Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 23:02)
... oi sprogsiu is juoko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

beje, pritariu pasiulymui drinks_cheers.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif oi gus, gus... tai va tame ir dalykas, kad kas yra garsiai visi zino, taip pat, kaip ir tyliai. bet va kaip tai parodyti nuotraukoj reikia sugalvoti. zodziu esme tame, kad paziurejus i nuotrauka arba ausis uzsikimst noretusi arba issiklausyti, kad kazka isgirstum mirksiukas.gif panaudok savo vaizduote mirksiukas.gif

blush2.gif tai mazdaug,jei kate selina prie peles,tai jau cia tylu? g.gif eikit jus sau doh.gif per anksti as smuika idejau,dabar galetumet tyliai klausyt muzikos lotuliukas.gif sunku man ax.gif paziuresiu ka kiti parodys pirma blush2.gif
Atsakyti
tiesa, as taip pat dazniausiai fotografuoju su Auto WB, o veliau taisau jau kompiuteryje 4u.gif na nebent zinau, kad tom salygom fotografuosiu daugiau nei pora nuotrauku, tada nusistatau custom WB 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 23:23)
blush2.gif tai mazdaug,jei kate selina prie peles,tai jau cia tylu? g.gif eikit jus sau doh.gif per anksti as smuika idejau,dabar galetumet tyliai klausyt muzikos lotuliukas.gif sunku man ax.gif paziuresiu ka kiti parodys pirma blush2.gif

na jei tyliai selina, tada tylu biggrin.gif bet taip, as kazkaip panasiai isivaizuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 23:23)
per anksti as smuika idejau,dabar galetumet tyliai klausyt muzikos lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo, as pasisavinsiu nugaletojo foto kad galeciau pasiulyt tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

manau kvaila mintis- musu nedaug, o orginalus turim kiekvienas, spresti gincytiniems klausimams, plius fotografuojant patikusi objekta dazniausiai buna nevienas kadras smile.gif

...

as už tai kad nuotraukos pateiktos balsavimui turetu tik pavadinima smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aciu uz komentarus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 20 birželio 2007 - 23:52
QUOTE(astaxa @ 2007 06 21, 00:51)
as už tai kad nuotraukos pateiktos balsavimui turetu tik pavadinima smile.gif

tai aš irgi, sutinku dėl balsavimų ir pan., tik kokia šitos temos paskirtis lieka, jei nebeaptarinėjam - štai kur klausimas bigsmile.gif Ar nebus neįdomi be vaizdo?
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 21, 01:33)
tai aš irgi, sutinku dėl balsavimų ir pan., tik kokia šitos temos paskirtis lieka, jei nebeaptarinėjam - štai kur klausimas  bigsmile.gif Ar nebus neįdomi be vaizdo?

kodel neaptarinejam?.. juk yra mase nuotrauku kurias draom, ir rodom... nes dabar kai atrodo savaites tema yra konkreti, kitu nuotrauku deti CIA APPTARIMUI nesinori..

manau net ir savaites tema analizuoti butina, o namu darbus pateiki "jau ismokes savaite pamoka"..

na nelabai zinau kaip tiksliai issireiksti, bet manau cia turim MOKYTIS FOTOGRAFUOTI, o namu darbus daryti- savarankiskai smile.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 22:53)
del tos kolonos,nelabai sutinku,as jos juk neistrinsiu is foto,ji prie senos architekturos pastato dera,jei ir kitu kampu buciau emus,tada butu maise-samanoti laiptai,ar uzrasas pastato,visko idealiai nepadarysi,kad visiem patiktu drinks_cheers.gif

Tas kolonos užsukimas tikrai dera prie smuiko mirksiukas.gif Bet kaip pati ir sakai, nepatrauksi, nepakelsi taip, kad kadre geriau žiūrėtųsi biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 23:53)
Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Tai, kad nuotraukos būtų tik su pavadinimu, be nick'o gal ir gerai. Betgi darant namų darbus bus daromi keli kadrai ir norėsis išgirsti kitų nuomonę. Geriausia būtų, kiek įmanoma, kiekvienam pasistengti, kad nick'as neužgožtų pačios nuotraukos ir vertinti tik pagal nuotrauką, jos atitikimą temai. Absoliučios teisybės žemėje nėra ir nebus biggrin.gif Kas nors gali likti nuskriaustas. Tam duosim balončiką, nes gi jaučiame TAI. Kaip šį kartą Uzuolaidos atveju 4u.gif

Valanda, nuostabi tema bigsmile.gif Kiek vaizdų iš karto kyla. Kad taip iki fotiko daėjus lotuliukas.gif Aš gi darbo ieškausi ir gal greit pradėsiu dirbti, tai toks judėjimas aplinkui, kad džiaugiuosi, jog išeina teoriją minutę kitą nugriebus paskaitinėti blush2.gif Pomėgiai tyliai kamputyje laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 21:11)
Parodau, spec. tau spalvota varianta bigsmile.gif
user posted image

man patinka tiek nespalvota, tiek spalvota. abu variantai savaip žavūs.

QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista ax.gif .Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu ax.gif ). Tikiuos ir jums tai bus idomu.

p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?

sveikinu 4u.gif tema tikrai įdomi... man ir kelios mintys sukasi galvoj. ech, kad tik geras oras būtų ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 23:53)
Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, kad prajuokinai nuo pačio ryto.

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 21, 00:16)
SUTINKU  su pasiulymu drinks_cheers.gif Tik man atrodo, kad jei nuotraukoje bus mano vaikai, tai vistiek iskart zinosit kieno, tas pats su bitesmajos katinais biggrin.gif  4u.gif 

lotuliukas.gif doh.gif

žiūriu, kad namų darbų taisykles tobulinam kas savaitę doh.gif reikėtų kažkaip apibendrinti jas.
Papildyta:

QUOTE(astaxa @ 2007 06 21, 00:51)
manau kvaila mintis- musu nedaug, o orginalus turim kiekvienas, spresti gincytiniems klausimams, plius fotografuojant patikusi objekta dazniausiai buna nevienas kadras smile.gif

nu tikrai, manau, kad tokių dalykų tikrai pas mus nebus lotuliukas.gif

ant greitųjų surašiaus taisykles. tame ir tarpe ir šiandieninius pasiūlymus. jei kas, tai taisom ir ieškom geriausio varianto mirksiukas.gif

1. Namų darbai yra talpinami čia: Namų darbai login – bitemaja, password – bitemaja. Rašomas tik nuotraukos pavadinimas, be autoriaus.
2. Namų darbai talpinami iki antradienio vidurnakčio.
3. trečiadienį vyksta balsavimas ir vakare nugalėtojas iškilmingai paskelbia naują temą biggrin.gif
4. Balsuojama taip: 5 balai – 1 vieta, 4 balai – 2 vieta ir t.t.
5. Namų darbų nuotrauka talpinama tiesiai į publicfotki.com. ir ten yra aptarinėjma.
Atsakyti
oj cia jau temos prasideda kaip menines fotografijos klube, dingo bet koks konkretumas.... doh.gif
mano galvoj kolkas tylu ir nulis idėjų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 21, 08:54)
ant greitųjų surašiaus taisykles. tame ir tarpe ir šiandieninius pasiūlymus. jei kas, tai taisom ir ieškom geriausio varianto  mirksiukas.gif

1. Namų darbai yra talpinami čia: Namų darbai login – bitemaja, password – bitemaja. Rašomas tik nuotraukos pavadinimas, be autoriaus.
2. Namų darbai talpinami iki antradienio vidurnakčio.
3. trečiadienį vyksta balsavimas ir vakare nugalėtojas iškilmingai paskelbia naują temą  biggrin.gif
4. Balsuojama taip: 5 balai – 1 vieta, 4 balai – 2 vieta ir t.t.
5. Namų darbų nuotrauka talpinama tiesiai į publicfotki.com. ir ten yra aptarinėjma.

Nors namų darbuose nedalyvauju, bet išdrįsiu nepritarti.
Mano akimis žiūrint, „namų darbai“ iš namų darbų, kūrybinių užduočių, pavirto į varžybas/konkursą, ne su tikslu pasimokinti kažkurį fotografijos elemento, o su tikslu laimėti. Netgi ir temos po truputį pradėjo tai atspindėti.
Dabar norima netgi nustoti aptarinėti namų darbus. Labai negerai. Taip vieni iš kitų nei pasimokins, nei klaidas nurodys.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 21, 09:23)
Dabar norima netgi nustoti aptarinėti namų darbus. Labai negerai. Taip vieni iš kitų nei pasimokins, nei klaidas nurodys.

na, dėl šito tu gal ir teisus g.gif
bet kodėl tau primena varžybas?
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 21, 08:23)
Nors namų darbuose nedalyvauju, bet išdrįsiu nepritarti.
Mano akimis žiūrint, „namų darbai“ iš namų darbų, kūrybinių užduočių, pavirto į varžybas/konkursą, ne su tikslu pasimokinti kažkurį fotografijos elemento, o su tikslu laimėti. Netgi ir temos po truputį pradėjo tai atspindėti.

pritariu 99 proc. tema, kuriose reiskiasi kurybingumai, abstrakcijos ir t.t jau yra. ten yra tema sauleta... tai kuo skirsis si, kai tylu-garsu....??
tuo man ir patiko konkrecios temos, kad jos verte kazko ismokt, ko nemoki, nedarai, nebandai... o dabar visi fotografuos "savo arkliukus", ka moka, kas gerai iseina ir t.t. schmoll.gif tik reikia isreikst tema... tik nesupykit, bet jau kokius 4 temos neber konkretumo visiskai... o tas konkretumas grudo visus i labai teigiamus remus, kuriuose turejai suktis jau kaip kam iseina. o su tokiom temom, nugrybausim i pievas. is mokymosi technikos, ivaldymo, prasides kurybingumo, fantazijos lenktynes. o jei neaptarinesim, tai visai po namu darbu aptarimo liksim kai kas prie suskilusios geldos. bent jau man nikas itakos vertinimui nedaro tongue.gif jei zmogus nesugeba net atsiribot tiek, kad vertinti nuotrauka, o ne nika, tai kokia prasme tada is viso tu namu darbu ir balsavimu
Atsakyti