Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

My Webpage

Tai kitas augalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triufelita: 05 rugsėjo 2007 - 10:04
QUOTE(kristukass @ 2007 09 04, 15:20)
Nu tikrai nieko konkretaus sad.gif
Papildyta:
Cia yra ingridentai, bet nieko nesuprantu.http://www.hennaforh...ixes/lovehenna/ ir si nieko http://www.hennaforh.../mixes/debbieb/

Tai man niekas negali isversti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 09 05, 12:02)
My Webpage

Tai kitas augalas.

ziurekim tai ka mes turim lietuvoj, o ne uzsienyje. as dabar turiu dazancia ir bespalve chna ir ant abieju parasyta sudetis:
Lawsonia inermis. pagristi to negaliu, nes internete nerandu nieko. bet patys galite pasiziureti parduotuveje.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2007 09 05, 12:29)
Tai man niekas negali isversti? blush2.gif

silpna is manes verteja, bet reikia chnos, karsto vandens, citrinos culciu ir dar kazi ko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 05, 11:35)
silpna is manes verteja, bet reikia chnos, karsto vandens, citrinos culciu ir dar kazi ko.  g.gif

Bet dar ten parasyta kad lyg tais reik palaikyt kazka per nakti.Vienu zodziu reikia laukt anglistes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 09 04, 11:44)
Uoj atsiprašau, kad pacitavau porą kartų! biggrin.gif  Nemėgstu, kai žmogus kitus durnina, vat ir viskas. Bet daugiau tikrai nebekreipsiu dėmesio.
O dažančių n metų čia yra ne viena...

Pritarsiu Miaškai, kad tikrai pasausina patį plauką: jis pasidaro standesnis, tvirtesnis. Bet tuo pačiu kaip ir maitina. Na jei pilama aliejuko - tai kitas klausimas.
Atsakyti
Žinovės patarkit blush2.gif dažytus plauku su cheminiais dažais kada galiu dažyti su chna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2007 09 05, 17:06)
Žinovės patarkit  blush2.gif dažytus plauku su cheminiais dažais kada galiu dažyti su chna? 4u.gif

kai visiskai ataugs naturali plauku spalva, nes nudazyti cheminiais dazais plauku chna "neima".
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 05, 16:15)
kai visiskai ataugs naturali plauku spalva, nes nudazyti cheminiais dazais plauku chna "neima".

oi unsure.gif kai plaukai ilgi, tai tikrai neiskesiu kol visi nuags verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2007 09 05, 17:41)
oi  unsure.gif  kai plaukai ilgi, tai tikrai neiskesiu kol visi nuags  verysad.gif

tai tada su chna neiseis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 05, 15:15)

Pasakos-dažau keli metai-kai nusibosta chna ,dažau cheminiais dažais,arba atvirkščiai.Man tikrai nusidažo,natūrali spalva tamsūs rudi.
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2007 09 05, 21:35)
Pasakos-dažau keli metai-kai nusibosta chna ,dažau cheminiais dažais,arba atvirkščiai.Man tikrai nusidažo,natūrali spalva tamsūs rudi.

tai saunu, ne visoms taip nusidazo.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 04, 22:58)
Aha ir as pastebejau kad padeda ir galams, bet be aliejuko niekaip ax.gif

Ką turi omeny ? Aliejuką i Chna pilt ar galus tepti ?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkutė @ 2007 09 05, 17:06)
Žinovės patarkit  blush2.gif dažytus plauku su cheminiais dažais kada galiu dažyti su chna? 4u.gif

Aš dažiau gal po trijų ar keturių savaičių galva nepažaliavo smile.gif Bet va šepetėlis su kuriuo dažydavau įgavo gražią salotinę spalva smile.gif
Atsakyti