QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 12 30, 11:27)
O tik sirdi skaudejo ar ir galva spaude? nes man kai pakiles spaudimas buvo, tai ir galva spaude

nu tas pakiles, tai buvo virs 140 o antras apie 90, biski virs. Siaip man jau gal pries 3 metus (daba 22metai) nustate prolapsa (mitralinis sirdies voztuvas nesandariai kazkaip uzsidaro ir praleidzia krauja). Tai ziuriu panasu kaip ir pas tave. As dar ir sportuoju, tai kai nustate pries 3 metus labai bijojau. bet sake viska galiu iprastai daryti, tik vengti kruviu. tai vat ir nepersistengiu kai jau jauciu kad sunku

karts nuo karto ir man suskausta, o vasara tai ir spaudimas buvo pakiles, tai teko ir vaistus gerti, bet dar daug dave tas, kad pati labai nervavausi, ir bijojau del savo sveikatos, tai israse net raminanciu biski, sedatif, jos nera stiprios. Del to sirdies voztuvo pralaidumo kasmet pasitrikinu, reikia stebet ar tas pralaidumas nedideja, tphu tphu tphu, viskas gerai

Del sito tai tikrai galima vaiku tureti, tik pati per daug nesijaudink, zn kad sunku, nes pati tai stresavau.. Beje, KT nevartoji??
ne, KT meciau pries kokius 3 metus

pas mane kraujo spaudimas pastoviai apie 120/130-80/90. gydytoja sako, kad padidintas, bet dar normos ribose. galva normaliai, nedaznai skauda, bet vat sirdis kabalduojas, kai pakyla.
o kas butu, jei pralaidumas sirdies padidetu? operacija?

as nesportuoju - na, tik kieme su suniu palakstau

bet ketinau pradet nuo nauju metu, visgi noris pakoreguot linijas po ziemos

tai vat ir galvoju, galima-negalim? ka galima?,,, kitas dalykas, kad pastaraisiais metais labai daznai sergu, temp daznai buna 37.2. dar sake ir del sito kazkokius tyrimus darys.
kas keisciausia, kad 24 metus jokiu sutrikimu su sirdim neturejau, o va, bac.. taip ir buna, jei jau pradedi ligu ieskotis, tai kai islenda visur ir visos
sedatif as tai jau seniai karts nuo karto pageriu - darbas kartais sunervina

reiks musietais ir dabar iskalt koki "lapeli", ko gero siuo metu man ta sirdi labiau skauda nuo nervu, o ne nuo prolapso