Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 22, 00:33)
man dabar knieti ir antra paziuret biggrin.gif oi Viktoras uzvire cia koses biggrin.gif

Užvirė. Ale į naudą aš manau. Man tai labai daug duoda. Pastaruoju metu jaučiau, kad sėdžiu kažkokiam akligatvy ir nežinojau kaip iš jo išeit. Jo spyris į šikną išjudino iš vietos smile.gif Tegu negaliu aš taip aprašinėt nuotraukų, kaip sugeba kiti, bet tai nereiškia, kad esu aklas ir nematau, apie ką eina kalba. Liuks tema.
Atsakyti
Roolys ebay geras dalykas, bet... Susizinok svedu neapmokestinama suma, nes kitaip jie paskaiciuoja mirksiukas.gif Pas mus Norgej neapmokestinami siuntiniai yra tik uz 90LT, o toliau kai jau paskaiciuja.... Ir dar uz paskaiciavima tenka uzmoket 80LT doh.gif Tad as jei ka perku per ebay, tariuosiu kad rasytu dovana arba nurodytu simboline suma, arba.... siunciuosi y LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 06 22, 00:56)
Roolys ebay geras dalykas, bet... Susizinok svedu neapmokestinama suma, nes kitaip jie paskaiciuoja mirksiukas.gif  Pas mus Norgej neapmokestinami siuntiniai yra tik uz 90LT, o toliau kai jau paskaiciuja.... Ir dar uz paskaiciavima tenka uzmoket 80LT doh.gif  Tad as jei ka perku per ebay, tariuosiu kad rasytu dovana arba nurodytu simboline suma, arba.... siunciuosi y LT 4u.gif

Na manau tikrai reik issiklausinet pirmiausia.. mirksiukas.gif, kad nekainuotu du kart daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 22 birželio 2007 - 01:01
del eBay tai as irgi labai atsargiai i ta visa dalyka ziurejau, bet va MB issiaiskino viska, apsiziurejo, paskaite ir dabar daug ka ten perka. kol kas nenusivylem g.gif
Atsakyti
aš į ebay irgi pasižiūriu, bet kažkaip nedrįstu pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 01:17)
aš į ebay irgi pasižiūriu, bet kažkaip nedrįstu pirkt  ax.gif

mes ir is optikos esam pirke... reiks MB pasiklausinet, i ka ten demesi atkreipt g.gif

... na atsirasau... o jums, mieli kolegos, ir iki sauletekio nebedaug liko laukt mirksiukas.gif 4u.gif
(ausros turejau galvoj blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 22 birželio 2007 - 01:21
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 22, 01:20)
mes ir is optikos esam pirke... reiks MB pasiklausinet, i ka ten demesi atkreipt g.gif

... na atsirasau... o jums, mieli kolegos, ir iki sauletekio nebedaug liko laukt mirksiukas.gif  4u.gif

thumbup.gif tuoj eisim i kiema fotografuot sliuzu kurie atsliauzia is misko pavalgyti gelyciu lotuliukas.gif . O jie tikrai tyliai sliauzia... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 01:17)

Ar tu nauja pirkai 50mm f/1.8 , ir kiek atidavei jai ne paslaptis ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 22 birželio 2007 - 01:24
QUOTE(roolys @ 2007 06 22, 01:23)
thumbup.gif tuoj eisim i kiema fotografuot sliuzu kurie atsliauzia is misko pavalgyti gelyciu  lotuliukas.gif . O jie tikrai tyliai sliauzia...  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ar tu nauja pirkai 50mm f/1.8 , ir kiek atidavei jai ne paslaptis ? g.gif

Naują. Man rodos apie 700 kronų.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 22, 01:20)

... na atsirasau... o jums, mieli kolegos, ir iki sauletekio nebedaug liko laukt mirksiukas.gif  4u.gif
(ausros turejau galvoj blush2.gif )

Iki. Būtų smagu, jei apšviestum dėl stiklų iš ebay.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 22, 00:25)
nu netikiu, kad remesi zmones nikais ir viskas doh.gif

Ir aš netikiu biggrin.gif Ir pamiršk tu tuos besivaidenančius "kriminalus" lotuliukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:42)
Aš tylą maždaug taip suprantu. Ką manot?

Manau, kad pirmoje tylu, o va antroje ir man girdisi pūga... ir dar kokia biggrin.gif Kepurės nenusiimčiau biggrin.gif

QUOTE(roolys @ 2007 06 22, 02:23)
O jie tikrai tyliai sliauzia...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Triukšmo Merilyn Menson koncertuose reiktų ieškoti laugh.gif
Atsakyti
o ką manot apie mano tylą?

user posted image

Exposure Time = 1/1250"
F Number = F3.5
Exposure bias ±0EV
Auto exposure
Manual white balance
+ "soft" filtras
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:42)
Aš tylą maždaug taip suprantu. Ką manot?

aš ir panašiai įsivaizduoju.

QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:44)
Dangus neišdegęs, jis neįdomus  ax.gif

tai, kad to dangaus per medį visai nesimato. ir tikrai suoliuko reikia paieškot mirksiukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 22, 00:54)
Anksti ryte prie ežero (ten kur roolio medis auga) vanduo paprastai nečiurlena, o jeigu pasiseks, tai galima jį sutikti dar ir trečia forma - tai rūkas  lotuliukas.gif

mano idėja doh.gif bet vat lietų praneša lyg tais unsure.gif.
o kada geriausiai fotgrafuot iš ryto? saulei prieš patekant, tekant... žodžiu, kelintą valandą man rioglintis iš lovos doh.gif

Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 06 22, 08:31)
o ką manot apie mano tylą?

miela bigsmile.gif tik man kažkodėl norisi daugiau viršaus ir mažiau apačios g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 22, 08:36)
o kada geriausiai fotgrafuot iš ryto? saulei prieš patekant, tekant... žodžiu, kelintą valandą man rioglintis iš lovos  doh.gif 

Papildyta:
miela  bigsmile.gif tik man kažkodėl norisi daugiau viršaus ir mažiau apačios  g.gif

fotografuoti 5 val. ryte, kada saulė kyla smile.gif - tada šviesa labai gražiai krenta ir paprastai rytiniai rūkai dar būna.

dėl viršaus - apačios gal tu ir teisi, tik man atspindžio pagailo smile.gif, o horizonto per vidurį daryti nesinorėjo ...
Atsakyti