O man viena isdygo siemet visai netiketai. Matyt liko zemeje is pernai nesudygusiu. Zeme stovejo per ziema atviram balkone. Siemt tarp ciobreliu ziuriu levanda auga Visai neissigando tokiu speigu.
Taigi jūs taip nepergyvenkit, jos sudygsta tik kitais metais, nebent sodintos ankstyvą pavasarį ir gauna šalnos, tada yra šansų, kad sudygs tais pačiais metais.
Hm... as siemet pavasari pasejau 12 seklyciu i indeli ir 6 isdygo Dabar graziai sau auga lauke Keista, kad pas jus nedygsta Mano labai greitai ir lengvai sudygo. O gal ne levandos pas mane Pirkau sias:
Hm... as siemet pavasari pasejau 12 seklyciu i indeli ir 6 isdygo Dabar graziai sau auga lauke Keista, kad pas jus nedygsta Mano labai greitai ir lengvai sudygo. O gal ne levandos pas mane
Pirkau sias:
Prisikaiciau, kad pas jus levandos nedyksta tai pavasarai kai sliukstelejau seklu i vazona tai neturejau kur det (nieko nesaldziau). Tai su drauge padarem isvada kad viskas priklauso nuo seklos kokybes.
Baigiasi mano levanda, vos vos žydėjo, dabar tokia pusiau nudžiūvus. Bandysiu persodint į gėlyną, gal išgyvens. Atrodo ir žemę dėjau patinkančią, ir saulės buvo, ir neperlaisčiau. Gal kaimynystė nepatiko