manau saugiausia laikyk saldytuve
as taip laaikiau ir viskas buvo normaliia matai pastovejes tas sirsiu medus darosi skanesnis . geriau spiritas i visa mase isigeria.
as taip laaikiau ir viskas buvo normaliia matai pastovejes tas sirsiu medus darosi skanesnis . geriau spiritas i visa mase isigeria.
QUOTE(Viga @ 2008 06 30, 01:30)
Mamytes, o kokius riesutus dedat?
Siaip su lazdyno gaunas labai skaniai.
As laikiau sirsiu medu saldytuve pusantros savaites.Bet kadangi dariau ne su spiritu,tai gavosi skysta.dabar isipilu i cerkiuka ir pasiskaninu gyvenima
Siaip visi per krikstynas ragavo tik po sauksteli,kiti vos ant galo pakabine.O merginos krikstamote iskart kelis saukstus paragavo,o paskui ir i stikliuka isipyle
Sveikos šeimininkutės
Man klausimėlis kilo , turiu aš to spirito truputėlį, bet taupau jį jau kokius metus, tai galvoju, ar nebus nuvėsęs , o taip norisi košelės krikštynoms pasidaryti
Man klausimėlis kilo , turiu aš to spirito truputėlį, bet taupau jį jau kokius metus, tai galvoju, ar nebus nuvėsęs , o taip norisi košelės krikštynoms pasidaryti
tikrai nemanau, kad jam kas atsitiko. Mano spiritas tai irgi kelius metelius stovejes, bes kosyte tai
QUOTE(maze11 @ 2008 07 01, 19:35)
Mano spiritas tai irgi kelius metelius stovejes, bes kosyte tai
vadinasi, pasiraitojam rankoves ir kimbam į darbą
QUOTE(bumbasi @ 2008 06 30, 10:02)
Siaip visi per krikstynas ragavo tik po sauksteli,kiti vos ant galo pakabine.O merginos krikstamote iskart kelis saukstus paragavo,o paskui ir i stikliuka isipyle
Pas mus lygiai taip pat po mazuti sauksteli visi suvalge,todel pasiveziau puse nesunaudoto sirsiu meducio.Bet skanus jis is ties ,nors i suvalgyta kieki ziurint tureciau manyti kitaip
Nusipirkau ir aš labai gražų indelį širšių medučiui "Senukuose", talpa pusė litro, tai manau iš vienos porcijos produktų bus pats tas . Krikštynos suplanuotos liepos 19d. tai prieš kokią savaitėlę reikėtų pasigaminti
QUOTE(Viga @ 2008 06 20, 14:03)
Kosyte ir mes ,,virsim'' su teciu Skaiciau, kad kitos mamytes dar duoda ,,vaiko sultyciu'' atsigert aisku irgi su laipsniais. Gal zinot is ko jas padaryt?
mane taip pat labai domina sulciu receptukas.Gal kas darete?
Šiandien ir aš jau pasidariau savo vaikiuko košytę , kadangi naudojau naminius kiaušinius, gavosi kaip tikras medus-gražiai geltonas , o dar ir tikro spirito turėjau, tai rezultatas visai
Pažadus tvirtinsim šia košele jau šį savaitgalį
Pažadus tvirtinsim šia košele jau šį savaitgalį
O KAM IS TIKRUJU DERETU TA KOSYTE GAMINTI IR JA SVECIUS MAITINTI- vaikucio mamytei ar kriksto mamytei?