QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 18:40)
Aaaišku, o tai jau sakau inlįsiu pasmalsaut - o ten - lygiai viena . Tai nustebau šiek tiek
Ne viena, o cielos penkios Ką tik ir aš patikrinau
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 19:56)
Ne viena, o cielos penkios Ką tik ir aš patikrinau
Dabar ir man tiek rodo, o vat tada kada dejavau , buvo lygiai viena
QUOTE(Elina @ 2007 06 25, 21:29)
Bandžiau įsivaizduoti tylą
labai labai tamsu
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 21:49)
tikrai kažką labai intensyviai mąsto
o antroji man ko tai visai nesižiūri
QUOTE(bite maja @ 2007 06 25, 22:20)
o antroji man ko tai visai nesižiūri
o tu į skylutę ant segtuko žiūrėk
QUOTE(Elina @ 2007 06 25, 20:29)
Bandžiau įsivaizduoti tylą
Per tamsu. Šiaip spalvos pastelinės reikalingos aišku, bet ne tiek. Pamėgink dar.
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 20:49)
Apie apmąstymus jau parašiau, o vakare man visai žiūrisi. Gal apačia kiek per šviesi ir truputį blaško, bet šiaip neblogai.
sveiki mieli kolegos...
vai vai... ateisiu pasibedavot - vyras per du darbus dirba, vaikas baigia namus nugriaut, fotoaparato rankose jau ilgai nelaikiau, todel pavydziu jums juodai juodzausiai
noriu pagirti Elina uz uzsispyrima ir atkakluma ir gera tavo suniukus vel matyt sveikinu su dovana, dabar galimybes turi mokytis ir tobuleti
bitele, oi pradedu jau katinus mylet o dar man labai labai mielas tas paukstukas ir augaleliai
sansara, kas per knyga ir as noriu
... sillwio nuotrauku pakomentuot negaliu....
nu ir kaip sunu myletojai, tai savarzeles suniokas patiko o va priscepkei kazko truksta manau kitaip kropinciau
vai vai... ateisiu pasibedavot - vyras per du darbus dirba, vaikas baigia namus nugriaut, fotoaparato rankose jau ilgai nelaikiau, todel pavydziu jums juodai juodzausiai
noriu pagirti Elina uz uzsispyrima ir atkakluma ir gera tavo suniukus vel matyt sveikinu su dovana, dabar galimybes turi mokytis ir tobuleti
bitele, oi pradedu jau katinus mylet o dar man labai labai mielas tas paukstukas ir augaleliai
sansara, kas per knyga ir as noriu
nu ir kaip sunu myletojai, tai savarzeles suniokas patiko o va priscepkei kazko truksta manau kitaip kropinciau
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 25, 22:32)
Vėl nematai?
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 22:47)
Vėl nematai?
soris, nesuprantu tikrai kas yra... sakyciau antivirusine, bet tai buvau isjungus pabandymui...