Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:13)
Tai kad man taip savaime gaunas,  g.gif . Manai as koks nenormalus  blink.gif

P.S. dabar visi skersai i mane ziures  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sillwio tai tikrai lotuliukas.gif

na normalus - nenormalus g.gif man, kaip tiksliukei, visi kurie ''pusiau dailininkai'' (ne visai)normalus doh.gif lotuliukas.gif

juokauju mirksiukas.gif labai net normalus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 06 17, 00:17)
nu gal kaip nors  biggrin.gif 

nesimiega jums?

kol kas ne... pas mus gi tik po vienuolikos mirksiukas.gif dar arbata gersiu, o tada gal ir uzsimiegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 17, 00:17)
nu gal kaip nors  biggrin.gif 

nesimiega jums?

Neaaa biggrin.gif as net pasiilgau tokiu vakariniu paplepejimu po atostogu.. reikia atsigriebt ax.gif
Atsakyti
matosi, kad neišsišnekėjęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:26)
Neaaa  biggrin.gif as net pasiilgau tokiu vakariniu paplepejimu po atostogu.. reikia atsigriebt  ax.gif

jei turi laiko ir noro, pakomentuok mano praeitos savaites namu darbu nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Cia siandien pagavau kadra smile.gif

user posted image
# Camera make: SONY
# Camera model: DSC-H5
# Flash used: No
# Focal length: 21.8mm
# Exposure time: 0.0025 s (1/400)
# Aperture: f/4.0
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: program (auto)
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 00:35)
jei turi laiko ir noro, pakomentuok mano praeitos savaites namu darbu nuotrauka 4u.gif

tuoj , reik susirast ax.gif bo net neziurejau visko dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:36)
Cia siandien pagavau kadra  smile.gif

blink.gif
cia po bulviu sventes? blink.gif o is kur pas jumi londonietiski autobusai? g.gif

del tavo nuotraukos - reikia per normalu monitoriu paziuret, nes cia tik puse kadro matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 00:39)
blink.gif
cia po bulviu sventes? blink.gif o is kur pas jumi londonietiski autobusai? g.gif

del tavo nuotraukos - reikia per normalu monitoriu paziuret, nes cia tik puse kadro matau biggrin.gif

Cia is to autobuso padarytas restoranas greito maisto biggrin.gif
Papildyta:
Oi geras kadras namu darbu is seniau. Cia kai buvo laisva tema tai pirma vieta iskart skirciau Sillwio su mergaite futboliste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

juokiuosi ir negaliu sustot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 17 birželio 2007 - 00:43
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 01:42)
Cia kai buvo laisva tema tai pirma vieta iskart skirciau Sillwio su mergaite futboliste  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokiuosi ir negaliu sustot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai, kad ji vienareikšmiškai buvo pripažinta netalentinga (kaip čia kažkas buvo dar anksčiau pasakęs) nuotrauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 00:35)

g.gif Na tiesa pasakius tai nekaip man tavo nuotraukele g.gif

Pirmas jausmas kuris aplanko, tai kad uzsidejes buciau ne tuos akinius (nors akiniu ir nenesioju) , na o po to kai jau pasijauti geriau pradedi ieskot ryskios vietos fotografijoj... Ir po ilgu pastangu surades rysku kampeli pradedi skaityti kas ten parasyta...

Man kazko persunki sita fotografija... Tikrai nebuciau daves auksto ivertinimo ax.gif

Na o Toro 2 fotografija tai pakerejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 06 17, 00:48)
tai, kad ji vienareikšmiškai buvo pripažinta netalentinga (kaip čia kažkas buvo dar anksčiau pasakęs) nuotrauka  lotuliukas.gif

Keista blink.gif , tikrai geras kadras... Gal truputi erdves virs galvos nepamaisytu, bet idealiu fotografiju nebuna... O jai jau pavyksta ideali, tai palieka nuobodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:54)
g.gif Na tiesa pasakius tai nekaip man tavo nuotraukele  g.gif

Pirmas jausmas kuris aplanko, tai kad uzsidejes buciau ne tuos akinius (nors akiniu ir nenesioju) , na o po to kai jau pasijauti geriau pradedi ieskot ryskios vietos fotografijoj... Ir po ilgu pastangu surades rysku kampeli pradedi skaityti kas ten parasyta...

Man kazko persunki sita fotografija... Tikrai nebuciau daves auksto ivertinimo  ax.gif

biggrin.gif dekui uz nuomone 4u.gif is savo antros puses sulaukiau kritikos pirmoj eilej uz tai, kad ryskumo zona per siaura g.gif ...bet internetas juk iskaraipo truputi viska, originalas atrodo geriau ax.gif biggrin.gif (pasiteisinimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 17 birželio 2007 - 01:09
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 02:00)
Keista  blink.gif , tikrai geras kadras... Gal truputi erdves virs galvos nepamaisytu, bet idealiu fotografiju nebuna... O jai jau pavyksta ideali, tai palieka nuobodi  mirksiukas.gif

man ji per tamsi buvo. be to, po Sillwio šedevro su lempom kažkaip ne to tikėjausi ax.gif

O Wyshnios nuotrauka man labai patiko. dabar ką tik pažiūrėjau dar kartą. nematau to, ką tu matai tongue.gif
Atsakyti
bite, o tau kodel nesimiega? g.gif
Atsakyti