niu mano MANO
toks man pasitenkinimas... tiesiog šią sav. aš akivaizdžiai pajutau, kad man patinka mano fotografijos
ir pradėjau jaust kodėl viena labiau patinka už kitą... nors nevisada jaučiu kodėl, bet jaučiu kad limpa, patinka, tenkina gautas rezultatas ir t.t. o kadangi dar šią sav ir likau pastebėta jūsų ir įvertinta aukštais balais, tai man dvigubas pasitenkinimas
visą savaitę sprogau nuo idėjų: tylos, triukšmo, garso ir t.t. deja, nelabai turėjau sąlygų jas visas įgyvendint. bet viriau viduj.... ir ventiliatorių nukankinau kaip reikiant
ilgai galvojau apie temą. bet į galvą lindo vien abstrakcijos
o kadangi praeitą sav. pati dėl jų dar labai pykau (nebuvau bandžius įgyvendint, turbūt dėl to), tai dėl įvairovės ir iš principo šią sav konkretinu tema KNYGA.
šiais laikais žmonės vis mažiau skaito knygų, todėl norėčiau jūsų foto pamatyt jūsų santykį su knyga kaip: žinių šaltiniu, gal pramoga, laisvalaikiu, o gal vertingu daiktu spintai paremti vietoj kojelės
žodžiu atverstos, užverstos, knygų piramidės viskas tinka
esmė, kad nuotraukoje būtų KNYGA
dėkui už dėmesį ir įvertinimą. einu ramiai miegot
beje, prisipažinkit visi kas kurios foto autoriai,o tai pavargau spėliot
Tema super. Šia savaitę kankinsim knygas
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso