Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 22, 14:32)
Tiesa, susirodė, kad daugmaž visi tylą supranta kaip ramybę. Bet ar tyla ir ramybė sinonimai?

Sveiki, aš kaip visad tik skaitinėju ax.gif , nemanau, kad visad tyloj būna ramybė ar atvirkščiai rolleyes.gif , pvz. plaukiojančios žuvytės tylu, bet ramybės gal nelabai... drinks_cheers.gif šita tema pamastymam g.gif
Drįstu parodyt blush2.gif , aš čia matau tylą smile.gif
Užsisvajojau apie žiemą...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 22, 13:33)
user posted image

Net spengia ausyse, kaip tylu thumbup.gif
Tik man tie lapeliai dešiniam šone schmoll.gif
Atsakyti
norintys knygos, tik pasakykit kad norit. e-mailu man nereik mirksiukas.gif i az parasysiu

tyla ir ramybė ne sinonimai. manau tyla iš tiesų užknisantis iki pajuodavimo dalykas. ne veltui sako spengia ausyse. nemalonu turėtų būt atsirast visiškoje tyloje ilgam. ramybė - tai kai yra tylu, bet ne visiškai... turi būt lapelių ošimas, bitutės zyzimas, vandenuko telkšojimas, rami muzika... kažkas tokio, kas nėra visiška tyla, bet neerzina, nesukelia diskomforto g.gif ne veltui zmones raminasi gamtos garsu CD. vadinasi tai ramybe, bet ne tyla.
vat idomu nors viena garso foto pamatyt
beje is tylos man dar iskilo wyshnios pries tai buvusios temos foto su gitara, kuri tyli...nevibruoja.
o vat is garso - valandos "bumbuliukai", isivaizduoju koks surmulys buvo jiems zygiuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 birželio 2007 - 15:01
QUOTE(Sansara @ 2007 06 22, 15:56)
norintys knygos, tik pasakykit kad norit. e-mailu man nereik  mirksiukas.gif i az parasysiu

Noriu biggrin.gif Laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:42)
Aš tylą maždaug taip suprantu. Ką manot?

schmoll.gif ..................girdžiu stiprų vėjo ūkavimą rolleyes.gif

Roolys nuotraukoj tyla, nes suoliukas tuščias, tik deja akis ne už jo pirmiausia užkliūna smile.gif

dejavu drinks_cheers.gif tyla.

Opa vaikučio miegelis - miela tyla, patalynės margumas šiek tiek trukdo ax.gif
Atsakyti
sveikuciai

sveikinimai nugaletojui 4u.gif

tema superine bigsmile.gif

man sillwio tyla labai labai rolleyes.gif
Atsakyti
Hola 4u.gif

Man Silwio antroji nuotrauka tikrai ne tyli, o garsi. Del menko stulpu matomumo, isivaizduoju puga ir stipru veja, nuo kuriu viskas braska, traska.

Dejavu ir Sansaros nuotraukos geri ir grazus tylos pavydziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 22, 14:06)
Užsisvajojau apie žiemą...

va to aš atrodo girdžiu vaiko mintis... kalba akys smile.gif gal pravertos lūpos atrodo tuoj tuoj pasakys tai, ką sako akys. g.gif

sillwio toj foto su žiema, man irgi ūkavo vėjas ir į akis sniego pridrėbė.
Atsakyti
Tai vis delto, kaip su tais namu darbais? Ar dedam pirma cia aptarimui, ar kiekvienas pats dedam tiesiai i albuma be nicku?? As pasimetusi... unsure.gif
Atsakyti
Ar girdite ritma? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 22, 21:54)
Ar girdite ritma?  g.gif

user posted image

user posted image

Girdziu biggrin.gif oi,net per ausis eina biggrin.gif mano sunus toki turi,tik maza,tai patikek,kartais rekt pradedu kad nustotu biggrin.gif bet tavo foto,tai tikrai garsi thumbup.gif daugiau visi i tyla akcentuoja,tu pirmoji isdrysai "garsiai" parodyt thumbup.gif
Dejavu ir Sillwio nuotraukose matau tyla drinks_cheers.gif bet Roolys g.gif ne...,zinau kad tu gali tikrai kazka geresnio nufotografuot,labai jau paparasta ax.gif nieko ypatingo blush2.gif
O as tai laukiu naujo objektyvo,kad paskendus svajonese,kaip ji panaudosiu,kad pamirsau visus namu darbus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 22, 20:02)
Tai vis delto, kaip su tais namu darbais? Ar dedam pirma cia aptarimui, ar kiekvienas pats dedam tiesiai i albuma be nicku?? As pasimetusi...  unsure.gif

Aš namų darbus dėsiu tiesiai ten. Čia - kitas nuotraukas aptarimui.

QUOTE(ajas @ 2007 06 22, 21:54)
Ar girdite ritma?  g.gif

user posted image

user posted image

Ritmą girdžiu, triukšmo ne g.gif Nerandu kol kas tinkamo būdo parodyti triukšmui. Užveskit kas ant kelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 22 birželio 2007 - 23:20