi keletas variantu...
cia vienas is ju
ŠIRŠIŲ MEDUS
6 kiaušinių tryniai,
6 šaukštai cukraus pudros,
1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno,
100 g spirito.
cia vienas is ju
ŠIRŠIŲ MEDUS
6 kiaušinių tryniai,
6 šaukštai cukraus pudros,
1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno,
100 g spirito.
QUOTE(mmuliukas @ 2008 07 28, 12:43)
pirmam puslapiuke laaabai daug receptu
Gal kas turit minciu kaip galima pakeisti vaikucio kose ir pieneli, kad butu be alkoholio, spirito.Seimos narys vienas negali ragauti ne laso alkoholio, o kazkaip vieniems duoti, o anam ne, tai cia jau kuriozas gautusi.Nesakysi tau negalima.
Ka darytumet jus
Ka darytumet jus
Taip atrodo mano meducio etikete
O taip atrodo sulciu etikete ,kuri bus klijuojama ant vaikisko buteliuko
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 08 06, 02:40)
Taip atrodo mano meducio etikete
QUOTE(mammy @ 2007 06 27, 15:53)
Ai radau paruosimo buda. Cukraus pudra isplakt su kiausiniu tryniais, paskui pilti kondensuota piena(tik ziurekit kad butu kondensuotas pienas, o ne pieno misinys) ir spirita
Sakykite, o sutirštintas pienas yra tas pats kas ir kondensuotas? Kažkaip parduotuvėje randu tik su užrašu "sutirštintas pienas". Bijau neapsirikti pirkdama.
o stai musu kosytes etikete
Papildyta:
mano manymu kondensuotas pienas db vadinamas sutirstintu pienu, tik ziurekite, kad butu saldintas...
Papildyta:
QUOTE(Ingadi @ 2008 08 06, 16:04)
Sakykite, o sutirštintas pienas yra tas pats kas ir kondensuotas? Kažkaip parduotuvėje randu tik su užrašu "sutirštintas pienas". Bijau neapsirikti pirkdama.
mano manymu kondensuotas pienas db vadinamas sutirstintu pienu, tik ziurekite, kad butu saldintas...
[quote=katcia,2008 08 06, 19:40]
Labai grazios etiketes, tokios zaismingos
Labai grazios etiketes, tokios zaismingos