Aha, dygsta. Iš pokučio irgi penkios. Viena tai išvis jau su keturiais lapukais. Kitos tik su dviem, dar nežinia, ar isvis augs. Šiam kartui man užteks ir tiek. Pasipraktikuosiu, tada bus matyt kitais metais.
Labukas,
Aš vakar levandas pasėjau. Laukiu dabar
Aš vakar levandas pasėjau. Laukiu dabar
O as isbandysiu tokia procedura, sudrekinti sudetas i marliuka, tada i dregna durpe su visu marliu, tada i saldytuva, o tada po savaites pasesiu, gal kazkiek pades Ir dar augimo stimliatorium apliesiu Visais ginklais, taip sakant Nu reik man ju bent 15 rozynui apsodint
O as vis galvoju, kada levandas galima bus seti luke?
Meduliuk, o kam tau jas į šaldytuvą? Aš prieš gerą savaitę nusipirkau kažkuriam prekybcentryje pigiausių lietuviškų, sėjau tiesiai į vazoniuką (be jokių stratifikavimų, stimuliatorių ir pan.), jau pradygusios ir gan gausiai
dabar tyčia nuėjau suskaičiuot - 23 daigeliai. Kai kurie jausu antrais lapeliais
dabar tyčia nuėjau suskaičiuot - 23 daigeliai. Kai kurie jausu antrais lapeliais
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 12:02)
Meduliuk, o kam tau jas į šaldytuvą? Aš prieš gerą savaitę nusipirkau kažkuriam prekybcentryje pigiausių lietuviškų, sėjau tiesiai į vazoniuką (be jokių stratifikavimų, stimuliatorių ir pan.), jau pradygusios ir gan gausiai
reikia turėti gerą karmą: nusipirkau vienas iš brangesnių ir bijau sėti - baisinė nuojauta, kad nieks čia su jomis nesigaus
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 27, 10:06)
reikia turėti gerą karmą: nusipirkau vienas iš brangesnių ir bijau sėti - baisinė nuojauta, kad nieks čia su jomis nesigaus
geros karmos nereikia. Pakanka netrukdyti augalams augti
O šiaip - pirkau pigiausias, po litą su centais ir sėjau tik iš sportinio intereso - sudygs ar ne. Sudygo, kad jas bala... O tas brangiąsias po 7 lt. pakilojau, bet ranka nekilo tiek mokėti
QUOTE(satanele @ 2009 03 22, 14:20)
Sveikutes,pasejau levandas,o idomiausia kad sudygo keli skirtingai atrodantys daigeliai,
man pernai toks monas buvo - sudygo levandos ir čiobreliai
Nepamenu, kokios firmos sėklos buvo
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 12:02)
Nu o maniskes irgi is pardes, paprastos, kietuviskos seklos, nu ne velnio nedygsta Dabar sestas daigelis prasikale, o tos kur isdygo lapeliu tikruju nenori augint, stovi labai sviesiai, siltai, dregnai, nu kas jom nepatiko
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 27, 12:06)
Mano karma turbut tik zemuogem tinkama , nes sudygo kokie 200
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 12:10)
geros karmos nereikia. Pakanka netrukdyti augalams augti
O šiaip - pirkau pigiausias, po litą su centais ir sėjau tik iš sportinio intereso - sudygs ar ne. Sudygo, kad jas bala... O tas brangiąsias po 7 lt. pakilojau, bet ranka nekilo tiek mokėti
Nu mano irgi uz 1lt 20 Gal kokios senos papuole
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 27, 13:26)
man pernai toks monas buvo - sudygo levandos ir čiobreliai
O geras busiu islosus ,pirkau viena gausiu du
QUOTE(satanele @ 2009 03 29, 18:25)
O geras busiu islosus ,pirkau viena gausiu du
Pasisesiu ir as gal dar levandu, ju per daug negali buti O senesni krumeli apgenejau is sirdies cia pasiskaicius, tikiuosi, nesupyks
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 27, 19:13)
Mano karma turbut tik zemuogem tinkama , nes sudygo kokie 200
žemuoges nors valgyt galima, o su tom levandom Brr, nedigsta nors tu ką. Štai tau ir pirkis pagal gražų įpakavimą