Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

aš irgi iš sėklų užsiauginau,jau tokie nemaži krūmai užaugo-tai pernai pati kad užsisėjo thumbup.gif ,daigeliais visus kaimynus apdalinau
Atsakyti
Jūs auginate mėlynas, ar kitos spalvos? Ar tinka skynimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 15, 14:49)
Jūs auginate mėlynas, ar kitos spalvos? Ar tinka skynimui? ax.gif

mėlynas,skinti galima,(sėklas maximoje pirkau kai po 0,59ct.pardavinėjo ax.gif )
Atsakyti
sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs doh.gif norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu ax.gif mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2011 03 25, 13:01)
sveikos levandu augintojos, as taip pat labai norėčiau auginti šiuos augalus, bet iš sėklų kol išdygs doh.gif norėčiau kad šeis metais man jau žydėtu, tai gal kas galite pasidalinti(parduoti) nedideliu krumeliu ar mažesniu augaliuku, bet kad šiemet žydėtu ax.gif  mielai nupirkčiau bent viena levanda Vilniuje ar netoli Traku mirksiukas.gif

juokas juokais ale man per savaitę išdygo ax.gif O jau buvau nusiteikus kad kaži kiek laukt reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
juokas juokais ale man per savaitę išdygo  ax.gif  O jau buvau nusiteikus  kad kaži kiek laukt reiks  smile.gif

Matyt, jūsų sėkliukės turėjo idealias sąlygas dygti smile.gif ...Prieš mėnesį pasėjau du pakelius levandų sėklų (nestratifikuotų), tai mano rezultatai šiai dienai bus tokie: iš maksiminių pakelio išdygo du daigeliai, dar du lygtai rodo gyvybės ženklus... Iš Hidcote išdygo net 6 vnt. biggrin.gif Nykokai... bet jeigu jos visos laimingai užaugs ir išsikrūmys, tai gal ir visai gerai gausis. Tik kažin, ar šiais metais jos dar suspės žydėti?
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 25, 13:28)
juokas juokais ale man per savaitę išdygo  ax.gif  O jau buvau nusiteikus  kad kaži kiek laukt reiks  smile.gif

Man lygiai tas pat. Po penkiu dienu jau buvo trys seklos poros milimetru daigelius isleidusios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramika @ 2011 03 25, 16:26)
Tik kažin, ar šiais metais jos dar suspės žydėti?

levandos žydi tik antraisiais metais, dėl to ir ieškau pirkti jau paaugusias, praeitu metu, kad šiemet žydėtu ax.gif vis dar laukiu, gal kas galite pasiulyti? g.gif
Atsakyti
As taip pat nupirkciau levanda jau isauginta, kad jau siemet darzelyje dziugintu mus savo ziedais ir kvapais 4u.gif Rasykit AZ jei kas turite parduoti Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2011 03 28, 18:15)
levandos žydi tik antraisiais metais, dėl to ir ieškau pirkti jau paaugusias, praeitu metu, kad šiemet žydėtu ax.gif vis dar laukiu, gal kas galite pasiulyti? g.gif

nebutinai, sejau ir tais paciais metais zydejo. bet be abejo, gausesnio zydejimo galima sulaukt antrais metais.
Atsakyti
vakar apžiūrėjau, kaip sekėsi peržiemot. Dvi tikrai gyvos, dvi su klaustuku. Tikriausiai jas reikia dabar apgenet truputi?
Atsakyti
Pirkau ir aš levandos krūmelį ax.gif
Atsakyti