Salnu nebijo..bet varnenu sukisus buvau 5 puikiai iskanydintas sakeles..tai ka manot..dvi dienas isgyvena..ziuriu per langa o varnenas kad pesa jas..isrove ir nusisnese i lizda..galvojau nusausiu..vienas nebepanese..isrove ir numete cia pries koki menesi
QUOTE(pedyte @ 2011 05 08, 07:21)
pasirodo, reikia griežtai su jom:) aš jau buvau beveik pasiruošus tik kitais metais lauką parodyt... galvojau, mažutės, tai neištvers..
ne ne, namuose laikyt tikrai nereikia, bet ir neišmesti tiesiai į šalną iš šilto kambario, reik papratint. nu dabar tinkamas jau laikas.
QUOTE(Daiva R. @ 2011 05 08, 11:04)
tai manot, kad jam savo namų kvepinti nereikia??
Merginos, pas mane zydi pirktine levanda, bet nekvepia visai Gal zinote, kame "saknys"? Kiek zinau, sidabrine levandu rusis lyg nekvepia, o maniske paprastute standartine levanda...
Levanda visa kvepia. Net žydėti nereikia. O kokia ji - paprastutė?
QUOTE(crocus @ 2011 05 13, 15:01)
Levanda visa kvepia. Net žydėti nereikia. O kokia ji - paprastutė?
Hmmm, pasiskaiciau apie levandu rusis, turbut pas mane italiskoji, gal todel man ji ne tokia aromatinga
Jei domina: Vilniuje, Žaliajame centre lauko skyriuje prie Žirmūnų hiper Rimi savaitgalį buvo baltų levandų krūmelių po 10,50Lt (pardavėja garantavo; jauni krūmai, dar nežydi, todėl negaliu patvirtint ar tikrai baltos )
QUOTE(Zaizute @ 2011 05 13, 16:09)
Hmmm, pasiskaiciau apie levandu rusis, turbut pas mane italiskoji, gal todel man ji ne tokia aromatinga
As pirkau Senukuose, tai ka pastebejau, palieta, tai tikrai ta pacia diena nekvepia, kaip siek tiek pavirsius pradziusta, pirsta ikisus i zemes, dregna, bet ne slapia, tada kvepet pradeda.
Pabandyk pradziuvusia pauostyt, sujudink pries uostydama, nu turi kvepet, kokia ji ten bebutu, italiska, prancuziska ar lietuviska, juk levanda, gal tik tas kvapo stiprumas skirtingas
Levandos pilnos žiedynų - tuoj tuoj prasiskleis
QUOTE(Daliuke_ @ 2011 05 17, 21:37)
As pirkau Senukuose, tai ka pastebejau, palieta, tai tikrai ta pacia diena nekvepia, kaip siek tiek pavirsius pradziusta, pirsta ikisus i zemes, dregna, bet ne slapia, tada kvepet pradeda.
Pabandyk pradziuvusia pauostyt, sujudink pries uostydama, nu turi kvepet, kokia ji ten bebutu, italiska, prancuziska ar lietuviska, juk levanda, gal tik tas kvapo stiprumas skirtingas
mano pirktinė sėdi tokioj sausoj žemėj, kiek laistai, tiek kiaurai išbėga, todėl nuolat pajudinta kvepia. šiandien kaip tik persodinau. turiu dar dvi pačios daigintas, mažutės dar.
QUOTE(crocus @ 2011 06 11, 22:21)
Levandos pilnos žiedynų - tuoj tuoj prasiskleis
dailu
Mano "sidabrinė" levanda pradeda žydėti, bet kvapas visai nemalonus
jediara, o tu lavandas ziemai dengi? Mano krumai seni, bet ziema nemenkai apsala. Pavasari atsprogsta, bet zydi zymiai maziau.