o va kaip mūsų košė atrodė, labai jau tiko ir patiko visiems suaugusiems
QUOTE(Patarška @ 2008 09 07, 23:17)
o va kaip mūsų košė atrodė, labai jau tiko ir patiko visiems suaugusiems
Matosi, kad dar kažkokių skanių ingredientų dėjot į košę, gal pasakysit ką
labai susmulkintų riešutukų ir razinų atmirkytų ir susmulkintų
matos kad ir kietoka gavos.kazi kodel man tokia skysta isejo
QUOTE(Patarška @ 2008 09 07, 23:53)
labai susmulkintų riešutukų ir razinų atmirkytų ir susmulkintų
Na tai tikrai skani košytė buvo
kietumas gal priklauso nuo to ,prieš kiek laiko iš šaldytuvo ištrauki kai pagaminau - savaitę laikiau,kad visi produktai susimaiytų normaliai, įsigertų ir tiprumas susireguliuotų. o paskui prieš atrakciją maždaug valandžiukę ištraukta buvo, tai košė buvo tinkamom tirštumo.
Manau, kad dar priklauso ir nuo to, su spiritu, ar su degtine buvo daryta košytė , pilant spiritą gaunasi tikrai gera konsistencija
O cia mano kose. Dariau dvynukiu krikstynoms. Tik kadangi krikstynos buvo pusiau lenku pusiau rusu, tai rasiau viska ant bonkutes rusiskai, nes lenkiskai nemoku .
O receptas toks: 4 tryniai, 100 cukraus pudros, 1 indelis sutirstinto pieno, 100 gr. spirito, 50 gr. konjako ir smulkiai tarkuotas imbieras. Skonis liuks
QUOTE(Inočka @ 2008 09 08, 14:07)
O receptas toks: 4 tryniai, 100 cukraus pudros, 1 indelis sutirstinto pieno, 100 gr. spirito, 50 gr. konjako ir smulkiai tarkuotas imbieras. Skonis liuks
o čia tai įdomu , kažkas naujo , turbūt savotiškas skonis buvo
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 08 06, 01:40)
Taip atrodo mano meducio etikete
O taip atrodo sulciu etikete ,kuri bus klijuojama ant vaikisko buteliuko
O taip atrodo sulciu etikete ,kuri bus klijuojama ant vaikisko buteliuko
Labai gražios etiketės. Pati irgi norėčiau tokias padaryti, tad norėjau paklausti su kokiomis programomis jūs čia viską darot?
QUOTE(Gabred @ 2008 09 08, 21:48)
o čia tai įdomu , kažkas naujo , turbūt savotiškas skonis buvo
imbiero ne daug, emiau apie 10 cm. ilgio. Tarkotas su bulviu tarka. Bet skonis tai tikrai liuks, nes kitaip man per saldu ir labai sutirstinto pieno skonis jauciasi, o imbieras ji siek tiek permusa.
QUOTE(Inočka @ 2008 09 09, 10:40)
imbiero ne daug, emiau apie 10 cm. ilgio. Tarkotas su bulviu tarka. Bet skonis tai tikrai liuks, nes kitaip man per saldu ir labai sutirstinto pieno skonis jauciasi, o imbieras ji siek tiek permusa.
Reikės kada pabandyti , bet pirma reikia spirito susivairuoti