o man tai yra taip: vyro sese mano vyra pakviete buti kikstateviu, o kriksto mama ten bus pussesere.... nu nieko sau nesuprantu, kam siitaip daryti. tuo labiau i kai ta puske turi seima ir mes. pvz. as dar nesupratau kaip man jaustis krikstynos si savaitgali, bet as gi ten busiu pasalinis zmogus, tiesiog net nezinau, bet man labai liudna manot cia geras pasielgimas? as visai nesiverziu buti ne ten kriksto mama ne ka, bet man bus ppaprasciausiai nesmagu. aisku, tevai turi rinktis kriksto tevus..... nu bet man sioj situavcijoj labai liudna
Mes kriksto problema issprendeme irgi tik sia vasara, kai Gabijai jau buvo beveik 2.5m...... Ir irgi pakvietem geriausia darga be zmonos. Bet tikrai turejom tam svarbiu priezasciu, nes turejom visa kruva potencialiu kriksto mamu, kurios ir myli, ir rupinas, ir nei vieno potencialaus kriksto tecio, nes abu su vyru turime tik seseris: maniskes dar netekejusios, o jo jau issiskyrusios. Ttai kriksto tecio paieskos 2 metus mums buvo galvos skausmas. Nes mes kaip ir daugelis cia siame forume kelem ivairiausius reikalavimus kriksto tevams, galvojom kad turi buti ypatingi, kad bendrautu, rupintusi ir pan. Kazkodel ieskojom gimines, nes atseit su draugais gali ir nebebendrauti... Labai dziaugiuosi, kad viena diena atejo geneali mintis pakviesti krikstinti musu seimos geriausia drauga. Ir jei po teisybei man dabar visiskai nesvarbu , ar jis bus demesingas kriksto dukrai ar ne, nes ne tai yra svarbiausia. Svarbiausia yra, kad atlikom krikscioniska pareiga. O man tas toks reikalavimu kelimas kriksto tevams tai labiau panaseja i nora gauti kuo didesnes dovanas
O SVARBIAUSIA nereikia tapatinti kriksto tevu su kazkuo panasaus kaip eiti i poras per vestuves. Nes ten Kriksto tevai tik baznycioj turi pora pusvalandi praleist kartu, o veliau jie jokiu bendru pareigu neturi. Jiems sokti ir buciuotis tikrai nereikia
. Na nebent jie sedeti turi kartu, bet tai tikrai nera butina. arba galima pasodinti juos sale vienas kito, o sale ju ju zmona ir vyra. Arba galima kriksto teti suzmona sodinti is vienos tevu ir vaiko puse, o kr. mama su jos vyru is kitos. Na zodziu supraskite tuos, kuriems reikia jusu vyro ar zmonos, nes "sukomplektuoti" kriksto tevus tikrai nera taip parasta
.
[/url]