MB mamyte-medike,tai manau prasisuksiu as su tuo spiritu
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 13, 20:12)
As nusprendziau galvos nesukti del spirito paiesku ir vietoj jo pilsu degtine ir brendi
Ta pati darysiu ir as
Savaitgali vykusioje Kaziuko mugeje radau sirsiu medaus arba kitaip vaiko koses talpykla ,tad nupirkau ir pasirodom dabar
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 13, 20:12)
As nusprendziau galvos nesukti del spirito paiesku ir vietoj jo pilsu degtine ir brendi
ir kaip gavosi? nes ir as manau kad to spirito negausiu tad reikia kita pakaitala jam atrasti
o ta kosele reik is vakaro daryt gal galima anksciau. nors jei pries savaitele gal sukietes ? kaip jus daret
dariau pries savaite ir viskas gerai ten juk spiritas isdezinfekuoja ir geriau isigeria.
na ma nkai apstovejo savaitetai ji man net geresni skoni turejo.
na ma nkai apstovejo savaitetai ji man net geresni skoni turejo.
Labutis
Sirsiu medui viska jau turiu.Tik vat galvoju riesutu idet kepintu.lazdyno.(kazkada labai seniai mociute taip gamindavo)irgi jau turiu.tik kaip juos normaliai nulupt?
Ir dar klausimas iskilo.Nebuvo parasyta kad kondensuota piena virti reikia,tai turbut ir nereik?
Sirsiu medui viska jau turiu.Tik vat galvoju riesutu idet kepintu.lazdyno.(kazkada labai seniai mociute taip gamindavo)irgi jau turiu.tik kaip juos normaliai nulupt?
Ir dar klausimas iskilo.Nebuvo parasyta kad kondensuota piena virti reikia,tai turbut ir nereik?
As manau, jei spirito negausim, tai pailim brendi . Gal kas bandet?Ar gerai isejo? Be to ,kad skirtingo skonio butu, tai i viena ideti imbiero , manau, kad bus idomus, gurmaniskas skonis .
Papildyta:
stai tokios koseliu etiketes bus musu vaikuciu.
Papildyta:
stai tokios koseliu etiketes bus musu vaikuciu.
aš irgi spirito košytei nebeturiu, tai galvoju pirkti stiprią degtinę - kažkada mačiau tokią, stipresnę nei įprastai, gal 60 laipsnių , jei rasiu pirkt, parašysiu (tikiuosi, sveteliai neapsivoš po pirmo šaukšto )