Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(bite maja @ 2007 06 26, 11:31)
trečioj nuotraukoj per daug dangaus.

Siatip gal geriau? g.gif Bet man atrodo, kad horizontas dalina nuotrauka pusiau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 26 birželio 2007 - 12:21
QUOTE(Sansara @ 2007 06 26, 09:56)
čiurlenimas

Pavadinimas tinka. Garsą girdžiu. Bet... nedaug kabina.

QUOTE(Mergina_ @ 2007 06 26, 12:20)
Hmmm... ant kurios sakos man cia skristi? g.gif

Momentas geras. Tik ties galva norėtųsi daugiau žalios spalvos, o ten lyg tyčia lapai verysad.gif

Aga. Ir man patinka ND hihihi.gif Šiuose nusprendžiau sudalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
As tai va turiu is senesniu geras nuotraukas tyluma:
user posted image

ir triuksmas:
user posted image

aisku ne konkursui 4u.gif
P.S. Cia ne mano suo ax.gif Cia taip buna, kai tevai suerzina vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 26 birželio 2007 - 13:33
Sveiki,

pagelbekit, kaip ikelt nuotrauka i ta albuma? Ne karto nebandziau, dabar ieskojau, bet matyt kad blondine flirt.gif, tai neradau blush2.gif

Arba gal kas galetu ikelt, noriu pirma karta sudalyvaut ND teikime rolleyes.gif

Tylu, net vejo nesigirdi...
user posted image

ISO 100, F/7,1 1/800, Exposure compensation 1 step.
Atsakyti
sveikinimai savarzelei su garbinga III vieta SM fotokonkurse 4u.gif 4u.gif aguonos valdo wub.gif

Opa, desinej virsuj yra prisijungti (login) ar kazkas panasaus. spausk ten
tada suvesk i abi eilutes bitemaja ir vsio. tu jau viduj. nuejus i albuma "tyliai-garsiai" daryk Add photo (kairej apie viduri parasyta mazom raidytem)... tada pasirink One photo at time. nurodyk pirmoj eilutej kelia iki foto tavo kompe, antroj pavadinima parasyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 birželio 2007 - 13:49
o čia mūsų ramios Joninės
user posted image
raudona spalva ten netinka, tiesiog jis nutūpė ant tokio megztinio, o paskui ant mano piršto ir aš jį visur nešiojausi su savim, kol nubaidė
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 26, 14:46)
Opa, desinej virsuj yra prisijungti (login) ar kazkas panasaus. spausk ten
tada suvesk i abi eilutes bitemaja ir vsio. tu jau viduj. nuejus i albuma "tyliai-garsiai" daryk Add photo (kairej apie viduri parasyta mazom raidytem)... tada pasirink One photo at time. nurodyk pirmoj eilutej kelia iki foto tavo kompe, antroj pavadinima parasyk smile.gif

4u.gif Nu visai ne taip ieskojau, nes nebuvau prisiloginusi blush2.gif Aciu labai.

O nuotrauka is cia tada isimti ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 26, 14:46)
sveikinimai savarzelei su garbinga III vieta SM fotokonkurse  4u.gif  4u.gif aguonos valdo  wub.gif

dėkoju blush2.gif
Atsakyti
hmmm kazkoks namu darbu komentavimas vangokas. noretusi zinot, ka masto kiti apie darbus, kokybe, atlikima, idejas ir t.t.
Atsakyti
Priminkit kur tas namų darbų albumas - dingo iš adresyno juostos, o pati nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 26 birželio 2007 - 15:54
http://public.fotki.com/Bitemaja/
Atsakyti
Sveiki visi ax.gif

Na ir pridiskutavote, kol buvau išvykusi doh.gif
Man idealus triukšmo atvaizdas- įsirėkęs kūdikis, kurio neįmanoma nuraminti, bet neturėjau modelio verysad.gif O dėl tylos... nelabai suprantu- ar tyla ir ramybė, tai sinonimai? g.gif Iš pradžių ir aš įsivaizdavau tylų ežerą ir net fotografuoti bandžiau (ryt gal pavyks ką įkelti), bet man ten RAMYBĖ unsure.gif
Toje nuotraukoje su plūde taip pat matau ramybę unsure.gif O Silwio nuotraukų nematau doh.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 26, 14:32)
ir triuksmas:
user posted image

thumbup.gif

Savaitgalį turėjau galimybę pabendrauti su profesionalu (buvo renginys ir turėjome pasamdytą profesionalą), tai pirmiausia su savo eos'u pasijutau kaip su muiline lotuliukas.gif Jis turėjo milžinišką teleskopinį objektyvą, su stovu... Vėliau labai patiko pabendrauti su juo, o dar vėliau peržiūrėjau tūkstančius tos dienos nuotraukų ir supratau paprastą dalyką- labai puiku siekti padaryti tobulą kadrą, kurio nebereikėtų koreguoti spec. programomis, bet tai įmanoma nebent fotografuojant nejudančius daiktus arba idealiomis sąlygomis, kai aplink puikus apšvietimas, niekas nesimaišo kadre ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti