įdomu kaip mano pernykštės sode peržiemojo
Vakar apziurejau savasias laiptineje. Gyvos Jau zadejau trumpam i saule balkone isnest, nes buvo pietu puseje labai silta, bet sunku tempt, tai paliko nemaciusios dar saules. Einu pro sali ir vis paraminu jas, kad jau greit greit
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 03 28, 20:00)
Gražu , kad taip pas mane būtų
nu jau nelabai norėk, vargu ar pavyktų tokį plotą apdeng žiemai Bet jaučiu kvapas tuose laukuose
Mano bendradarbė rožes sakė perkels kitur, nes levandos gerai išsiplėtė Tai jei gerai gauna vietos ir tinkama dirva - matyt kaip piktžolės auga. Maniškės balkone išgyveno tokią šaltą žiemą
Istiklintam? Buvai uzdengus? Nes mano tai nelaimingos tokios, nors ir laiptineje buvo Gal per trumpai buvai nukirpus
Įstiklintam, vazonas apmuturiuotas išmestinais rūbais , aišku daug senų lapų nurudavo, bet iš pažastėlių auga naujos šakelės.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 03 28, 21:10)
Įstiklintam, vazonas apmuturiuotas išmestinais rūbais , aišku daug senų lapų nurudavo, bet iš pažastėlių auga naujos šakelės.
O rudeni nebuvai nutrumpinus sakeliu?
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 03 28, 17:21)
nu jau nelabai norėk, vargu ar pavyktų tokį plotą apdeng žiemai Bet jaučiu kvapas tuose laukuose
Mano bendradarbė rožes sakė perkels kitur, nes levandos gerai išsiplėtė Tai jei gerai gauna vietos ir tinkama dirva - matyt kaip piktžolės auga. Maniškės balkone išgyveno tokią šaltą žiemą
Aš savo levandų nedengiu, dar nebuvo iššąlusios . Žiūrėsim kaip šiemet, reiks savaitgalį patikrint.
Sveikos,
niu prisiskaiciau cia jusu ir pasisejau sian levandu, pries tai ikisau i saldikli seklytes o p oto paberiau, daba lauksiu ar isdygs kas ar ne, bet jau seklyciu kvapas
niu prisiskaiciau cia jusu ir pasisejau sian levandu, pries tai ikisau i saldikli seklytes o p oto paberiau, daba lauksiu ar isdygs kas ar ne, bet jau seklyciu kvapas
Šiandien buvau nukakus į sodą. Mano pernai sodinta levanda gyva O net nebuvau apdengusi.