Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 25, 23:32)
o va priscepkei kazko truksta g.gif manau kitaip kropinciau g.gif

tai kad, nekropinta ten išvis niekaip smile.gif Tiesa, susimėčiau kiek nuotraukų šitam dvigubam konkurse galima sukelt unsure.gif
Atsakyti
Labas, grįžau po ilgo savaitgalaisu, be jokios tylos, triukšmo ir saulėtos nuotaikos nuotraukose doh.gif dar pasiknisiu po nuotraukas darytas savaitgalį, bet jaučiu liksiu be namų darbų.. verysad.gif siaube siaube.. nuotraukose vėl vaikas, bobutės, biški katinų, paukščių ir šiaipniekogero... ech..

QUOTE(bite maja @ 2007 06 22, 11:54)
ne iš tavęs, o iš tavo diedo  mirksiukas.gif geriau tegul ciklidų nusiperka. tada bus ką fotkint tongue.gif

Tai dar palauk daugiau juoksies, dar va kam jam reikia didesnio mm šviesaus objektyvo - burnas fotkint (burnos chirurgas jis) nu tada dar ir žiedinio blico į komplektą wacko.gif
o ciklidai buvo pas mus prieš neonus wink.gif atsibodo akmenys be augalų ir beispešančios žuvys, tai pakeitė temą.. biggrin.gif

Einu pažiūrėsiu ką gražaus įdėjot ND temai.. ir pasiknisiu savaitgalio nuotraukose, gal ką turėsiu parodyt įdomaus..
Atsakyti
Aš tikriausiai be namų darbų vėl liksiu blush2.gif . Iš savaitgalio visa krūvelė foto, o tinkamų temai kaip ir nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 26 birželio 2007 - 07:36
Va radau visai tyliai tykančio katino nuotrauką... bet verysad.gif sugadinta dėl ne ten sufokusavimo turbūt.. snukis visas "paplaukęs" verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 26, 08:52)
Va radau visai tyliai tykančio katino nuotrauką... bet  verysad.gif sugadinta dėl ne ten sufokusavimo turbūt.. snukis visas "paplaukęs" verysad.gif

atrodo fokusas per žemai - į kojas ir suoliuką. Šiaip būtų visai graži nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 26, 08:55)
atrodo fokusas per žemai - į kojas ir suoliuką. Šiaip būtų visai graži nuotrauka.

aha, ir man taip atrodo.. na, gaila..
Atsakyti
Pupeliuk, kaip gaila, kad fokusas per žemai. nuotrauka tikrai labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 26, 07:52)
Va radau visai tyliai tykančio katino nuotrauką... bet  verysad.gif sugadinta dėl ne ten sufokusavimo turbūt.. snukis visas "paplaukęs" verysad.gif

beje si grazi foto tiktu ir "sauleta" temai, mano akimis ziurint rolleyes.gif gaila, kad neryski doh.gif
Papildyta:
ale žinokit, nugi tikrai įdomiau, kai ND be nikų thumbup.gif thumbup.gif gal tik apmažėjo komentavimas forume, nes visi laukia iki paskutinės minutės ir nededa foto, o gal suras geresnį kadrą. bet šiaip man tokia smagi intriga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 26, 09:08)
ale žinokit, nugi tikrai įdomiau, kai ND be nikų  thumbup.gif  thumbup.gif gal tik apmažėjo komentavimas forume, nes visi laukia iki paskutinės minutės ir nededa foto, o gal suras geresnį kadrą. bet šiaip man tokia smagi intriga blush2.gif

man ir patinka thumbup.gif . taip pat įdomu paspėliot darbų autorius.
Atsakyti
mano kiti tyliai - garsiai bandymai, kurių nedėsiu į ND. laukiu kritikos mirksiukas.gif

tylos šmėkla
user posted image
nežinau. man ši foto įdomi, tačiau ne ant tiek gal, kad sudomintų kitus... g.gif

čiurlenimas
user posted image
man nepatiko loginis nebuvimas butelio kaklelio skaidraus iš kurio bėgtų tas vandenėlis. nesupratau tos klaidos, kol nepažiūrėjau kompe. po to tiesiog neberadau namie skaidraus butelio lotuliukas.gif
po to šešėlis kažkoks abejotinas. lyg ir gražu, bet ne visas...
gal jūs daugiau pamatysit.
Atsakyti
Sveiki smile.gif retas paukstis as cia ax.gif

nezinau ar tinka namu darbams, bet man idomi jusu nuomone...

Laukiam joniniu...
Tikiuosi girdit tai ka girdejau as... smile.gif

user posted image

A; f3,7; 1/30; apkirpta, pasarpinta, paruskintos spalvos

Hmmm... ant kurios sakos man cia skristi? g.gif

user posted image

A; f3,7; 1/15; EV -0,33

Apkirpta, pasarpinta, pataisytos spalvos

Garsiai osia jura

user posted image

P; f6,3; 1/800; apkarpyta, pasarpinta, paryskintos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 26, 09:56)
mano kiti tyliai - garsiai bandymai, kurių nedėsiu į ND. laukiu kritikos  mirksiukas.gif
gal jūs daugiau pamatysit.

pirmoji man visai nepatinka schmoll.gif o antroji - tai gal ir pusėtina visai. čiurlenimą girdžiu biggrin.gif

QUOTE(Mergina_ @ 2007 06 26, 12:20)
Sveiki smile.gif retas paukstis as cia ax.gif

pirmoj nuotraukoj nieko nematau schmoll.gif
antroji yra geriausia, mano galva. smagus momentas. bet čikčirikas lyg ir ne fokuse šiek tiek g.gif
trečioj nuotraukoj per daug dangaus.
Atsakyti