Įkraunama...
Įkraunama...

"Liaudies legendos" apie kvailus vardus

QUOTE(renax @ 2008 05 04, 16:46)
lotuliukas.gif Telesforas ,jums juokinga o is tiesu vardas yra ir egzistuoja net vardadieniai  lotuliukas.gif  telefono ir sviesoforo garbei ...

Telesforas- normalus graikiškas senoviškas vardas, nė jokiai šviesoforo, anei telefono garbei jis sudarytas doh.gif
Atsakyti
išradinga ta liaudis -- Penislovas, Pismantas, Spermantas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaspisija biggrin.gif

O šiaip tai kadais per kažkokią laidą, Nomedos lyg ir, diskusija apie Fekalijas buvo. Patikėjau tada doh.gif po to tik perskaičiau, kad ta mergina pinigėlių gavo už tai, kad atėjo į laidą ir pabuvo Fekalija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherryass @ 2008 07 25, 15:51)
O kodel nera pasirinkimo "nepazistu"? rolleyes.gif

Todėl kad nepažįstančių dauguma, o man labai norėtųsi, kad atsilieptų kas nors pažįstantis ir galintis pateikti įrodymų, nes istorijos apie Fekaliją vaikšto jau senokai, o įrodymų jokių rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinant buitines vardo reiksmes, skamba visai patraukliai). Pati nepazistu Fekaliju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutore: 31 liepos 2008 - 18:58
Fekalijos nepažįstu ir aš, ir manau tokios išvis nėra, o per tą Nomedos laidą kiek pamenu Nomeda tik įžangoj pasakė kad sklando kalbos apie Fekalijos vardą, o laidoje dalyvavo mergina vardu Ūka(ar tai Ūla) Gendrė ax.gif tikrai atsimenu nes man šitas dvigubas vardas keistai nuskambėjo, ir dar pamenu viena laidos dalyvė sakė norinti dukrą pavadinti Visatos vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeyore_ @ 2008 08 02, 17:06)
Fekalijos nepažįstu ir aš, ir manau tokios išvis nėra, o per tą Nomedos laidą kiek pamenu Nomeda tik įžangoj pasakė kad sklando kalbos apie Fekalijos vardą, o laidoje dalyvavo mergina vardu Ūka(ar tai Ūla) Gendrė ax.gif  tikrai atsimenu nes man šitas dvigubas vardas keistai nuskambėjo, ir dar pamenu viena laidos dalyvė sakė norinti dukrą pavadinti Visatos vardu  doh.gif

taigi tam rusų seriale Brigada buvo vaikinas, vardu Kosmosas hihihi.gif bet tokie visokie kosmosai, revoliucijos gal populiaresni Rusijoje buvo. tai ta Visata puikiai tiktų į kompaniją... aš dar girdėjusi neva tikrą istoriją, kaip vaiką pavadino Žiguliuku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 03 rugpjūčio 2008 - 14:38
QUOTE(HappyAngel @ 2008 07 29, 22:27)
Todėl kad nepažįstančių dauguma, o man labai norėtųsi, kad atsilieptų kas nors pažįstantis ir galintis pateikti įrodymų, nes istorijos apie Fekaliją vaikšto jau senokai, o įrodymų jokių  rolleyes.gif

Gal jau pamirė toji Fekalija. Kažkaip manau, kad metelių jai jau krūva buvo, nes gandai jau seniai sklando...
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2008 08 03, 14:45)
Gal jau pamirė toji Fekalija. Kažkaip manau, kad metelių jai jau krūva buvo, nes gandai jau seniai sklando...

kad gal dar ne - pagal vieną girdėtą pasakojimą maždaug 55-erių turėtų būti hihihi.gif
Atsakyti
Na ne schmoll.gif
O kokia istorija? 4u.gif
Atsakyti
Nepazistu ir tuo dziaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
mergaitčs , mano kaime ( tauragės raj. ) gyvena močiutė , kuriai dabar jau kokie 95 metai , tai jos vardas FEKALYJA . ir tikrai toks .ir kol mažiukė buvau ir nežinojau ką reiškia fekalija , ta man ėis vardas buvo labai gražus ... blush2.gif doh.gif
Atsakyti