Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 23, 00:17)
Ritmą girdžiu, triukšmo ne  g.gif Nerandu kol kas tinkamo būdo parodyti triukšmui. Užveskit kas ant kelio  4u.gif

Pasitikrinau dar karteli - tema "tyliai-garsiai" (o ne "tyla-triuksmas" tongue.gif ) O ten buvo laaaaaaabai garsiai, tik nezinau, ar tai matosi kitiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 22, 22:54)
Ar girdite ritma?  g.gif

drinks_cheers.gif aš girdžiu 4u.gif ... kažkaip "garsiai" pirmiausia asocijuojasi su grojimu, dainavimu ax.gif .....................dar su mašinų ūžimu biggrin.gif , lekianti policijos ar gaisrinės mašina su įjungtais švyturėliais dar man būtų "garsiai" rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 23 birželio 2007 - 09:08
ajas, antra man nuotrauka garsiai thumbup.gif

man jau būtų garsiai abuvaikus vienoj krūvoj nufotkinus, bet abejoju, kad aplinkiniai tai suprastų...
Atsakyti
o tai namu darbus kraunam i tema ir zinom kuri nuotrauka kieno?
Atsakyti
atsiprasau kad ne i tema... biggrin.gif

Ar gerai pagal kompozicija mano katinas itilpo?
"Baltas juodame"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 22, 13:33)

P.S. turiu vienos knygos dali apie kompozicijos pagrindus nuotraukose, rusu k, 187 psl. nezinau vertes, neskaiciau, neseniai gavau. galesiu veliau permesti norintiems.  mirksiukas.gif 

labai lauksiu ir ash ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 06 23, 13:30)
atsiprasau kad ne i tema... biggrin.gif

Ar gerai pagal kompozicija mano katinas itilpo?
"Baltas juodame"

user posted image

jei nebutum parashius, kad chia katinas, nebuchiau supratus
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 23, 13:08)
o tai namu darbus kraunam i tema ir zinom kuri nuotrauka kieno?

Kiek supratau šią savaitę bandoma dėt tiesiai į albumą be nickų, su pavadinimais, kas nori...
Atsakyti
sveiki,

gal galit pasiulyt su kokia programa galima butu automatiskai sumazinti nuotraukas ???
kad nereiktu po 1 g.gif
Atsakyti
bandau ir as, labai panasu i Roolys tylos supratima ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2007 06 23, 19:46)
bandau ir as, labai panasu i Roolys tylos supratima  ax.gif

bent centrini medeli galejai visa italpinti mirksiukas.gif ir laaaabai jau jis centre g.gif o ir pasvirimas (nezinau, gal ir naturalus) nelabai ziurisi... sudrumsta naturali taisykle, augt i virsu. suoliuko galas apacioj ilindes ir krumo kampas....
siaip vaizdas grazus, spalvos puikios, takelis, suoliukai thumbup.gif tyla jauciu, gal tik tie pasvire medziai girgzda nuo svorio... rolleyes.gif
Atsakyti
internete radau nuotrauka, kurioje vienoje randu musu sios savaites tema
user posted image
Atsakyti
kiba aš čia viena jonines namie švenčiu lotuliukas.gif g.gif
vakar katedros aikštėje užfiksuoti vaizdai, tinkantys mūsų temai. bet dėl silpnos mano objektyvo pritraukimo galios gavos prastos kokybės, tad į namų darbus nededu.... nes teko iškirpti juos iš visos aikštės vaizdo, pratrinti n žioplių irt.t doh.gif
stebėjaus žmonių drąsa, katedros aikštėj šokti valsą be jokios muzikos, visiems matant... blush2.gif bet aišku žmonės kursus šokių lankė vien tam, kad tai padaryt, nes šoko idealiai rolleyes.gif

mūsų meilės valsas
user posted image

user posted image
Atsakyti