QUOTE(Rutele_S @ 2011 06 28, 19:05)
sveikutes. pirmakart sejau siu gelyciu - nesudygo visai. bandziau antrakart, simet - sudygo tik 3, nors turejo but daugiau. dabar jos auga 1 vazone, kol kas matau, vietos uztenka, laikau jas lauke, apie 10 cm aukscio, atrodo graziai krumijasi jei taip galima pavadinti. Taigi, ka daryt toliau, ar sodinti dabar likusiai vasarai i zeme lauke, ar tiesiog atskirt i atskirus vazonus ir per ziema laikyti kokiam rusy? bet is tikruju bijau persodint atrodo pajudinsiu ir nugais
Jei yra sąlygos, tai sodint lauke tiesiai į dirvą - normaliai peržiemoja, nereikia iškast žiemos laikui(kas dengia, kas ne - kiek girdėjau visiems išgyveno)
QUOTE(Mrs. R @ 2011 06 28, 20:56)
Na ir apsišoviau, tiksliau - apmovė mane
Pagaliau pražydo mano levandos, tiksliau - viena levanda, o dvi - muilinės gubojos. Va tokios:
Kol augo - neatskyriau, tik vėliau suabejojau, kodėl du kelmukai nekvepia (kažkurios čia taip pat abejojo - sakė, jų levandos visiškai nekvepia, gali būti, kad tos pačios firmos sėklas pirkome
). Sėtos iš to paties pakučio. Va tai tau sėklos, va tai tau levandos
užjaučiu
kaip pikta turi būti
Aš Ermitaže mačiau levandas visai nepanašias į normalias- žiedynai visai kitokie, kažkokios keistos jos ir kvepia nekaip ar beveik be kvapo (prieš 2-3 mėn, mačiau- nepamenu) Tai gal tokios ir papuolė?
lavandula papillon