Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Aaaišku, o tai jau sakau inlįsiu pasmalsaut - o ten - lygiai viena . Tai nustebau šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 18:40)
Aaaišku, o tai jau sakau inlįsiu pasmalsaut - o ten - lygiai viena . Tai nustebau šiek tiek  biggrin.gif

Ne viena, o cielos penkios smile.gif Ką tik ir aš patikrinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 19:56)
Ne viena, o cielos penkios smile.gif Ką tik ir aš patikrinau smile.gif

Dabar ir man tiek rodo, o vat tada kada dejavau tongue.gif, buvo lygiai viena smile.gif
Atsakyti
Bandžiau įsivaizduoti tylą blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Jergau, prašau, priminkit, kaip fotošope atgaivint prarastus rėmelius 4u.gif . Nu nebedaro man ir viskas, niekaip nerandu kaip sugrąžint atgal. Kvadratikai dėliojasi, o rėmelių neberandu blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano dvi tylos biggrin.gif
Apmąstymuose
user posted image

Vakare
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 25, 21:29)

labai labai tamsu ax.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 21:49)
Apmąstymuose

tikrai kažką labai intensyviai mąsto lotuliukas.gif thumbup.gif
o antroji man ko tai visai nesižiūri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 25, 22:20)
o antroji man ko tai visai nesižiūri  schmoll.gif

o tu į skylutę ant segtuko žiūrėk hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 25, 20:29)

Per tamsu. Šiaip spalvos pastelinės reikalingos aišku, bet ne tiek. Pamėgink dar.

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 20:49)
Apmąstymuose

Vakare

Apie apmąstymus jau parašiau, o vakare man visai žiūrisi. Gal apačia kiek per šviesi ir truputį blaško, bet šiaip neblogai.
Atsakyti
Sąvaržėle, o man tavasis segtukas- nereali tyla. Ta tikra tokia. Vakaro tyla, ramybė. Labai patiko ir idėja, ir nuotrauka 4u.gif
Dėkui, kad atkreipėt dėmesį į mano tylą, bandysiu dar. Tiesiog susižavėjau būtent ta tamsa ir bordo spalva bigsmile.gif . Su senuoju fotiku man taip nepavykdavo blush2.gif
Atsakyti
sveiki mieli kolegos... biggrin.gif

vai vai... ateisiu pasibedavot - vyras per du darbus dirba, vaikas baigia namus nugriaut, fotoaparato rankose jau ilgai nelaikiau, todel pavydziu jums juodai juodzausiai tongue.gif doh.gif

noriu pagirti Elina uz uzsispyrima ir atkakluma thumbup.gif ir gera tavo suniukus vel matyt drinks_cheers.gif sveikinu su dovana, dabar galimybes turi mokytis ir tobuleti bigsmile.gif

bitele, oi pradedu jau katinus mylet wub.gif o dar man labai labai mielas tas paukstukas ir augaleliai wub.gif

sansara, kas per knyga ir as noriu 4u.gif

... sillwio nuotrauku pakomentuot negaliu.... unsure.gif

nu ir kaip sunu myletojai, tai savarzeles suniokas patiko wub.gif o va priscepkei kazko truksta g.gif manau kitaip kropinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 25, 22:32)
... sillwio nuotrauku pakomentuot negaliu.... unsure.gif

Vėl nematai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 22:47)
Vėl nematai? g.gif

schmoll.gif soris, nesuprantu tikrai kas yra... sakyciau antivirusine, bet tai buvau isjungus pabandymui... unsure.gif
Atsakyti