Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 14:38)
Papildyta:
Kazin kodel taip  g.gif Ka latviai savo katinams daro? blink.gif  lotuliukas.gif

aš kaip biologė sugalvojau, kad tai genai kalti lotuliukas.gif tiesiog jų akys apvedžiotos juodai ir forma kitokia nei LT katinų blush2.gif todėl atrodo piktas žvilgsnis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reik eit man savo latviškų katinų paieškot. kadrai nekokie, bet akys piktos piktos lotuliukas.gif
tiesa, dėl tos pačios priežasties, kad aš biologė, man tavo voveraitės jau toooookios mielos wub.gif wub.gif žiūrėjau ir kaifavau rolleyes.gif sakau nuvažiuočiau kur į UK, kur parke parazituoja jos, tai neišeičiau savaitėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 15:38)
Spausdinimui dazniausiai ir originalas tvarkoj, o vat internetui paruosti ne taip paprasta, kaip atrodo. Tik sumazinus dingsta kontrastas, prarandamos spalvos ir t.t. Tai netgi ne tvarkymas, o tiesiog paruosimas internetui. O ir tvarkymas nieko blogo mano galva. . Nuotrauka - galutinis produktas ir visiskai nesvarbu, kokiu keliu jis pasiektas.

drinks_cheers.gif ...........atėjus fotonaujokui į šią temą ir pamačius nuotraukas bigsmile.gif , dažnai pasijaučiama taip angel_sadangel.gif (čia mano dar ir dabartinė būsena lotuliukas.gif ).......... g.gif reikėtų temos antraštę kažkaip papildyt ar pirmą puslapį.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 24, 20:22)

šita labiausiai thumbup.gif dar žinant, kaip sunku fotkinti judrius gyvūnus doh.gif tik kas ten tokie balti taškai jai ant kailiuko g.gif

patiko bitės majos žali arkliai biggrin.gif kiek teko susidurti tas atspalvis pievoj labai trukdo parodyti natūralią spalvą. jūros foto tikrai girdžiu triukšmą, tik tos bangos gal per daug įspraustos- jūrai reikia erdvės. arba jų arčiau norisi. bet šiaip labai neblogai žiūrisi.

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 25, 15:47)

drinks_cheers.gif nu, va, kaip gerai palygint 4u.gif

Man arkliukas "prieš" visai gerai atrodo, pati būčiau gal netvarkius net rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 25 birželio 2007 - 15:15
latviškų katinų fotosesija (zoologinis nukrypimas)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 25, 15:54)
patiko bitės majos žali arkliai biggrin.gif kiek teko susidurti tas atspalvis pievoj labai trukdo parodyti natūralią spalvą. jūros foto tikrai girdžiu triukšmą, tik tos bangos gal per daug įspraustos- jūrai reikia erdvės. arba jų arčiau norisi. bet šiaip labai neblogai žiūrisi.

ale tikrai kažkoks žalsvumas yra g.gif su PS biškį persistengiau unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 birželio 2007 - 15:06
QUOTE(Sansara @ 2007 06 25, 14:49)
aš kaip biologė sugalvojau, kad tai genai kalti tiesiog jų akys apvedžiotos juodai ir forma kitokia nei LT katinų  todėl atrodo piktas žvilgsnis... 
reik eit man savo latviškų katinų paieškot. kadrai nekokie, bet akys piktos piktos  lotuliukas.gif
tiesa, dėl tos pačios priežasties, kad aš biologė, man tavo voveraitės jau toooookios mielos  žiūrėjau ir kaifavau  sakau nuvažiuočiau kur į UK, kur parke parazituoja jos, tai neišeičiau savaitėm  lotuliukas.gif

Ake tikrai pikti. Kazin jeigu ten lietuvisku uzvezt g.gif Gal pataisytu musiskiai genus? lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif Fotkinau parazituojancias. Net neidomu, kai jos pozuoja, o vat sitas gaudyt po miska buvo tikras azartas smile.gif

QUOTE(VilmKa @ 2007 06 25, 14:53)
drinks_cheers.gif ...........atėjus fotonaujokui į šią temą ir pamačius nuotraukas  bigsmile.gif  , dažnai pasijaučiama taip  angel_sadangel.gif  (čia mano dar ir dabartinė būsena lotuliukas.gif ).......... g.gif reikėtų temos antraštę kažkaip papildyt ar pirmą puslapį.

Pabandysiu kokiu pamokeliu paieskot vakare. Kazkur turejau linkus, kaip parsuost fotkes internetui.

QUOTE(cara @ 2007 06 25, 14:54)
šita labiausiai thumbup.gif dar žinant, kaip sunku fotkinti judrius gyvūnus doh.gif tik kas ten tokie balti taškai jai ant kailiuko g.gif

Aciu 4u.gif Kas per taskai nezinau. Jos visos (is viso buvo 4 modeliai) grauze konkorezius, kad net skiedros i sonus leke. Gal kokios atplaisos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 25, 15:18)
Aciu  4u.gif Kas per taskai nezinau. Jos visos (is viso buvo 4 modeliai) grauze konkorezius, kad net skiedros i sonus leke. Gal kokios atplaisos  g.gif

manau kerpės apsilaupė ant kailiuko prikibo mirksiukas.gif
o gal per mažai head and shoulders nuo pleiskanų panaudojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Katinų nerandu, vėl savo šunelius bandžiau fotografuoti unsure.gif ( bėgo jie čia ant kokių 120 km/h biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 25 birželio 2007 - 17:11
Klausykit, o kas per pokštai su dabartinių namų darbų albumu? Ar jūs jame ką nors įdėjote ar jis dėl kažkokių priežasčių prašluotas? Na aš matau tik "kapų tyla"... kažkodėl pasijutau nemaloniai, nors tikiuos, kad be reikalo.
Sansara, ačiū už knygą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 25 birželio 2007 - 18:20
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 25, 18:19)
Klausykit, o kas per pokštai su dabartinių namų darbų albumu? Ar jūs jame ką nors įdėjote ar jis dėl kažkokių priežasčių prašluotas? Na aš matau tik "kapų tyla"... kažkodėl pasijutau nemaloniai, nors tikiuos, kad be reikalo.
Sansara, ačiū už knygą  smile.gif

kolkas tik tiek foto įdėta į šios sav ND doh.gif ryte dar nei vienos nebuvo.... unsure.gif visi jonauja, švenčia ir tikiuos nuotraukas ruošia rolleyes.gif
už knygą prašom 4u.gif
Atsakyti
na, yra vienas darbas įdėtas. palaukim rytojaus. gal dar visi jonines švenčia hihihi.gif
Atsakyti