QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 30, 09:06)
Nelengva, oi nelengva krikstatevius issirinkt. nezinau, as tai nuo pat dukros gimimo stebejau zmones, kas domisi mano vaikus, kas ne kas pasnekina, o kas abejingi... nekviesiu bele ko. ziurekit, norejau paklaust, pries kiek laiko jus kvieciat? mano mergytei greit 9 men. bus, tai jei zadam krikstyt metuku, gal jau pats laikas?
Papildyta:
O as kaip tik apie draugus galvoju taip ir susigiminiuotume, draugyste uztvirtintume be to, jie turi berniuka, o musu mergyte labai myli ir patys nori mergytes susilaukti. tai manau, kad pats tas... o kviesti tuos pacius.. kazkaip nesinori vienais apsiriboti, be to, pirmojo krikstateviai - mano sesuo su vyru, ir taip jau artimai bendraujam.
Papildyta:
O as kaip tik apie draugus galvoju taip ir susigiminiuotume, draugyste uztvirtintume be to, jie turi berniuka, o musu mergyte labai myli ir patys nori mergytes susilaukti. tai manau, kad pats tas... o kviesti tuos pacius.. kazkaip nesinori vienais apsiriboti, be to, pirmojo krikstateviai - mano sesuo su vyru, ir taip jau artimai bendraujam.
o aš turiu neigiamą patirtį iš draugų krikštatėvių. Bendravom puikiai iki kol pakrikštino mūsų dukrą, o po to nusiplovė jie nuo mūsų ir baigta.Ir niekad nebuvome nei susipykę nei pikto žodelyčio pasakę vieni kitiems, ir kiek kviečiau ir kiek patys važiuojam aplankyti būdavo, bet jie į mūsų pusę niekada.
Tai va draugai dažnai išsilaksto kas sau, o giminėse vistiek laikas nuo laiko susibendrauji.
Tik kad mūsų jau keturi vaikai tikrai gavosi problema ir giminių tarpe nerandam kas pakrikštys.
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2007 03 30, 10:00)
o čia tai uždavinukas, net keturiems. ot u pasiūlyk tiems ką jau radai, nes tie patys krišto tėvai gali krištyti kelis vaikus. juk bele ko nekviesi. bandyktokį variantą, draugių sakei yra, bet vyrų nėra, tada statyk drauges vienas o krišto tėvas bus vienas visiems.
linkiu rasti bent kažkokią išeitį
linkiu rasti bent kažkokią išeitį
truputį ne taip supratai. Trys jau vaikai pakrikštinti seniausiai, tik va mažiukui nerandam krikštatėvių. Nu gal dar įvyks koks stebuklas. Neprarandam vis dar vilties.