Įkraunama...
Įkraunama...

"Liaudies legendos" apie kvailus vardus

QUOTE(aaushra @ 2009 03 13, 15:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na,Diarėja,gal dar blogiau nei Fekalija  lotuliukas.gif

o kas ta diarėja? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 03 13, 08:09)
o kas ta diarėja? g.gif  blush2.gif

Diareja tai ligos pavadinimas, trumpai tariant stiprus viduriavimas
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 13, 20:27)
Diareja tai ligos pavadinimas, trumpai tariant stiprus viduriavimas

aišku, ačiū už paaiškinimą, bet kaip vardas, jis man visai negražiai skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia kažkas apie mergią pavarde Makštytė rašė- turbūt pamanėt kad juokauja smile.gif , bet Klaipėdos Universitete yra dėstytojas A. Makštutis- nu tikrai labai lotuliukas.gif išgirdę, kas mums dėstys
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 04, 08:17)
pusiau į temą:
buvome veislinių gyvulių parodoje, tai vienas eržilas buvo vardu Falas  doh.gif

lotuliukas.gif Nusiperki tokį žirgą ir dalyvauji varžybose: "...o štai dabar pasirodo Marija Petrauskaitė, jojanti ant Falo..." thumbup.gif
Atsakyti
neisivaizduoju ar atsirasty tokiu tevu kurie mergytei duotu toki varda doh.gif
Atsakyti
Neteko girdėt tokio vardo Fekalija ,na bet jaučiu susileisčiau iš juoko išgirdus prisistatant tokiu vardą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 04 10, 14:19)
Nu vat smalsumas nugalėjo ir nutariau sukurti tokią apklausą. Baisiai įdomu, kiek gi atsiras pažįstančių Fekaliją.
Mieloji Cikadele, tikiuosi, kad suprasi, jog pribrendo laikas tokiai apklausai. Bent kas antras naujas narys, pasireiškiantis ''Vardų'' skyrelyje sakosi pažįstantis šeimą, kurioje mergaitė pavadinta Fekalijos vardu. Labai įdomu sužinoti, kiek gi tokių pažįstančių atsiras  4u.gif

as tai girdejau is VBS,kad seima gyvenanti Kaune dave dukrai Fekalijos varda kadangi nezinojo zodzio reiksmes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2009 04 21, 16:26)
Čia kažkas apie mergią pavarde Makštytė rašė- turbūt pamanėt kad juokauja  smile.gif , bet Klaipėdos Universitete yra dėstytojas A. Makštutis- nu tikrai labai  lotuliukas.gif  išgirdę, kas mums dėstys

o mano pazistamas turi pavarde Pimpis blush2.gif .smagu jam doh.gif
Atsakyti
as irgi su girdejus. kaip jus ten vadinat is VBS ar kaip ten. visaip ieskojau, bet nerandu to puslapio kur galima suzinoti kiek vardu buvo registruota per metus ir kokie jie. o cia tik irgi radau, is operos, kad pasakojo, kad kaskas:
kalba apie Fekalija
ten 536 zinute
o pavadziu esu labai dauk visokiu girdejus, ir kumpis, papas, pimpis, kisielius, katinas ir dar dauk kitokiu
Atsakyti
Mano eks darbovietėja buvo toks nuotykis su ta FEKALIJA...
Susipyko du bendradarbiai Vaikinas su mergina. Ir Tomas Laurai sako: "Fekalija tu Fekalija..." O ji ateina pas kitus bendradarbius ir giriasi: "Žinot, mane Tomas Fekalija vadina..." ir patenkita tokia... Mes vos į kelnes iš juoko neprileidom. Paskui klausiam jos, ar žinai, kas yra fekalija? O ji: "Žinau, čia gelė" doh.gif

Atsakyti
pavardes tai nesunku patinktinti - www.zebra.lt įvedi Pimpis ir matai, kad tikrai tokia pavardė yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 05 14, 12:54)
Mano eks darbovietėja buvo toks nuotykis su ta FEKALIJA...
Susipyko du bendradarbiai Vaikinas su mergina. Ir Tomas Laurai sako: "Fekalija tu Fekalija..." O ji ateina pas kitus bendradarbius ir giriasi: "Žinot, mane Tomas Fekalija vadina..." ir patenkita tokia... Mes vos į kelnes iš juoko neprileidom. Paskui klausiam jos, ar žinai, kas yra fekalija? O ji: "Žinau, čia gelė"  doh.gif

Ot paršelis tas Tomas doh.gif lotuliukas.gif

Ar yra Lietuvoje koks nors vardas, ar ne, galima sužinoti čia. Kairėje įvedi vardą, ir išmeta grafiką, rodantį, koks vardo paplitimas.
Fekalijos ten nėra rolleyes.gif
Atsakyti