Įkraunama...
Įkraunama...

Kai streikuoja širdelė

QUOTE(lucero @ 2009 12 07, 12:34)
Isdykus,ivestum google panikos atakos tai rastum daug smile.gif arba gali apsilankyti www.paslaptingaliga.lt  smile.gif

Aciu, pasidomesiu nurodytuose saltiniuose smile.gif
Atsakyti
Profilaktiskai geriu norgu dun thang nuovira ir tfu tfu tfu kolei nekimba joks gripas smile.gif
Atsakyti
Labas
Norejau paklausti Loram apie Panangina. Ar galima ji gerti nors nezinau ar man truksta kalio? Tiesiog pastaruoju metu daznai maudzia sirdi net ir nakti. O as esu su nerimo sutrikimu, kaip ir daugelis cia esanciu ir vartoju neuroleptika Fluanxol. O gal kokio Betalok zoko pagert g.gif
Atsakyti
panangina gerti galite, jei neturi inkstu problemu - nes to kalio tik lasas juroj.
1 tabletej panangino yra mazdaug 40mg gryno kalio, kai tuo tarpe pvz. 100 g dziovintu abrikosu - >1500mg, 100g bananu - ~400mg...
per diena kalio zmogui reikia apie 40-80mg/kg kuno svorio.
del BetalocZok - tai sitoj situacijoj jis ne prie ko...
labiau reikia pasitarti su psichoterapeutu, nes "sirdies maudimas", ypac ramiuoju paros laiku, nera sirdies ligos pozymis...
sekmes!
Atsakyti
kažin ar tiesa kad kalis gali dingti iš organizmo nuo nervų?bent taip man atrodo, kad pas mane taip yra, čia išsitiri jo norma, čia jau trūkumas, o ypatingai pajauti kad nyksta jis po nervinių situacijų. Pvz mano K buvo 4 , bet Klp kardiologė sakė, jog mažai, liepė dar pagerti. Bijau perdozuoti, bet ko gero nereikia bijoti, geriu kalio chloridą 750mg, kasdien arba kas antrą dieną. Nors kai paskaičiuoji 70kg*40 mg lygu 2800mg)
(Jei jau pradėjom apie vitaminus , o kaip su magniu, kiek jo reikia gerti.
Dar vienas dalykas, ar gali skaudėti galvą geriant mildronatą, kažkaip kaip tik pradedu gerti į 3 dieną nekokie jausmai apima, nutraukiu ir vėl po kelių dienų pageriu ir vėl tas pats(gal tai sutapimas), mažu tada išviso jo negerti?
Nepyk Loram už tau vis užduodamus klausimus. assa.gif
Atsakyti
Man rodos daugiau naudos būtų jei valgytum daugiau bananų, razinų, abrikosų džiovintų - organizmas geriau ir greičiau jo įsisavintų, nei tuos papildus.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2009 12 09, 18:21)
panangina gerti galite, jei neturi inkstu problemu - nes to kalio tik lasas juroj.
1 tabletej panangino yra mazdaug 40mg gryno kalio, kai tuo tarpe pvz. 100 g dziovintu abrikosu - >1500mg, 100g bananu - ~400mg...
per diena kalio zmogui reikia apie 40-80mg/kg kuno svorio.
del BetalocZok - tai sitoj situacijoj jis ne prie ko...
labiau reikia pasitarti su psichoterapeutu, nes "sirdies maudimas", ypac ramiuoju paros laiku, nera sirdies ligos pozymis...
sekmes!

Pananginą tikrai galima drąsiai vartoti ir prie inkstų ligų, nebent turite inkstų nepakankamumą.
Minimalus kalio poreikis per dieną yra 1,6 – 2,0 g.
Organizmas daug kalio gali netekti dėl užsitęsusio vėmimo, chroniško viduriavimo arba piktnaudžiavimo vidurius laisvinančiais vaistais. Šio mineralo daugiau reikia žmonėms, vartojantiems nekaloringą maistą, intensyviai sportuojantiems. Maisto produktuose kalio yra pakankamai daug, todėl sveikiems žmonėms jo retai trūksta. Nemažai kalio prarandama gausiai prakaituojant.
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2009 12 10, 15:24)
Man rodos daugiau naudos būtų jei valgytum daugiau bananų, razinų, abrikosų džiovintų - organizmas geriau ir greičiau jo įsisavintų, nei tuos papildus.

Čia pilnai sutinku drinks_cheers.gif

Kai organizme trūksta magnio, žmogus tampa ypač jautrus, nervingas, greičiau pavargsta. Magnis mažina streso hormonų išsiskyrimą bei nervų ir raumenų ląstelių dirglumą. Gali ištikti širdies spazmai, ,kojų mėšlungis. Pavartojus magnio, pagerėja sergančių lėtinio nuovargio sindromų savijauta, darbingumas, atsiranda daugiau energijos.
Magnio perdozuoti neįmanoma, organizmas pasiima tiek kiek jo reikia. Tik, jei naudojat kalio ar magnio preparatus, geriau vartoti juos kartu, nes kai išsiderina organizme jų pusiausvyrą, tada galima pajusti nemalonius pojūčius organizme, na jie nienas kitą papildo.
Nuo mildronato dažniausiai galvos neturėtų skaudėti, nes jie ne plečiantys vaistai, o vitaminų ir mikroelementų derinys širdžiai, anksčiau būdavo analogiškas riboxinas. Bet, jei jums skauda galvą, tai gal yra kokia vaisto sudėtyje esanti medžiaga, kuri tai iššaukia. Gal būtų geriau pamažinti dozę ir gerti kas dieną? Nors ir taip galima- su pertraukomis, juk čia ne koks antibiotikas ar koks stiprus vaistas, kad reikia gerti būtinai kiekvieną dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausė: 10 gruodžio 2009 - 14:53
Galiu parekomenduoti nesunkiai pagaminama naturalu vaistuka sirdeles darbui stiprinti ( manau ir visam organizmui nus ne pro sali ) smile.gif :
blenderiu ( elektriniu smulkintuvu ) sumalti po 100 g dz. slyvu , razinu , graikisku riesutu + 1 citrina ( galima su odele, tik pries tai gerai nuplauti ) ir viska sumaisyti su 100 g medaus.
Laikyti saldytuve ir vakare suvalgyti po 1 sauksta smile.gif Ir skanu, ir sveika thumbup.gif Pameginkite ! cool.gif
Atsakyti
tikrai turėtų būti skanu ir sveika. Ačiū už recepuką. Išmėginsim
Atsakyti
tikrai turėtų būti skanu ir sveika. Ačiū už recepuką. Išmėginsim
Atsakyti
mano vyrui įtaria širdies aritmiją , blink.gif verysad.gif o jis niekada nieko blogo ar įtartino nejaučia ir nejaute ... kaip išsigandau prisiskaičiau dar ta temą literatūros tai net silpna pasidarė .... o jis fiziškai aktyvus ir stiprus žmogus , ta prasme pasportuoja pakankamai sveikai maitinasi ( jei tai turi įtakos) viena dideliausia bėda ir yda rūko ...mad.gif

ar teko susidurt? ar įmanoma visiškai nieko nejaučiant turėt tokį sutrikimą? pirmadieni eis "ant dviračio " tirs skydliauke , kraują dėl kalio ir pan.. vis dar viliuosi kad viskas nepasitvirtins ... bet ar gali aparatas du kartus dėl kažkokių priežasčių suklyst? abejoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 gruodžio 2009 - 14:44
QUOTE(Lera @ 2009 12 11, 15:41)
mano vyrui įtaria širdies aritmiją ,  blink.gif  verysad.gif  o jis niekada nieko blogo ar įtartino nejaučia ir nejaute ... kaip išsigandau prisiskaičiau dar ta temą literatūros tai net silpna pasidarė .... o jis fiziškai aktyvus ir stiprus žmogus , ta prasme pasportuoja pakankamai sveikai maitinasi ( jei tai turi įtakos) viena dideliausia bėda ir yda rūko ...mad.gif
ar teko susidurt? ar įmanoma visiškai nieko nejaučiant turėt tokį sutrikimą? pirmadieni eis "ant dviračio " tirs skydliauke , kraują dėl kalio ir pan.. vis dar viliuosi kad viskas nepasitvirtins ... bet ar gali aparatas du kartus dėl kažkokių priežasčių suklyst? abejoju..

Tų aritmijos rūšių yra ne viena. Vienos- tai tokie epizodiniai, kurie būna net ir sveikam žmogui, kitos- kelią grėsmę sveikatai, bet negyvybei. O tokį sutrikimą turėti ir nieko nejausti iš tiesų galima. Turiu pavyzdį iš savo aplinkos: mano tėvukui širdies ritmo sutrikimas buvo nustatytas tikrinantis plaučius- iki to laiko jis nieko nejuto. Nebeišėjo jam normaliai atstatyti to ritmo, tai jis jau keli metai vaikšto ir dirba su sutrikusiu ritmu, aišku pastoviai geria vaistus.
O gal jūsų vyras nesenai persirgo gripu ar peršalimo ligomis- tas ir turi įtakos. Nesijaudinkit tap labai, atlikę tyrimus, blogiausiu atveju apribos fizinį krūvį,
Tiesa, jei organizme yra kalio trūkumas, tas irgi labai įtakoja širdies darbą, reikės pagerti kalio preparatų.
Ir dar norėjau paklausti ar jam pulsa suretėjęs ar padažnėjęs?
Atsakyti