Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

QUOTE(Nerytė @ 2007 06 20, 07:23)
koookia grazi levandu nuotraukyte  bigsmile.gif , o jos stipriai kvepia?

Prie krūmo ar kai pajudini tai kvapas pasklinda mirksiukas.gif Bet, kad kaip jazminai dabar pas kaimynus žydi ir aš užuodžiu, tai ne schmoll.gif O kai pražys gal labiau kvepės, nepamenu dabar g.gif tongue.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, kaip tai antrais metai dygsta? Tai aš jas, tipo, pasėju, ir laikau metus laiko?! Tarkim, šiemet vasarį pasėjau, kitais metais vasarį sulauksiu?!
Atsakyti
as pasejau siemet ir laukiu sudygstant. g.gif Ant pakelio parasyta seti pavasari (as truputi suvelinau), o rudeni pikuoti daigelius. Taigi sudygsta jos tais paciais metais, tik zydi antrais metais.
Atsakyti
Crocus, tavo levandos superinės blink.gif O man priktos pernai per išpardavimą Kikoje, tebestovi nupiepusios, dvi visai nezydi, vos nuo zemes atsiplesusios, o dvi po 2-3 ziedelius iskisusios.
Kokio amziaus tavo krumas?
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2007 06 22, 07:46)
Crocus, tavo levandos superinės  blink.gif  O man priktos pernai per išpardavimą Kikoje, tebestovi nupiepusios, dvi visai nezydi, vos nuo zemes atsiplesusios, o dvi po 2-3 ziedelius iskisusios.
Kokio amziaus tavo krumas?

maždaug 3 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 16, 20:37)
Jos dygsta tik antrais metais. 4u.gif


Stai kodel pernai jos man nesudygo ant palanges... doh.gif O as karksejau: "seklos blogos, seklos... " ir siemet nebebandziau.....
Tai gal reik is rudens paset? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 22 birželio 2007 - 13:09
nu va kaip gaila... per tėvo dieną pardavėja siūlė pirkt krūmą po 5lt nesusigundžiau schmoll.gif o dabar pagatava nagus nusigraužt koks grožis... kaip man jų gaut? p jos daugiametės? ar kiekvienais metais reik iš naujo sėt?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2007 06 23, 22:44)
nu va kaip gaila... per tėvo dieną pardavėja siūlė pirkt krūmą po 5lt nesusigundžiau  schmoll.gif  o dabar pagatava nagus nusigraužt koks grožis... kaip man jų gaut? p jos daugiametės? ar kiekvienais metais reik iš naujo sėt?

Daugiametės tongue.gif
Atsakyti
O gal kas mate kur yra ju pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 06 25, 11:08)
O gal kas mate kur yra ju pirkti  rolleyes.gif

Kretingoj mačiau ax.gif Jaučiu netinka. Pažiūrėt reiktų tokiuose lauko gėlių, dekoratyvinių augalų paviljonuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 25 birželio 2007 - 13:20
QUOTE(crocus @ 2007 06 25, 14:16)
Kretingoj mačiau ax.gif Jaučiu netinka. Pažiūrėt reiktų tokiuose lauko gėlių, dekoratyvinių augalų paviljonuose.

biggrin.gif nu nelabai tinka biggrin.gif Vilnius butu geriau. Bet buvau uzejusi i kelias vietas kr prekiauja gyvomis gelemis ir augalais tai neradau g.gif
Atsakyti
Niu čia truputį paskaičiau,bet man kažkodėl sudygo tą pačią vasarą,o rudenį nuėmiau didelį derlių tongue.gif dabar dar iš pernai metų turiu tų levandų.Jos pačios yra dvimetėst.y.jei nupjaunį krūmą kitais metais vėl atželia.Man taip anyta aiškino.O sudygo labai greitai ir vešliai.Sėklos lietuviškos.
Atsakyti