Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(cara @ 2007 06 27, 11:50)
jeigu as nepateikiau namu darbu, ar galiu balsuoti?

nepateikei? mastau.gif antrą kartą būsiu apsišovus su namų darbais lotuliukas.gif kažkaip vienas darbas tavo stilių priminė.
na, tikrai įdomu, kai darbai be nikų.
Atsakyti
cara, aišku gali balsuoti. tavo balsai labai svarbūs (bent man), nes turi vis tiek taiklesnę akį už daugelį pradedančių ir savitą požiūrį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 birželio 2007 - 12:25
Visi labai uzsiemem balsavimu. Gal kazkas galetu parasyt bent pora zodeliu apie mano kompozicija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 27, 14:21)
Visi labai uzsiemem balsavimu. Gal kazkas galetu parasyt bent pora zodeliu apie mano kompozicija  ax.gif

kokią kompozicija?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 14:25)
kokią kompozicija?

taigi Labradoriukės - aiškiai rašo biggrin.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 27, 14:21)
Gal kazkas galetu parasyt bent pora zodeliu apie mano kompozicija  ax.gif

Aš beveik įsitikinus, kad su jos kompozicija viskas tvarkoj: na pusiausvyra, simetrija ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 27 birželio 2007 - 14:00
As irgi nepazangi mokine- namu darbu neatlikau...Bet uz tai prabalsavau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 08:27)
O visai įdomu paspėlioti kuri kieno nuotrauka  ax.gif (nors fotoaparato modelis kai kuriuos išduoda...)

Įdomu g.gif Kai parašei tik tuomet dėmesį atkreipiau. Kaip tada reikia dėti, kad nerodytų? g.gif Nelygios sąlygos išeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 27, 18:24)
Įdomu  g.gif Kai parašei tik tuomet dėmesį atkreipiau. Kaip tada reikia dėti, kad nerodytų? g.gif Nelygios sąlygos išeina  lotuliukas.gif

reik daryt Save for web... smile.gif as kol pasiekiau, kad nerodytu gal 20 min prasiknisau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 27, 18:24)
Įdomu  g.gif Kai parašei tik tuomet dėmesį atkreipiau. Kaip tada reikia dėti, kad nerodytų? g.gif Nelygios sąlygos išeina  lotuliukas.gif

Dabar jau supratau, kad vienas mano spėjimų buvo tikslus biggrin.gif

Aš pats prisipažinsiu. Buvau nuotraukose 6, 22 ir 23.
Atsakyti
bet neblogas azartas gavosi spelioti nuotraukas biggrin.gif

sąvaržele, ačiū, prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 27, 20:07)
Dabar jau supratau, kad vienas mano spėjimų buvo tikslus biggrin.gif

labai jau skirtingos tavo nuotraukos, nuo švelnaus, romantiško iki brutalaus vaizdo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 27, 19:07)

na del 6 ir tavęs buvau garantuota, ale su paskutinėm dviem tavęs susiet nesinorėjo biggrin.gif
Atsakyti