O, kokia tema Seniai tokios reikėjo
Tik galėtų būti dar variantas - išgirdau šį vardą SM ar kažkas panašaus. Nes dbr tai net nežinau, ką pasirinkti, kad nepameluot
QUOTE(rytoj @ 2008 04 10, 18:54)
O, kokia tema Seniai tokios reikėjo
Tik galėtų būti dar variantas - išgirdau šį vardą SM ar kažkas panašaus. Nes dbr tai net nežinau, ką pasirinkti, kad nepameluot
Dėk prie VBS, vis tiek visos istorijos SM iš VBS pareina
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 10, 20:00)
Dėk prie VBS, vis tiek visos istorijos SM iš VBS pareina
Padėjau. Tik, mano manymu, VBS yra gerokai patikimesnis šaltinis už SM
Matau, kad turim vieną, kuri/-is gali įrodymų į forumą įkelt Gėėėėris. Lauksim lauksim.
Galėjot į apklausą įtraukti ir vardą Mekonijus. į porą panelei Fekalijai
QUOTE(insi @ 2008 04 10, 19:21)
o kodėl nėr varianto 'nepažįstu, nors vbs'
Tai trečias variantas gaunasi. Ten juk nepasakyta, kad pažįsti, ten pasakyta, kad iš VBS apie tokią žinai
balsus susijuokiua temą perskaičius
Aš tai per VBS sužinojau
Aš tai per VBS sužinojau
Na na, laukiu įrodymų Dar negirdėjau (apart per SM ir VBS), kad kas nors iš tikro būtų tokį vardą davęs, mačiau tik per TV kažkokioj laidoj kunigas pasakojo, kaip vieni jo parapijiečiai buvo užsimanę savo dukrai tokį vardą duot, bet galiausiai buvo atkalbėti.
Gal kuri norit užsirezervuot būsimiems vaikams? Šiais laikais taip sunku rast originalų vardą
QUOTE(Signa... @ 2008 04 10, 13:16)
o ta TRIEDENA tai cia neblogas buvo ZERTVUNAS irgi geras
Gal kuri norit užsirezervuot būsimiems vaikams? Šiais laikais taip sunku rast originalų vardą
Prisijungiu prie tu kur girdejo per VBS, bet ne SM Per kalbos kulturos paskaita destytoja baisejos, bet jin irgi tikriausiai tik per VBS
Net trys Fekalijos jau apsireiske, tik ne veina neprisipazysta ir kazkas turi irodymu, bet nesidalina
Koks baisus vardas, kaip is vis dar toki ir sugalvoja