Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(rooma @ 2010 02 25, 21:51)
Mano levandos jau dygsta, pasėjau vasario 16 d. Šiaip turiu sodyboje jau pora metų, bet nusprendžiau, kad noriu daugiau. Tik neaišku ar nebus iššalusios po tokios šaltos žiemos, labai gaila būtų.

Bendradarbe sake savo levandas apdejo durpemis pries salcius. Tikisi, kad isgyveno. O tu buvai kaip nors apsiltinus jas ?
Atsakyti
Prieš metus niekuo nedengiau ir sėkmingai peržiemojo, o praeitą rudenį pabarsčiau šiek tiek pjuvenų. Labai tikiuosi, kad nesušalo.
Atsakyti
tai kaDA SETI TAS LEVANDAS ax.gif
Atsakyti
Ant sėklų pakučio nurodyta, kad sėti į šitnamį III-V mėn., o tiesiai į dirvą VI-VII mėn. , bet aš jau pasėjau ir labai džiaugiuosi, kad jau dygsta.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 02 25, 23:44)
Ant sėklų pakučio nurodyta, kad sėti į šitnamį III-V mėn., o tiesiai į dirvą VI-VII mėn. , bet aš jau pasėjau ir labai džiaugiuosi, kad jau dygsta.

Aš pernai igi sėjau vasario mėn. Iš pokučio sudygo trys, viena liko gyvent. g.gif
Atsakyti
Aš vasario pradžioj pasėjau, tai pas mane jau sudygusios smile.gif , bet jau tokios mažytės ir gležnutės unsure.gif
O kada jas pikiuoti reikėtų?
Atsakyti
Pries pora dienu pasejau seklytes, parveztas is Olandijos. Lauksiu rezultato. ax.gif
Atsakyti
Mano jau kai kurios sudygusios ir dar kai kurios dygsta. Kai išdygo , maniau, kad jau pusė mano sėtų sėklų, nuėmiau maišelį. Pasirodo ne visos buvo išdygusios. Tai po truputį dar vis dygsta, bet ištikrųjų tokie dar labai gležnučiai daigeliai. Leisiu truputį paaugti ir tuomet pikuosiu.
Atsakyti
Pikiuoti jau galima pasirodžius tikriesiems lapeliams. Išpikiavus gražiau augs.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2010 03 05, 12:38)
Pikiuoti jau galima pasirodžius tikriesiems lapeliams. Išpikiavus gražiau augs.

Dar nesulaukiau tų tikrųjų, kai tik paaugs - pikuosiu ir labai tikiuosi, kad gražiai augs. Aš taip ir galvojau, kad reikia sulaukti tikrųjų lapelių.
Atsakyti
o jus seklas stratifikuojat? nes as paberiau ant dregnos zemes, uzvoziau tamsiu maisiuku ir lauksiu. Kaip manot, ar islis kas ar ka pakoreguoti siulytumete?
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 02 26, 00:44)

4u.gif na ,ir as begsiu paseti rolleyes.gif galvojau gal balandi g.gif bet,turbut-ne...
Atsakyti