Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 22, 11:16)
Apsvieskit lempom (mes tokia ryskia is do it you self parduotuves turim), kuria naudoja sienom dazyti lotuliukas.gif

Na, bet cia jau jusu sprendimas. Galite ir Tamrona 2,8 pirkti. O jeigu pinigu yra ir negaila, tai ir objektyvu ivairiu yra.

nu tai vat kad man to objektyvo papildomo visai nereikia... man jo žuvytės visai neįdomios.. ir pinigų tikrai gaila.. bet jis tipo suderint nori ir portertinį ir kad jam gerai būtų.. tai tada tipo man jau reiks žmones fotkint vis iš atstumo didelio lotuliukas.gif ai nesąmonė vienužodžiu, kadangi pats nefotkina beveik, tai ir nelabai supranta ko man reikia.. kaip ir sakai, liepsiu jam lempas pirktis biggrin.gif nepagalvojau visai..
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 06 22, 11:22)
aš net liniuotę išsitraukiau pažiūrėt, kaip čia atrodo tokios žuvytės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nusipirkit dar vieną - makro  mirksiukas.gif

juokiatės iš manęs blink.gif lotuliukas.gif čia neonai įvairių rūšių..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 22, 11:25)
čia neonai įvairių rūšių..

Ė, tai gerai atrodytų lempom apšviesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 22, 11:25)
juokiatės iš manęs blink.gif  lotuliukas.gif čia neonai įvairių rūšių..

ne iš tavęs, o iš tavo diedo mirksiukas.gif geriau tegul ciklidų nusiperka. tada bus ką fotkint tongue.gif
Atsakyti

Silwio ir Dejavu tyla wub.gif net spengia ausyse. O va Roolio girdziu lapu slamejima biggrin.gif

Kas kaip tyla supranta. Va cia mano tyla lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 06 22, 10:55)
Kas kaip tyla supranta. Va cia mano tyla  lotuliukas.gif

user posted image

thumbup.gif aš negaliu užmigdyt vaiko jau valandą, kaip tik pries kelias minutes galvojau, kad tooooks vaizdas man būtų dabar ideali tyla blush2.gif nors as vis girdziu vaiko kvepavima, kai jis miega... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas fotkino plude? Man ten laaabai didele tyla... Einu pasitikslinsiu.

Radau. Sansaros plude (namu darbuose "laisvoje temoje").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 birželio 2007 - 12:22
QUOTE(valanda @ 2007 06 22, 12:18)
Kas fotkino plude? Man ten laaabai didele tyla... Einu pasitikslinsiu.

Radau. Sansaros plude (namu darbuose "laisvoje temoje").

jooooo.... zinau, kad ten ideali tyla smile.gif is tiesu taip ir buvo... nes artinosi lietus, tai pauksciai aprimo, nutilo visa gamta, nei bangeles, o po to kad pakilo vejas smile.gif ir neliko tylos
user posted image

P.S. turiu vienos knygos dali apie kompozicijos pagrindus nuotraukose, rusu k, 187 psl. nezinau vertes, neskaiciau, neseniai gavau. galesiu veliau permesti norintiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 birželio 2007 - 12:39
QUOTE(Opa @ 2007 06 22, 11:55)
Kas kaip tyla supranta. Va cia mano tyla  lotuliukas.gif

[

Man irgi patinka Silwio, Dejavu ir Sansaros tylos nuotraukos thumbup.gif
Vaiko miegelis irgi asocijuojasi su tyla, bet sioje nuotraukoje man per daug 'triuksmauja' marga paklode ir trukdo ilindes lovytes remas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:42)
Aš tylą maždaug taip suprantu. Ką manot?

O man pirmam kažkaip ne tyla...kažkaip aktyviai akį kabina tas centras...nnž, gal mano akys už ko nereikia kliūva. Man čia greičiau kokia kaip beužgimstanti idėja, kai bendro vaizdo dar nėra, bet kažkokia mintis nuolat "kalt", "tvinkčiot" pradeda unsure.gif Arba tokia kažkokia tyla - intensyvi, tikra to žodžio prasme spengianti, nerami unsure.gif

Prašom garsiai nesijuokt - surašiau kaip pasirodė blush2.gif unsure.gif

Tiesa, susirodė, kad daugmaž visi tylą supranta kaip ramybę. Bet ar tyla ir ramybė sinonimai? Na man ne visai , bet į gilius filosofinius apmąstymus nebesileisiu (laiko nėr) lotuliukas.gif . Iš tiesų gal todėl ta sillwio nuotrauka ir "užkliuvo", nes nepasirodė ramybe ir tuo išsiskyrė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 22 birželio 2007 - 13:41
QUOTE(Sansara @ 2007 06 22, 13:33)
P.S. turiu vienos knygos dali apie kompozicijos pagrindus nuotraukose, rusu k, 187 psl. nezinau vertes, neskaiciau, neseniai gavau. galesiu veliau permesti norintiems.  mirksiukas.gif 

aš noriu ax.gif jurga_mi@yahoo.com
Atsakyti
ir aš noriu - integralas@gmail.com.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 22, 12:33)
turiu vienos knygos dali apie kompozicijos pagrindus nuotraukose, rusu k, 187 psl. nezinau vertes, neskaiciau, neseniai gavau. galesiu veliau permesti norintiems.  mirksiukas.gif 

Butu super jei galetum gintare.v@post.skynet.lt
Atsakyti