QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 21:11)
Parodau, spec. tau spalvota varianta
man patinka tiek nespalvota, tiek spalvota. abu variantai savaip žavūs.
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista
.Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu
). Tikiuos ir jums tai bus idomu.
p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?
sveikinu
tema tikrai įdomi... man ir kelios mintys sukasi galvoj. ech, kad tik geras oras būtų
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 23:53)
Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir
tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus
oi, kad prajuokinai nuo pačio ryto.
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 21, 00:16)
SUTINKU su pasiulymu
Tik man atrodo, kad jei nuotraukoje bus mano vaikai, tai vistiek iskart zinosit kieno, tas pats su bitesmajos katinais
žiūriu, kad namų darbų taisykles tobulinam kas savaitę
reikėtų kažkaip apibendrinti jas.
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 06 21, 00:51)
manau kvaila mintis- musu nedaug, o orginalus turim kiekvienas, spresti gincytiniems klausimams, plius fotografuojant patikusi objekta dazniausiai buna nevienas kadras
nu tikrai, manau, kad tokių dalykų tikrai pas mus nebus
ant greitųjų surašiaus taisykles. tame ir tarpe ir šiandieninius pasiūlymus. jei kas, tai taisom ir ieškom geriausio varianto
1. Namų darbai yra talpinami čia:
Namų darbai login bitemaja, password bitemaja. Rašomas tik nuotraukos pavadinimas, be autoriaus.
2. Namų darbai talpinami iki antradienio vidurnakčio.
3. trečiadienį vyksta balsavimas ir vakare nugalėtojas iškilmingai paskelbia naują temą
4. Balsuojama taip: 5 balai 1 vieta, 4 balai 2 vieta ir t.t.
5. Namų darbų nuotrauka talpinama tiesiai į publicfotki.com. ir ten yra aptarinėjma.