Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

Gal kas isverstu.Anglu nei bum bum blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 04, 13:34)
Gal kas isverstu.Anglu nei bum bum blush-anim-cl.gif

Išverčiau, bet kaip sakiau, nieko konkretaus inai ten neparašius... pati nesuprantu, kokios medžiagos inai tuos 100g ėmė... taip ir nepamini... g.gif va ką inia rašo:

Aš tiesiog tai sumaišiau ir palikau per naktį, pridėjus kleis lašus iš Body Shop "Clemetine", kuris duoda malonų apelsinų kvapą plaukams (apelsinas taip pat yra geras nuotaikos pakelėjas) ir palikau tai valandai po apvyniota plėvele. Nors turiu ilgus plaukus, naudojau tik 100g, nes nenorėjau ryškių pasikeitimų, bet manau turėčiau naudoti papildomus 100g šį savaitgąlį, kad pagilinčiau kaštoninį atspalvį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 04 rugsėjo 2007 - 13:50
Nu tikrai nieko konkretaus sad.gif
Papildyta:
Cia yra ingridentai, bet nieko nesuprantu.http://www.hennaforh...ixes/lovehenna/ ir si nieko http://www.hennaforh.../mixes/debbieb/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 04 rugsėjo 2007 - 14:24
nu prisiskaiciau labai cia jau idomiu dalyku, susigundziau, bet jauciu reiks bespalve pirkti. Juk su spalva chna dazo ne tik ranksluoscius, bet ir apykakles, patalyne?... mane tai zudo. tik galvoju, kad naturali chna tai yra su spalva, o kaip jis tampa bespalve? gal cia irgi chemijos ideta?
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 09 04, 15:36)
nu prisiskaiciau labai cia jau idomiu dalyku, susigundziau, bet jauciu reiks bespalve pirkti. Juk su spalva chna dazo ne tik ranksluoscius, bet ir apykakles, patalyne?... mane tai zudo. tik galvoju, kad naturali chna tai yra su spalva, o kaip jis tampa bespalve? gal cia irgi chemijos ideta?

Neideta jokios chemijos tik isimtas spalvos pigmentas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 09 04, 15:49)
Išverčiau, bet kaip sakiau, nieko konkretaus inai ten neparašius... pati nesuprantu, kokios medžiagos inai tuos 100g ėmė... taip ir nepamini...  g.gif va ką inia rašo:

Aš tiesiog tai sumaišiau ir palikau per naktį, pridėjus  kleis lašus iš Body Shop "Clemetine", kuris duoda malonų apelsinų kvapą plaukams (apelsinas taip pat yra geras nuotaikos pakelėjas) ir palikau tai valandai po apvyniota plėvele. Nors turiu ilgus plaukus, naudojau tik 100g, nes nenorėjau ryškių pasikeitimų, bet manau  turėčiau naudoti papildomus 100g šį savaitgąlį, kad pagilinčiau kaštoninį atspalvį..

o kas cia parasyta?
100gms Jamila henna
warm water
lemon juice
3tbs sandalwood powder (for the scent)
few drops Rosemary EO
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 04, 16:35)
o kas cia parasyta?
100gms Jamila henna
warm water
lemon juice
3tbs sandalwood powder (for the scent)
few drops Rosemary EO

o čia parašyta sudėtis, kurios anoj nuorodoj nebuvo tongue.gif
100g Jamila henna (čia kaip suprantu yra pirkt tos hennos tokios)
šilto vandens
citrinų sulčių
3 valg šaukštai santalo aliejaus pudros (kvapui)
keli lašai rozmarino (turbūt turima omeny eterinį aliejų g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 04 rugsėjo 2007 - 15:43
QUOTE(Amry @ 2007 09 04, 17:40)
o čia parašyta sudėtis, kurios anoj nuorodoj nebuvo  tongue.gif
100g Jamila henna (čia kaip suprantu yra pirkt tos hennos tokios)
šilto vandens
citrinų sulčių
3 valg šaukštai santalo aliejaus pudros (kvapui)
keli lašai rozmarino (turbūt turima omeny eterinį aliejų  g.gif )

aciukas! 4u.gif as ten nesupratau kas ta santalmedzio pudra ir koks ten aliejus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 09 04, 09:08)
gali pabandyt manau...
tik neopamiršk, kad xna sausina plaukus..  ax.gif  tai jei plaukai sausoki, manau per dažnai negerai..

Mano riebūs, sausais ir skilinejančiais galiukais, tai jei šaknis ir pasausins - puiku ! O dažant Chna ir galiukai nebeskilinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 09 04, 20:57)
Mano riebūs, sausais ir skilinejančiais galiukais, tai jei šaknis ir pasausins - puiku ! O dažant Chna  ir galiukai nebeskilinėja smile.gif

Aha ir as pastebejau kad padeda ir galams, bet be aliejuko niekaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 04 rugsėjo 2007 - 20:58
QUOTE(kristukass @ 2007 09 04, 16:01)
Neideta jokios chemijos tik isimtas spalvos pigmentas mirksiukas.gif

Tai kad kažkas kažkur rašė (ir dar gal nuoroda buvo įdėta), kad bespalvė chna daroma iš kito augalo...
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 09 05, 09:17)
Tai kad kažkas kažkur rašė (ir dar gal nuoroda buvo įdėta), kad bespalvė chna daroma iš kito augalo...

ne bespalve chna daroma is to paties augalo kaip ir dazomoji. tik isimtas pigmentas (spalva). cia panasiai kaip is iprastos kavos isimtas kofejinas.
Atsakyti