proplonololis buvo dingęs iš prekybos( galėjai gauti tik iš rusijos ar kitų valstybių), ir šiai dienai dar daugelis nežino kad jisvėl atsirado prekyboje. Jis retina širdies ritmą, biškį nuima nerimą, rankų drebulį, ir labai nenumuša spaudimo.
ar jam reikia recepto?
QUOTE(lucero @ 2009 12 02, 13:29)
ar jam reikia recepto?
anksciau nereikejo, manau kad ir dabar nereikia jei vel atsirado prekyboje

nereikia ir kaina normali už 28 tab mokėjau 12 lt, tik nevisur yra Man Camelijoj pareiškė, kad neprekiaujam tokia seniena, bet kitoj vaistinėje gavau.
QUOTE(roberta23 @ 2009 12 02, 14:04)
nereikia ir kaina normali už 28 tab mokėjau 12 lt, tik nevisur yra Man Camelijoj pareiškė, kad neprekiaujam tokia seniena, bet kitoj vaistinėje gavau.
Ar sis vaistukas ( Proplononolis ) - Betaloc Zok analogas ?

ne, visai kita veiklioji medžiaga
Papildyta:
kažin kur Loram dingo, bene susirgot gripu.
Papildyta:
Sveiki
O man siandien darbe taip bloga pasidare, nesiau bylas reikejo iki trecio auksto pakilti, labai skubejau, o ten 10 tomu bylike. UZejau i kabineta ir galvojau sirdis nuo tokio pulso sustos, trurbut pulsas buvo 150 jei ne daugiau, galva apsisuko, rankos drebejo, pajudeti negalejau, paskui prisedau, atnese stikline vandens po trupuciuka praejo. Nu nesuprantu as tikrinausi sirdi sake sirdis sveika, o kaip uzeina tai uzeina, gal kokia panikos ataka. Nu bet jausmas nekoks
Nezinau gal reikia dar karta pas kardiologa apsilankyti

QUOTE(roberta23 @ 2009 12 03, 10:17)
ne, visai kita veiklioji medžiaga
Papildyta:
Papildyta:
Taip, is tiesu, Loram komentaras is tiesu butu naudingas ir idomus - jei reiktu rinktis, kuri is vaistu ji rekomenduotu ( Proplonololi ar Betalok Zok )

QUOTE(AREANA @ 2009 12 03, 14:39)
Sveiki
O man siandien darbe taip bloga pasidare, nesiau bylas reikejo iki trecio auksto pakilti, labai skubejau, o ten 10 tomu bylike. UZejau i kabineta ir galvojau sirdis nuo tokio pulso sustos, trurbut pulsas buvo 150 jei ne daugiau, galva apsisuko, rankos drebejo, pajudeti negalejau, paskui prisedau, atnese stikline vandens po trupuciuka praejo. Nu nesuprantu as tikrinausi sirdi sake sirdis sveika, o kaip uzeina tai uzeina, gal kokia panikos ataka. Nu bet jausmas nekoks
Nezinau gal reikia dar karta pas kardiologa apsilankyti 

Užeina panikos priepuoliai ir jauti kaip plaka širdis? O spaudimą pasimatuoji ir koks jis būna? Man pastaruoju metu, nežinau, gal dėl to kad susirgau kažkokiu virusu, užeina kad pulsas apie 100, pasimatuoju spaudimą - o jis padidėjęs, nors šiaip nei galva skauda, nei kitokių pojūčių, ikyrus kad užeina tokie kaip panikos priepuoliai. pradėjau gerti Pananginą, galvoju kad padės, nes gerdama daug skysčių praradau kalio ir magnio. Atrodo padeda.
Patikek manim Wiskute buvau jau aprimusi, viskas kaip ir normaliai buvo, bet sioj savaitej teko pakeisti darbo vieta, mane pervede i kita vieta del etatu mazinimo, tai visas tas tris dienas nieko nedariau tik verkiau, nes anoj vietoj pradirbau beveik 7 metus su nuostabiu kolektyvu, o dabar....
Siandien jau galvojau sirdis sustos nuo tokio dauzimosi, vos ant koju pastovejau
, gal nuo greicio, nes labai jau skubejau tas bylas nunesti
Norejau paklausti o aplamai nuo stipraus sirdies plakimo pvz. jei pulsas apie 120 gali pasidaryti silpna ir galva apsisukti?

Norejau paklausti o aplamai nuo stipraus sirdies plakimo pvz. jei pulsas apie 120 gali pasidaryti silpna ir galva apsisukti?