Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 14:17)
nuo kada cia tu i mane ''Jus'' kreipiesi? blink.gif nedaug vyru turim, negalim net nakti pamirst mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

I konkursu nugaletojus nuo siol kreipsimes "Jus". O antrosios vietos laimetojai bus laimetoju asistentai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 17, 13:20)
I konkursu nugaletojus nuo siol kreipsimes "Jus". O antrosios vietos laimetojai bus laimetoju asistentai lotuliukas.gif

blink.gif o geras mane irgi ''jus'' vadinti galesit cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 17 birželio 2007 - 13:25
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 14:24)
blink.gif o geras mane irgi ''jus'' vadinti galesit  cool.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oki, tai sudarysim "Elitini kluba", i kurio narius kreipsimes "Jus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 17, 14:28)
Oki, tai sudarysim "Elitini kluba", i kurio narius kreipsimes "Jus" lotuliukas.gif

galim net atskirą temą atidaryt devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausiu fotografuojanciu su Nikonais. Kokius teleobjektyvus turite? Ir, ar esate patenkinti. Kazkaip bandau vyra prikalbeti issiskirti su Sigma (70-300).
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 06 17, 14:30)
galim net atskirą temą atidaryt  devil.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O jie tarpusavy laimetojus "Jusu Eminencija" vadins biggrin.gif

Vsio, gal gana cia blevyzgoti. Rodykit savo reportazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 17, 13:32)
Klausiu fotografuojanciu su Nikonais. Kokius teleobjektyvus turite? Ir, ar esate patenkinti. Kazkaip bandau vyra prikalbeti issiskirti su Sigma (70-300).

Aš nesenai išsiskyriau su tokia pat sigma. Išdaviau ją su nikkor 70-300 VR. Esu labai patenkintas. Stabilizatorius veikia puikiai. Kol dar turėjau abu, po nikkoro užsidėjau kažkaip sigmą ir supratau, kad mano rankos baisiai dreba biggrin.gif
Jei rimtai, tai objektyvas kontrastingas ir ryskus, net prie atidarytos diafragmos. Norėtūsi šviesesnio, bet 70-200 f/2.8 VR ne mano kišenei.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 17, 13:30)
galim net atskirą temą atidaryt  devil.gif  lotuliukas.gif

As katik atidariau viena nauja tema ax.gif , tik nezinau kas is tobus ... Ar atsiras bendraminciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 17, 14:38)
Aš nesenai išsiskyriau su tokia pat sigma. Išdaviau ją su nikkor 70-300 VR. Esu labai patenkintas. Stabilizatorius veikia puikiai. Kol dar turėjau abu, po nikkoro užsidėjau kažkaip sigmą ir supratau, kad mano rankos baisiai dreba biggrin.gif
Jei rimtai, tai objektyvas kontrastingas ir ryskus, net prie atidarytos diafragmos. Norėtūsi šviesesnio, bet 70-200 f/2.8 VR ne mano kišenei.

O kokio "sviesumo"? 1:3,5-...?
Man Sigma nepatinka, nes jis traukiamas, o nesukamas. Cia, aisku, moteriska logika lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 14:40)
As katik atidariau viena nauja tema  ax.gif , tik nezinau kas is tobus ... Ar atsiras bendraminciu  unsure.gif

Rooly, ar tik ne prie pirmunu mokykloje buvai biggrin.gif Gal ir kokio pionieriu burio vadas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 17, 13:47)
O kokio "sviesumo"? 1:3,5-...?

Gamintojas jį vadina AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED

http://www.dpreview....0-300vrlens.asp
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 17, 13:47)

Papildyta:

Rooly, ar tik ne prie pirmunu mokykloje buvai biggrin.gif Gal ir kokio pionieriu burio vadas? smile.gif

lotuliukas.gif Manes net i pionierius neprieme unsure.gif , netinkamas buvau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 17, 14:48)
Gamintojas jį vadina AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED

http://www.dpreview....0-300vrlens.asp

Aha, ziurinejau ir sita. Ziuresim. Galvojau pradzijoje apie 70-200 mm, bet lyg ir noriu tu 300 mm. Ziuresim. Reikia dar kainas pastudijuoti. Gal pas Californiagirl pigiau. Bus uzduotis brangiausiajam Sietlui.
Atsakyti
Rodau savo vakarykščius bandymus unsure.gif tiksliau, kaip pavyko juos pakoreguoti lotuliukas.gif
Kaip minėjau, staiga sutemo, tai nuotraukos gavosi labai tamsios doh.gif Šiandien mąstau kaip reikėtų tokiomis sąlygomis fotografuoti, kad nuotraukos gautųsi kuo geresnės g.gif

user posted image

Nemoku horizonto ištiesinti doh.gif Kiek betiesinčiau, jis man vietiek kreivas, matyt kreivai tiesinu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 17 birželio 2007 - 13:58