Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(Will @ 2007 06 26, 22:22)
O dėl tylos... nelabai suprantu- ar tyla ir ramybė, tai sinonimai?  g.gif Iš pradžių ir aš įsivaizdavau tylų ežerą ir net fotografuoti bandžiau (ryt gal pavyks ką įkelti), bet man ten RAMYBĖ  unsure.gif

Matyt apie tai kiekvienas turim savo supratimą. Mano galva gali būti ir tyla ir ramybė kartu. O gali būti ir atskirai. Gali būti tyla, bet nerami, kupina įtampos. Gali būti ramybė, bet ...su čiulbančiais paukščiais ar ramiai bepietaujančiais šeimos nariais prie bendro stalo. Ramybė man labiau siejasi su kažkokia vidine harmonija, kas vien tyloje nebūtinai būna. Bet niekas nedraudžia ir tam ir tam būt kartu, derėti tai dera biggrin.gif

Smalsumo dėlei

M.K.Čiurlionis "Tyla"
user posted image

"Ramybė"
user posted image

biggrin.gif

šituo atveju tyloje nėra nemažos erdvės pojūčio (toks tarsi jaučiamas plokštumas), kas yra ramybėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 26 birželio 2007 - 22:50
Sąvaržėle thumbup.gif pravedei mini meno pamokėlę thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki iš ryto...

O kaip su balsavimu šį sykį... Už 5 ar už 3 nuotraukas?
Atsakyti
bitemaja nesenai skelbė taisyklių pakeitimus

QUOTE(bite maja @ 2007 06 21, 07:54)
1. Namų darbai yra talpinami čia: Namų darbai login – bitemaja, password – bitemaja. Rašomas tik nuotraukos pavadinimas, be autoriaus.
2. Namų darbai talpinami iki antradienio vidurnakčio.
3. trečiadienį vyksta balsavimas ir vakare nugalėtojas iškilmingai paskelbia naują temą  biggrin.gif
4. Balsuojama taip: 5 balai – 1 vieta, 4 balai – 2 vieta ir t.t.
5. Namų darbų nuotrauka talpinama tiesiai į publicfotki.com. ir ten yra aptarinėjma.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 27, 08:17)
bitemaja nesenai skelbė taisyklių pakeitimus

ačiū 4u.gif , matyt kažkur pražiopsojus buvau...

O visai įdomu paspėlioti kuri kieno nuotrauka ax.gif (nors fotoaparato modelis kai kuriuos išduoda...)
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 27, 08:27)
(nors fotoaparato modelis kai kuriuos išduoda...)

4u.gif

Aš ir apie tai pagalvojau biggrin.gif , bet kai kurių nesimato g.gif , gal kaip nors galima buvo panaikint rolleyes.gif

Dar nebalsuojat smile.gif , pagal komentarus neišsiskiria favoritė, atrodo nėra pačios pačiausios...
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 27, 08:46)
4u.gif

Aš ir apie tai pagalvojau biggrin.gif , bet kai kurių nesimato g.gif , gal kaip nors galima buvo panaikint rolleyes.gif

Dar nebalsuojat smile.gif , pagal komentarus neišsiskiria favoritė, atrodo nėra pačios pačiausios...

Prabalsavau, bet labai ryškaus favorito nebuvo, kaip kad ankstesnėse temose.
Atsakyti
man sunkiausia buvo pasirinktom nuotraukos padalinti balsus... labai jau panašiam lygyje visos... doh.gif nebuvo kazkokios is tu penkiu super lyderes, nebuvo ir tokios kuri prasciausia. todel atidaviau tuos balsus pati labai metydamasi unsure.gif

o kaip po to autorius issiaiskinsim? cia forume visi surasys savuosius numerius? ar komentare po foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 birželio 2007 - 09:56
QUOTE(Sansara @ 2007 06 27, 10:55)

o kaip po to autorius issiaiskinsim? cia forume visi surasys savuosius numerius? ar komentare po foto?  g.gif

siūlyčiau prisipažinti komentaruose po nuotrauka. Būtų paprasčiau.
Man irgi konkretaus lyderio nebuvo, vadovavausi daugiau momentine nuotaika, bet dabar dar kartą peržvelgusi, gal būčiau balsavusi kiek kitaip...
Atsakyti
jeigu as nepateikiau namu darbu, ar galiu balsuoti?
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 27, 11:50)
jeigu as nepateikiau namu darbu, ar galiu balsuoti?

aš irgi nepateikiau, bet balsuoju neatsiklausus smile.gif
Atsakyti
Nespejau su namu darbais. Vakar minciu igyvendinimo ikarstyje uzklupo sveciai nepalike vilciu baigti pradeta(pamoka-nalaukti iki paskutines miutes ir neatidelioti darbu:)). Todel imesiu savo nekokybiska bandyma tyliai-garsiai ir lekiu komentuoti, bei dalinti balsu.

user posted image
Atsakyti