Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(Sansara @ 2007 06 27, 22:50)
new_russian.gif  yahoo.gif  ploja.gif  pomidorai2.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif  hihihi.gif
niu mano MANO  lotuliukas.gif

toks man pasitenkinimas... tiesiog šią sav. aš akivaizdžiai pajutau, kad man patinka mano fotografijos  thumbup.gif ir pradėjau jaust kodėl viena labiau patinka už kitą..

Bravo. Sveikinu nugaletoja. Aciu uz nauja tema.

Ir, kaip paskata fantazijoms ir polekiams mesteliu knygos zymeklio nuotrauka:))

user posted image
Atsakyti
Sansara,sveikinu sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tema thumbup.gif ,man kaip tik sia savaite atvaziuoja 2 naujos knygos i kolekcija apie fotografija ir bus proga isbandyt nauja objektyva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sansara 4u.gif nuotrauka tikrai liux thumbup.gif

O ir tema įdomi, tik vat išvažiuoju penktadienį atostogaut prie jūros, gal iki to dar spėsiu ką nuveikt (kuo nuoširdžiai abejoju, nes šiuo metu jau reikia atostogų nuo visko blink.gif namai skendintys dulkėse, zirzenantis vaikas, sukūdęs ir toliau neėdantis šuo, darbas iki išnaktų prie kompo, skaitalai apie fotografiją, fotoshopas ir dar visa kita..), jei ne, tai gal ką su šviesesne galva beatostogaujant gražaus padarysiu..
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 27, 21:50)
new_russian.gif  yahoo.gif  ploja.gif  pomidorai2.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif  hihihi.gif
niu mano MANO  lotuliukas.gif

toks man pasitenkinimas... tiesiog šią sav. aš akivaizdžiai pajutau, kad man patinka mano fotografijos  thumbup.gif ir pradėjau jaust kodėl viena labiau patinka už kitą... nors nevisada jaučiu kodėl, bet jaučiu kad limpa, patinka, tenkina gautas rezultatas ir t.t. o kadangi dar šią sav ir likau pastebėta jūsų ir įvertinta aukštais balais, tai man dvigubas pasitenkinimas  wub.gif
visą savaitę sprogau nuo idėjų: tylos, triukšmo, garso ir t.t. deja, nelabai turėjau sąlygų jas visas įgyvendint. bet viriau viduj.... ir ventiliatorių nukankinau kaip reikiant  lotuliukas.gif

ilgai galvojau apie temą. bet į galvą lindo vien abstrakcijos  blush2.gif o kadangi praeitą sav. pati dėl jų dar labai pykau (nebuvau bandžius įgyvendint, turbūt dėl to), tai dėl įvairovės ir iš principo šią sav konkretinu tema KNYGA.
šiais laikais žmonės vis mažiau skaito knygų, todėl norėčiau jūsų foto pamatyt jūsų santykį su knyga kaip: žinių šaltiniu, gal pramoga, laisvalaikiu, o gal vertingu daiktu spintai paremti vietoj kojelės  rolleyes.gif žodžiu atverstos, užverstos, knygų piramidės viskas tinka  mirksiukas.gif esmė, kad nuotraukoje būtų KNYGA smile.gif

dėkui už dėmesį ir įvertinimą. einu ramiai miegot  blush2.gif beje, prisipažinkit visi kas kurios foto autoriai,o tai pavargau spėliot  lotuliukas.gif

Mano sveikinimai, Sansara! thumbup.gif Šaunuolė!
Tema super. Šia savaitę kankinsim knygas biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, sveikinu thumbup.gif 4u.gif tikrai saunuole, labai patiko tavo foto thumbup.gif
As tai issisemusi sia savaite buvau...nu lyg ir buvo ideju, bet neturejau upo matyt...
O siaip tai man- tyliai, kai vaikai miega, o garsiai- kai rekia lotuliukas.gif

Dekui uz nauja tema 4u.gif si kart nors is namu nereikes eiti, kad nufotkinti, tai gal pasitaisysim ir atliksim blush2.gif
Atsakyti
ai išimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 birželio 2007 - 23:44
Na cia jus prasisukot, as taip ir nespejau prabalsuot unsure.gif . Gal ir nebutu nieko pakeite mano balsai o gal ir butu. Bet favoritu buvo Nr. 8 , antra vieta duociau Nr. 7 ir trecia ''stirniukui'' . Stirniukas butu topuose jai ne tie paparciai ir ta itampa...

P.S. Jai tema butu ''itampa'' tai butu stirniukas paciam tope...

Sveikinu nugaletoja first.gif

Mano fotografijos tai visiem aiskios wink.gif Nr. 10 ir Nr. 11 . MB siule deti kita fotografija, tai ir imesiu parodyt g.gif . Bent jau man tai per daug smulkiu detaliu joje...

Cia ne tas pats kadras kaip is namu darbu, tik ta pati vieta.... Kaip jau zinot , nemegstu karpyt ir spalvint wink.gif

user posted image
# Flash used: No
# Focal length: 18.6mm
# Exposure time: 0.0100 s (1/100)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: matrix
# Exposure: aperture priority (semi-auto)

Papildyta:
Tipo tuoj tema bus uzdaryta blink.gif , kad jau 50 puslapis blink.gif

Papildyta:
Galima gal darasyt prie mano tecnikos (pirmam puslapy) objektyva. Dar neturiu rankose, bet jau laukiu oi kaip laukiu wink.gif :

NIKKOR AF 50mm f/1.8D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 28 birželio 2007 - 00:27
roolys, man asmeniskai "konkursinis" variantas labiau patinka, nei si ax.gif

Cia temos damusimui... biggrin.gif mano vakarykste vidurdienio tyla biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 28, 00:39)
Cia temos damusimui... biggrin.gif  mano vakarykste vidurdienio tyla biggrin.gif

Kodel pavelavai ? Manau butum surinkus tasku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 28, 00:41)
Kodel pavelavai ? Manau butum surinkus tasku  mirksiukas.gif

As taip nemaniau blush2.gif

Chebryte, atidariau nauja tema mums, bet koks pazoras... doh.gif uzrasiau 14 tema, o reikejo 15-a doh.gif Kaip dabar pataisyti??? Ar reikes moderatoriu prasyti????????
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti