Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos

Jei nedygs,gal palaikyk šaldytuve? Arba įkask daržan vazoną ir lauk kitų metų. Mano tai vėl patvory prisibarsčiusios ir kaip jot.ka sakė trikampiukais pridygusios.
Atsakyti
Crocus, tu patyrus levandu augintoja, sakyk, ar pirmametes levandos turi but tokios kaip isgriuve? pas mane toks jausmas kaip sliauziancios butu, virsuniu negnaibiau, gal reikejo? bet jos ir taip is lapu pazasteliu leidzia sakeles, tai nieko nedariau, dabar jau galvoju kad galima ir i lauka greitu laiku nest, tai ar sodinti jas i toki pat gyli kaip indely augo, ar ta "gulinti" siebuka uzkasti, jis toks kaip sumedejes atrodo.
Atsakyti
Šiaip Raskis čia profas. Gal patysusios pas tave iš kambario. Aš tai sodinčiau žinoma truputį giliau ir patrumpinčiau, kad gerai, gausiai šakotųsi. Nebijok ir negailėk jų genėti,gražus krūmukas atauga. Nuskink kokį trečdalį augalėlio.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 09, 19:55)
Šiaip Raskis  čia profas. Gal patysusios pas tave iš kambario. Aš tai sodinčiau žinoma truputį giliau ir patrumpinčiau, kad gerai, gausiai  šakotųsi. Nebijok ir negailėk jų genėti,gražus krūmukas atauga. Nuskink kokį trečdalį augalėlio.



o kazi man dabar apgenet, kol jos dar dezutej, ar issodinus lauke, kai prigis? o jei virsune i zeme ismeigt gal irgi prigytu?
Atsakyti
Gali ir dabar.Kol dar persodinsi pradės akutės busti ir gal net ūgliukus leisti. O nugenėti manau tik tokie sumedėję prigytų,bet juk pabandyt verta. Įkišk ir stiklainiu uždenk.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 09, 20:31)
Gali ir dabar.Kol dar persodinsi pradės akutės busti ir gal net ūgliukus leisti. O nugenėti manau tik tokie sumedėję prigytų,bet juk pabandyt verta. Įkišk ir stiklainiu uždenk.



nu dekui, reiks giliai ikvept ir apskabyt(nekyla ranka augaliuku skriausti, ale ju paciu labui teks ) smile.gif
Atsakyti
Vakar ravėjau aplink levandas. Nu jau aromatas net kvapą gniaužia. O kiek daigiukų turiu iš nubirusių sėkliukų. Tik reikia sugalvoti kur man jų alėją pasidaryt wub.gif O senosios tai žiedynėlius jau kiša lauk.
Atsakyti
manosios jau kieme gyvena, pakeite spalva, matyt soka gavo, bet nieko, stovi visos kaip kareiviai, ziuriu ir lapukai nauji lenda, tai kitamet gal ir as jau ziedeliais dziaugsiuos smile.gif, o ir nugnybtos virsuneles prigijo, leidzia sakutes thumbup.gif . as jau irgi spejau kvapu susizavet, kol ant palanges augo, nosies neistraukdavau biggrin.gif
Atsakyti
Neprasikalė mano levandos verysad.gif verysad.gif . Nusipirkau porą"gatavų" krūmų, bet kad džiūsta jie verysad.gif verysad.gif . Pagelbėkit! Vienas krūmas beveik nudžiūvo, tik šakelė gyva belikusi, o antras kol kas laikosi, bet apdžiūvo kelios šakelės verysad.gif .
Atsakyti
mano ir dar neprasikalė nors sodinau eksperimentuodama vienas seklas saldžiau kitų ne g.gif bet kolkas neprasikalė nei vienos, o sodinau pries gerus du menesius
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2008 05 31, 18:16)
Neprasikalė mano levandos  verysad.gif  verysad.gif . Nusipirkau porą"gatavų"  krūmų, bet kad džiūsta jie  verysad.gif  verysad.gif . Pagelbėkit! Vienas krūmas beveik nudžiūvo, tik šakelė gyva belikusi, o antras kol kas laikosi, bet apdžiūvo kelios šakelės  verysad.gif .

O tu jas vazone augini? Jei taip ir turi galimybę persodink į gruntą ir apgenėk, gal atsigaus? Jei negali tai persodink į didesnį vazoną, apžiūrėk šaknis, ar nėra kokio užkrato.

Jufka, tik neišmesk. Palik, kad ir iki kitų metų. Gal pavasarį išdygs? Mano va pačios pasisėja ir pridygsta. Įkask vazonus kur netrukdytų ir užmiršk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 01 birželio 2008 - 05:32
QUOTE(jufka @ 2008 05 31, 21:23)
mano ir dar neprasikalė nors sodinau eksperimentuodama vienas seklas saldžiau kitų ne  g.gif bet kolkas neprasikalė nei vienos, o sodinau pries gerus du menesius


Pas mane tas pats. Nors aš šaldžiau šaldytuve.. Nusivyliau, bet sakiau išmesiu aš jas žiemą laukan ax.gif
Atsakyti