Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

nu dabar supratau... jei cia del to kas kiek fotografuoja... oi roolys, dar ir ryt nuo kitu komplimentu susilauksi biggrin.gif drinks_cheers.gif

o jei jis tavo mokytojas tai taip... sakys po to sillwio - kiausinis vista moko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 02:46)
P.S. ot butu juoko... ryt prisijungia fotografai o tema jau uzdaryta  doh.gif , nes kaikurie naktibaldos niekaip nenueina miegot  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir taip gausim, kad temą priteršėm, nors bendriau nuo temos nenukrypom mastau.gif
Atsakyti
... lyg ir SM luzineja... g.gif pavargo per diena doh.gif

ka seses ir broliai paveiksluotojai, atsirasau as, zuikis mano tuoj valgyt pabus blink.gif o ir ryt(siandien) veliausiai 8 padjomas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 06 16, 16:10)
California girl, labai fainos nuotraukytes albume  wub.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(gus @ 2007 06 16, 20:33)
ax.gif tai gi as nepiktybiskai pasijuokiau  blush2.gif tu taip nuosirdziai guodiesi,nu negaliu biggrin.gif pas mane irgi laiko baisiai nera,as nesuprantu,kaip visi jo randa tokius posmus rasyt blink.gif

As ir supratau, kad nepiktybiskai mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Ogo, jus cia smagiai pavaret biggrin.gif Eisiu ziuret, ka roolys meninku temoj prirase, kiek suprantu kazkas idomaus bigsmile.gif , kad jus tokie linksmi cia biggrin.gif
Rooly, labai patinka tavo "miskavaikiai" ir pliksiukai salia to didelio laivo gerai ziurisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nebeturiu laiko net nuotrauku pakomentuoti... doh.gif
Papildyta:
Roolys lotuliukas.gif Nors vienas zmogus anoje temoje prakalbo man suprantama kalba lotuliukas.gif Tavo nuotrauku aprasymai man atitiko tikrove(mano "pusiau menines" akies tikrove) drinks_cheers.gif
Pasijauciau ne viena... karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 01:21)
man, kaip tiksliukei, visi kurie ''pusiau dailininkai'' (ne visai)normalus  doh.gif  lotuliukas.gif

Kažkur paraše posakį skaičiau. Patiko. Normalūs žmonės mane gąsdina ir žmogeliukas šalia su puodu ant galvos ir beisbolo lažda thumbup.gif lotuliukas.gif

Įdomu pasidarė, kas, kur, ką prirašė hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus! Parašiutininkų tai milijoną fotkių turiu, tik va su trispalve, tai visas toks pajuodęs sad.gif o gaila sad.gif ir ta virvė už kojos užkibus, kitose dar geriau matosi.. namų darbam bus geresnių (na mano akim hihihi.gif ).. o tas lėktuvas.. na man ji patiko, būtent dėl savo foto kampo, gal reikėjo visus sparnus paimt į kampą.. turiu ir iš šono wink.gif ir visaip.. ech.. oi oi kaip lavint akį reikia! Čia pabuvus, gal išmoksiu ax.gif Priimu visokią visokiausią kritiką wink.gif beje man tos su lėktuvo nuotraukos spalvos patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 00:21)

Ačiū Jums, wyshnia, kad manęs nepamirštat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net naktį neturit daugiau apie ką šnekėt. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 17 birželio 2007 - 10:53
Labas rytelis 4u.gif

oi kaip jus cia linksmai lotuliukas.gif mums man atrodo to ir truko, tokio atsipalaidavimo sioj temoj thumbup.gif

nuo pacio ryto nuotaika pakelet biggrin.gif
Atsakyti
roolys, sveikas sugrįžęs po atsotogų drinks_cheers.gif Tema iškart atsigavo thumbup.gif
Miskavaikių foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 16, 22:08)
Will, kažkaip pagalvojau - tu fotkinsi vyrą prie Kauno marių.. tai kas gali būt daugiau nei buriavimas cool.gif na dar kaitai... ech... vis tiek nepataikiau tongue.gif

schmoll.gif tongue.gif O buriuotojų tai išties daug buvo, tik negalėjau nufotografuoti doh.gif
Reportažo neturiu verysad.gif doh.gif Manęs krante nepaliko, išsivežė kartu devil.gif Buvau truputį išlipusi ir tuoj parodysiu kas gavosi, bet kokybė nekokia, nes čia paskutinės minutės prieš audrą- buvo jau tamsu ir man už nugaros žaibavo doh.gif
Atsakyti
gal kas nori parduot objektyva 50 mm 1.4 NIKKOR ?? g.gif arba zino kas parduoda (aisku geriausia tai naudota ax.gif bo pigiau manau butu)
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 13:54)
gal kas nori parduot objektyva 50 mm 1.4 NIKKOR ?? g.gif  arba zino kas parduoda (aisku geriausia tai naudota  ax.gif bo pigiau manau butu)

Ne, bet Sigma 17-55 parduociau, meisteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 17, 10:52)
Ačiū Jums, wyshnia, kad manęs nepamirštat  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Net naktį neturit daugiau apie ką šnekėt.  doh.gif 4u.gif

nuo kada cia tu i mane ''Jus'' kreipiesi? blink.gif nedaug vyru turim, negalim net nakti pamirst mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti