QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2008 04 10, 14:20)
Man atrodo,čia anekdotinis vardas ir tiek.Toks pats,kaip Triedena ir Žertvūnas
nu cia as net nezinau kaip graziau parasyt nu sudu vaika pavadint
ir dar atsirado turinciu toki varda
nu čia tai geras vardas tokį gavus sulaukus 18 tą pačią dieną eičiau pasikeist
sveikos.nu temuke linksma
Dabar madoje duoti du vardus. Tai vienas iš tų kvailų variantų - Ana Liza. Ir šauki dukrą analizaaaa....
Man keisčiausia, kad vis dar atsiranda tikinčių šiomis kvailomis istorijomis
Realaus vaikino, vardu Gėjus, neteko pažinti, bet merginą, kurios tikras vardas Gėja, pažįstu.
QUOTE(renax @ 2008 05 04, 16:46)
Telesforas ,jums juokinga o is tiesu vardas yra ir egzistuoja net vardadieniai telefono ir sviesoforo garbei , nors nezinau baisiau izaura ar fekalija
Ureja , Birkantas , nors man labiausiai patiko sie FEKALIJA PAMAKŠTYTĖ PENISLOVAS PAUTIENIUS nors cia juokinga lietuviams , uzsieni jus normaliai taip vadintu
Ureja , Birkantas , nors man labiausiai patiko sie FEKALIJA PAMAKŠTYTĖ PENISLOVAS PAUTIENIUS nors cia juokinga lietuviams , uzsieni jus normaliai taip vadintu
Telesforas - graikiškas vardas, yra buvęs toks popiežius ir šventasis kankinys
O dėl šiame forume aptarimų vardų, tai vienas Gėjus 1980 metais mokėsi režisieriaus J. Vaitkaus teatro studijoje. Tiesą sakant, tuomet šis žodis dar nebuvo atėjęs ir anglų kalbos, tai nieko nestebino. O vat Žydrūno vardas jau pamažu darėsi juokingas...
Nors gal ir klystu, gal juokingas pasidarė vėlaiu,atsiradus videomagnetofonams ir pasirodžius "Policijos akademijai"