Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 27, 20:07)
22
Sita-panasi i tavo. Ta su stirnaite-bitesmajos arba vilmkos, o paskutinioji...nustebinai. Niekad nebuciau pagalvojus, kad taviske. Drastiska ir dar nespalvota.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 19:15)
labai jau skirtingos tavo nuotraukos, nuo švelnaus, romantiško iki brutalaus vaizdo.

Aha smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 06 27, 19:15)
na del 6 ir tavęs buvau garantuota, ale su paskutinėm dviem tavęs susiet nesinorėjo biggrin.gif

o kodėl taip?

QUOTE(valanda @ 2007 06 27, 19:16)
Sita-panasi i tavo. Ta su stirnaite-bitesmajos arba vilmkos, o paskutinioji...nustebinai. Niekad nebuciau pagalvojus, kad taviske. Drastiska ir dar nespalvota.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo. nespalvota todėl, kad reikėjo sujungti užklijuotą burną sujungti su fonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 27, 19:22)
o kodėl taip?

nezinau, kazkaip nesisiejo jos man su tavim ir tavo stilium. aisku as dar jo gerai nepazistu, vos menuo cia... bet kazkaip tu dvieju paskutiniu nuotrauku vienam autoriui niu niekaip nepriskirciau schmoll.gif kaip kazkas issireiske "nuo romantikos" iki "brutalumo" blush2.gif per didelis diapazonas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 birželio 2007 - 19:30
QUOTE(Sansara @ 2007 06 27, 20:30)
nezinau, kazkaip nesisiejo jos man su tavim ir tavo stilium. aisku as dar jo gerai nepazistu, vos menuo cia... bet kazkaip tu dvieju paskutiniu nuotrauku vienam autoriui niu niekaip nepriskirciau  schmoll.gif kaip kazkas issireiske "nuo romantikos" iki "brutalumo"  blush2.gif per didelis diapazonas  lotuliukas.gif

bet iš žmogaus, kuris lemputes padeginėja vardan geros fotografijos visko galima tikėtis tongue.gif
antroji su saulėlydžiu, jei bučiau nemačiusi roolio fotoaparato, būčiau jam priskyrusi. Nzn katram čia katro įtaka jaučiasi.
Atsakyti
4u.gif

Kieno nr.12 foto g.gif atrodo jau reikia sveikint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 20:36)
bet iš žmogaus, kuris lemputes padeginėja vardan geros fotografijos visko galima tikėtis  tongue.gif

drinks_cheers.gif
O šiaip net nesistengiau spėlioti, kuri kurio. Tiesiog ant kai kurių tarp eilučių parašyta buvo lotuliukas.gif
Tai jau galima įmesti kitas dvi, kurių nedėjau ND? Norėtųsi dar kritikos gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 27, 21:04)
4u.gif

Kieno nr.12 foto g.gif  atrodo jau reikia sveikint 4u.gif

Mano bigsmile.gif
Meluoju (:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 birželio 2007 - 21:29
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 13:25)
kokią kompozicija?

ot ne toj temoj parasiau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 27, 21:31)
drinks_cheers.gif
O šiaip net nesistengiau spėlioti, kuri kurio. Tiesiog ant kai kurių tarp eilučių parašyta buvo  lotuliukas.gif
Tai jau galima įmesti kitas dvi, kurių nedėjau ND? Norėtųsi dar kritikos gauti  ax.gif

o tai kur tos žadėtos nuotraukos?

kol čia taip ramu įmesiu kritikai:
va ką vietoj paparčio žiedo radau smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Čia "vamzdis" hihihi.gif tik kitu kampu
user posted image

O čia kažkas pageidavo vienišo medelio rūke hihihi.gif Sorry už šiukšlę dešiniam apatiniam kampe blush2.gif Nebeturiu be jos ir tingiu vėl iš naujo mažinti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 27, 20:04)
Kieno nr.12 foto g.gif  atrodo jau reikia sveikint 4u.gif

new_russian.gif yahoo.gif ploja.gif pomidorai2.gif assa.gif karsta.gif didis.gif hihihi.gif
niu mano MANO lotuliukas.gif

toks man pasitenkinimas... tiesiog šią sav. aš akivaizdžiai pajutau, kad man patinka mano fotografijos thumbup.gif ir pradėjau jaust kodėl viena labiau patinka už kitą... nors nevisada jaučiu kodėl, bet jaučiu kad limpa, patinka, tenkina gautas rezultatas ir t.t. o kadangi dar šią sav ir likau pastebėta jūsų ir įvertinta aukštais balais, tai man dvigubas pasitenkinimas wub.gif
visą savaitę sprogau nuo idėjų: tylos, triukšmo, garso ir t.t. deja, nelabai turėjau sąlygų jas visas įgyvendint. bet viriau viduj.... ir ventiliatorių nukankinau kaip reikiant lotuliukas.gif

ilgai galvojau apie temą. bet į galvą lindo vien abstrakcijos blush2.gif o kadangi praeitą sav. pati dėl jų dar labai pykau (nebuvau bandžius įgyvendint, turbūt dėl to), tai dėl įvairovės ir iš principo šią sav konkretinu tema KNYGA.
šiais laikais žmonės vis mažiau skaito knygų, todėl norėčiau jūsų foto pamatyt jūsų santykį su knyga kaip: žinių šaltiniu, gal pramoga, laisvalaikiu, o gal vertingu daiktu spintai paremti vietoj kojelės rolleyes.gif žodžiu atverstos, užverstos, knygų piramidės viskas tinka mirksiukas.gif esmė, kad nuotraukoje būtų KNYGA smile.gif

dėkui už dėmesį ir įvertinimą. einu ramiai miegot blush2.gif beje, prisipažinkit visi kas kurios foto autoriai,o tai pavargau spėliot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Sansara, šaunuolė 4u.gif
Na su nauja tema paprasčiau, kiekvienas knygų turim, gal daugiau dalyvaujančių bus
Atsakyti