Jūs auginate mėlynas, ar kitos spalvos? Ar tinka skynimui?
QUOTE(jediara @ 2011 01 15, 14:49)
Jūs auginate mėlynas, ar kitos spalvos? Ar tinka skynimui?
mėlynas,skinti galima,(sėklas maximoje pirkau kai po 0,59ct.pardavinėjo )
sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku
QUOTE(sineriuke @ 2011 03 25, 13:01)
sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku
juokas juokais ale man per savaitę išdygo O jau buvau nusiteikus kad kaži kiek laukt reiks
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
juokas juokais ale man per savaitę išdygo O jau buvau nusiteikus kad kaži kiek laukt reiks
Matyt, jūsų sėkliukės turėjo idealias sąlygas dygti ...Prieš mėnesį pasėjau du pakelius levandų sėklų (nestratifikuotų), tai mano rezultatai šiai dienai bus tokie: iš maksiminių pakelio išdygo du daigeliai, dar du lygtai rodo gyvybės ženklus... Iš Hidcote išdygo net 6 vnt. Nykokai... bet jeigu jos visos laimingai užaugs ir išsikrūmys, tai gal ir visai gerai gausis. Tik kažin, ar šiais metais jos dar suspės žydėti?
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
Man lygiai tas pat. Po penkiu dienu jau buvo trys seklos poros milimetru daigelius isleidusios.
As taip pat nupirkciau levanda jau isauginta, kad jau siemet darzelyje dziugintu mus savo ziedais ir kvapais Rasykit AZ jei kas turite parduoti Kaune
QUOTE(sineriuke @ 2011 03 28, 18:15)
levandos žydi tik antraisiais metais, dėl to ir ieškau pirkti jau paaugusias, praeitu metu, kad šiemet žydėtu vis dar laukiu, gal kas galite pasiulyti?
nebutinai, sejau ir tais paciais metais zydejo. bet be abejo, gausesnio zydejimo galima sulaukt antrais metais.
vakar apžiūrėjau, kaip sekėsi peržiemot. Dvi tikrai gyvos, dvi su klaustuku. Tikriausiai jas reikia dabar apgenet truputi?
Pirkau ir aš levandos krūmelį