Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Siemke, sveika prisijungus, drasiau 4u.gif
Namu darbams skiriama savaite, tik shiems siek tiek gavos ilgiau- iki antradienio. Shios savaites tema - reportazas, gali pristatyti ne daugiau kaip tris nuotraukas. Jei dar kas neaishku drasiai klausk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 16, 07:52)
Nieko juokingo ner... unsure.gif  biggrin.gif  As irgi bandau buti neakivaizdine skaitytoja, bet.....visu pirma su 3 vaikais laiko tiek nera, o svarbiausia pradedu skaityti, tai net sirdies ritmas pasikeicia- skaitau lyg ir lietuviskai, bet nesuprantu...tiesiog pajauciu, kaip cia issireiskus geriau...na "frustration" uzpuola, susinerviju ir einu valgyti cipsu, va unsure.gif  lotuliukas.gif

ax.gif tai gi as nepiktybiskai pasijuokiau blush2.gif tu taip nuosirdziai guodiesi,nu negaliu biggrin.gif pas mane irgi laiko baisiai nera,as nesuprantu,kaip visi jo randa tokius posmus rasyt blink.gif
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 16, 14:59)
uo.tai mazum vienam orouoste sustiksim hihihi.gif visi suguzesim unt Lietuveles.Gal koki fotogrAfu susibegima padaryt reiktu unt Lietuvos ta proga?  g.gif

na va,parplauke zuvialia su savo stilium lotuliukas.gif
Prisikarksejau as su tais reportazais doh.gif siandien visa diena fotiko is ranku nepaleidau,bet neturiu ka parodyt doh.gif bet dar antradienis toli biggrin.gif
Roolys,man pirmosios 3 nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif nagi pridariau nuotraukų namų darbams, net nežinau ką rinktis..
pora įdedu.. iš šios dienos šventės Karmėlavoj.. dar ne namų darbai, dar reikia kiek pasėdėt ir atrinkt

user posted image

user posted image

Will, kažkaip pagalvojau - tu fotkinsi vyrą prie Kauno marių.. tai kas gali būt daugiau nei buriavimas cool.gif na dar kaitai... ech... vis tiek nepataikiau tongue.gif
Atsakyti
Pupeliuk, tas parašiutininkas dėl savo juodumo atrodo kaip iškirptas ir įklijuotas hihihi.gif įdomiai čia tau gavosi.
o antroji man nea schmoll.gif . kažkas ne taip su tuo lėktuvu g.gif
Atsakyti
oi roolys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

...mano wyshnius sake spaudzia tau ir fotolamai rankas, ir sake kai musuose busit - po pinta nuo jo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 16 birželio 2007 - 23:36
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 16, 23:30)
oi roolys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...mano wyshnius sake spaudzia tau ir fotolamai rankas, ir sake kai musuose busit - po  pinta nuo jo  doh.gif

blink.gif o kokia proga... gal as ka praleidau blink.gif ???

As tik pradejau skaitinet ir komentuot , tai gal ko ir nezinau g.gif ??
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 16, 21:08)
labas vakaras smile.gif nagi pridariau nuotraukų namų darbams, net nežinau ką rinktis..
pora įdedu.. iš šios dienos šventės Karmėlavoj.. dar ne namų darbai, dar reikia kiek pasėdėt ir atrinkt

user posted image

user posted image

Will, kažkaip pagalvojau - tu fotkinsi vyrą prie Kauno marių.. tai kas gali būt daugiau nei buriavimas cool.gif na dar kaitai... ech... vis tiek nepataikiau tongue.gif

Tas parasutininkas tai gal kiek per vienisas g.gif , nebent noretum det fotografija i laikrasti ir antraste butu '' Isipainiojo i trispalves pinkles'' biggrin.gif cia as juokais , bet priimk kaip kritika...
O bendras vaizdas tai atrodo ,kad tas zmogutis tuoj plosis i zeme..
Keliais zodziais : Labai ziauri fotografija su netinkama aplinka

O antrai tai sakyciau blogai parinktas fotografavimo kampas... kitu kampu manau butu grazesnis vaizdas.. gal net prigult butu uzteke, bet nebandzius sunku speliot..
Buciau bandes apimt pilnai sparnus ir truputi is sono, gal ir butu kas iseje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 16 birželio 2007 - 23:45
na tiesiog MB labai skeptiskai i menines fotografijos kluba ziuri unsure.gif del to jam artimas fotolamos poziuris. o dar jam atrodo, kad negali visiskai tiketi ir pasitiketi vieno zmogaus nuomone, net jei jis ir daug daugiau uz tave toje srity nusimano, del to jam labai patiko tavo komentarai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 16, 23:57)
na tiesiog MB labai skeptiskai i menines fotografijos kluba ziuri unsure.gif del to jam artimas fotolamos poziuris. o dar jam atrodo, kad negali visiskai tiketi ir pasitiketi vieno zmogaus nuomone, net jei jis ir daug daugiau uz tave toje srity nusimano, del to jam labai patiko tavo komentarai biggrin.gif

lotuliukas.gif cia tai prajuokinai... Na tiesa pasakius tai man ten nelabai tie visi speliojimai is tirsciu patinka....

Nelabai man manau padetu toks mokymosi budas , kai nupleskini koki kadra ir tada bandai ieskot kas ir kur panasiai susieja ar t.t.

Mano pusiau dailininko akys kitaip mato (nuo mazens megau piesti, bet piestukus ir kreideles esu pasidejes ilgam laikui) rolleyes.gif Paziuri i fotografija ir vidinis balsas sako gerai ar ne. O kartais dar ir komentaru sulaukiu paplepejes su tuo savo vidiniu balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 17 birželio 2007 - 00:08
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:56)
As tik pradejau skaitinet ir komentuot , tai gal ko ir nezinau  g.gif ??
Papildyta:

aš net žagtelėjau nuo tavo komentarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 00:05)
Mano pusiau dailininko akys kitaip mato  rolleyes.gif Paziuri i fotografija ir vidinis balsas sako gerai ar ne. O kartais dar ir komentaru sulaukiu paplepejes su tuo savo vidiniu balsu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...tai va is kur tas tavo ''matymas'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 17, 00:09)
...tai va is kur tas tavo ''matymas'' biggrin.gif

Tai kad man taip savaime gaunas, g.gif . Manai as koks nenormalus blink.gif

P.S. dabar visi skersai i mane ziures lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu gal kaip nors biggrin.gif

nesimiega jums?
Atsakyti