Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiuko košės receptas

svejkos smile.gif puikios idejos thumbup.gif bet ash truputi nesuprantu kaip apibudint ta koshyte? doh.gif ta prasme paaishkint kam skirta,kdl ce mes ja duodam ir t.t. jej nesunku paaishkinkit tkrj busiu lb lb dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2007 06 28, 23:14)
Ir mes ruošim tokią košelę.
Iš tiesų, kokias etiketes dėsite?  mastau.gif

kaip faina ,net nezinojau apie tokia kose blush2.gif ,nors labai grazu ,bet as nedeciau etiketes su vaiko nuotrauka schmoll.gif ,del prietaru doh.gif
Atsakyti
mamytes, o gal zinot, kur gauti spirito siai kosei?kaip suprantu degtine netinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 11 rugpjūčio 2007 - 12:19
gal kokiam kaime tipo kjp buna tos "tockes" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa007 @ 2007 08 10, 19:57)
svejkos smile.gif  puikios idejos thumbup.gif  bet ash truputi nesuprantu kaip apibudint ta koshyte?  doh.gif  ta prasme paaishkint kam skirta,kdl ce mes ja duodam ir t.t. jej nesunku paaishkinkit tkrj busiu lb lb dekinga smile.gif

mes koses valgyma derinom su pazadais- buvau padarius lapelius su pazadais (ideja nukosejau is forumo mamyciu rolleyes.gif ), kuriuos turejo kievienas svecias issitraukt ir parasu patvirtint ka pasizada (po to tuos lapelius surinkau atgal i dezute ir per 5-aji sunelio gimtadieni isipareigojau patikrint, kaip jie vykdomi), o kad pazadai vien pazadais neliktu- kiekvienas svecias turejo juos uztvirtinti saukstu koses smile.gif visiems patiko, mielai tvirtino ir dar "dabavkes" prase bis.gif
Atsakyti
aciu Simutee uzh patarima,ciuju ir man reikes tjp daryti oro_buckis.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man stai koks klausimas... juk i ta kose dedasi zali kiausiniai? ar nebaisu salmoneliozes? mane anyta tiek gasdina, kad apsinuodysim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2007 08 23, 10:10)
O man stai koks klausimas... juk i ta kose dedasi zali kiausiniai? ar nebaisu salmoneliozes? mane anyta tiek gasdina, kad apsinuodysim sad.gif

Tikrai nebaisu, nes net jeigu kiausiniuose ir buvo tu salmoneliu, jos nuo spirito tikrai nudvese:))))Mano visi sveciai ragavo ir buvo labai smagu, prisiminti vaikyste, kai visus mamos maitino saukstu smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(fanta @ 2007 08 10, 20:55)
kaip faina ,net nezinojau apie tokia kose blush2.gif ,nors labai grazu ,bet as nedeciau etiketes su vaiko nuotrauka schmoll.gif ,del prietaru doh.gif

Del kokiu prietaru????Jei jau bijai prietaru, visai nereikia krikstyti vaikeli viesai, o geriau tada nakti, kai niekas nemato nusinesti pas kuniga ir pakrikstyti smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos,

kreipiuosi pagalbos..... smile.gif 4u.gif
Prisiskaičiau apie tas "vaiko košes" ir sumaniau svečius nustebinti, o krikštynos visai ant nosies, bet susidūriau su netikėta problema - niekur negaunu spirito.... 4u.gif
Gal kas patartumėt kur jo galėčiau įsigyti... 4u.gif 4u.gif
Ačiū iš anksto.... smile.gif
Atsakyti
jei gerai sutari su gydytoja-paprasyk.israsys.juk tereikia 100g.
o as duodama kose prasysiu kad parodytu pavyzdi kaip reikia valgyti mano mergytei(nes ji nevalgi). biggrin.gif
Atsakyti
kokia saunia cia ideja radau, beklaidziodama biggrin.gif kai tik i krikstynas kovo menesy varysiu biggrin.gif ale jo is kur to psirito gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 02 12, 18:03)
kokia saunia cia ideja radau, beklaidziodama  biggrin.gif  kai tik i krikstynas kovo menesy varysiu  biggrin.gif ale jo is kur to psirito gauti  g.gif

As nusprendziau galvos nesukti del spirito paiesku ir vietoj jo pilsu degtine ir brendi ax.gif
Atsakyti