Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

greiti jūs čia, kelias dienas dienas nepažiūrėk ir jau turi gražaus skaitymo doh.gif
Na iš manę nebus labai stropaus mokinuko, o tuo labiau komentuotojo, greičiau tylus skaitytojas. Reportažo temai nieko nepateikiau, ne prie širdies man ji. Peržiūrėjau konkursines labiausiai patiko ajas nuotrauka apie benamį, mano subjektyvia ir nekompetentinga nuomone ji su šia nuotrauka geriausiai pataikė i reportažo temą thumbup.gif O šiaip, kaip matau, ši tema buvo sunki daugeliui dalyvių, atiduodu pagarbą bandžiusiems.

P.S kokia šios savaitės tema? Gal būsiu įgalus, ką nors nutraukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista ax.gif .Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu ax.gif ). Tikiuos ir jums tai bus idomu.

Jei kas turit ekstra ideju- nepriestarauciau del temos pakeitimo. Ypac kalbu apie tuos,kuriu fotoreportaai nesurinko balsu tik del nesusipratimu 4u.gif

p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 20 birželio 2007 - 22:15
valanda, sveikinu thumbup.gif

QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)
p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?

Prisidedu prie pasiūlymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 22:12)
noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?

Dabar jau sveikinu ir aš 4u.gif

Jau senokai apie tai galvoju ir tau pritariu. Dėtume nuotraukas tiesiai ten ir anonimiškai. Manau rezultatai būtų įdomesni, negu tikimės smile.gif

Beja, tavo tema tokia įdomi, kad mano galvoj iš karto užvirė idėjos ir nagai niežti save išbandyt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 20 birželio 2007 - 22:33
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista ax.gif .Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu ax.gif ). Tikiuos ir jums tai bus idomu.

Jei kas turit ekstra ideju- nepriestarauciau del temos pakeitimo. Ypac kalbu apie tuos,kuriu fotoreportaai nesurinko balsu tik  del nesusipratimu 4u.gif

as irgi palaikau tavo pasiulyma,nes kartais atrodo kad ne uz foto balsuoja,o uz patinkanti pasnekova biggrin.gif o kaip jums,jei cia foto nedet,o tiesiai i konkursa bigsmile.gif niekas nieko nezinotu g.gif ir balsuotu tik uz foto g.gif
Ir ar gali nupasakot,placiau kaip ta foto turi but garsi-tyli,nu nesuprantu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 22:33)
Dabar jau sveikinu ir aš  4u.gif

Jau senokai apie tai galvoju ir tau pritariu. Dėtume nuotraukas tiesiai ten ir anonimiškai. Manau rezultatai būtų įdomesni, negu tikimės smile.gif

Beja, tavo tema tokia įdomi, kad mano galvoj iš karto užvirė idėjos ir nagai niežti save išbandyt.  thumbup.gif

Sillwio,mane aplenkei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)

Iš principo pritariu, tik vienas procedūrinis klausimas biggrin.gif - o aptarti iki pabaigos tada irgi neis? Kas jas čia įkėlinės parodyti? Ir kur garantija, kad tarkim aš nepasisavinsiu sakykim bites_majos katino? tongue.gif Ir dar - o tada visi duomenys nebesirašys (nes juk iš jų atpažinti galima kieno)? g.gif Kažkoks iš kelių dalių tas klausimas gavosi. Bet aš žinote dabar turiu daug laiko mąstymui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 22:49
sveiki 4u.gif

mano internetas siandien streikuoja doh.gif

sveikinimai valandai 4u.gif neisejo atiduoti man visu savo balsu, bet tai nebutu keite situacijos biggrin.gif
aciu uz nauja tema 4u.gif ideju kilo ir man, tik ziuresim, kaip su igyvendinimu bus biggrin.gif

labai noriu pagirti californiagirl spalvota nuotrauka wub.gif tokia pat grazi, kaip ir nespalvota 4u.gif saunuole tu musu 4u.gif

savarzele, spejau pamatyt tavo blink.gif avatara... thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 20, 22:41)
o aptarti iki pabaigos tada irgi neis?

Kas jas čia įkėlinės parodyti?

Ir kur garantija, kad tarkim aš nepasisavinsiu sakykim bites_majos katino? 

Ir dar - o tada visi duomenys nebesirašys (nes juk iš jų atpažinti galima kieno)? 

Galima aptarineti ir ten.

Kiekvienas savo lotuliukas.gif Ar reikia jas čia įkėlinėt. Aš komentavimą dažniausiai pasilieku kartu su balsavimu. Man taip lengviau balsuot, negu spontaniškai padalint balsus paskutiniu momentu. Kas norės išsakyt nuomonę, tikrai ją išsakys ir ten.

Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus lotuliukas.gif

Galima išsaugoti nuotraukas be EXIF'o
Atsakyti
Ziuriu jus cia visi protingi,tai ar galit man kas paaiskint kas tas garsiai-tyliai,nes as jau panikuot pradedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 22:53)

Kiekvienas savo  lotuliukas.gif Ar reikia jas čia įkėlinėt. Aš komentavimą dažniausiai pasilieku kartu su balsavimu. Man taip lengviau balsuot, negu spontaniškai padalint balsus paskutiniu momentu. Kas norės išsakyt nuomonę, tikrai ją išsakys ir ten.

Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus  lotuliukas.gif

Galima išsaugoti nuotraukas be EXIF'o

... oi sprogsiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, pritariu pasiulymui drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 22:57)
Ziuriu jus cia visi protingi,tai ar galit man kas paaiskint kas tas garsiai-tyliai,nes as jau panikuot pradedu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi gus, gus... tai va tame ir dalykas, kad kas yra garsiai visi zino, taip pat, kaip ir tyliai. bet va kaip tai parodyti nuotraukoj reikia sugalvoti. zodziu esme tame, kad paziurejus i nuotrauka arba ausis uzsikimst noretusi arba issiklausyti, kad kazka isgirstum mirksiukas.gif panaudok savo vaizduote mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 20 birželio 2007 - 23:03
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 23:53)

Niu jo, bet nebebus tokio kažkokio vadinas vientisumo, kai atskirai landžiot po kiekvieną nuotrauką ir 'nukirpt' ir parodyt, kad va taip vadinasi geriau būtų irgi kažkaip nebe... unsure.gif Ir dar šita tema kam liktų? unsure.gif

Apie exifus nežinau nieko blush2.gif , turbūt todėl nenusigandau visai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 21:53)
Californiagirl,man spalvota labai grazi wub.gif nelabai as megstu tas juodai baltas , ziuriu,patekdami nespalvotas,is karto slepia po jom klaidas,o pas tave viskas gerai,man atrodo,kuo daugiau zinai,tuo daugiau pergyveni mirksiukas.gif nusiramink,zinau tavo pradzia cia,tai galiu drasiai sveikint,su dideliais pasiekimais.

Turbut ir bandziau slepti klaidas blush2.gif Nes WB sioje spalvotoje nuotraukoje jau taisytas, bet vistiek bijojau "prasauti" blush2.gif
Dekui uz pagyrimo zodzius 4u.gif tuoj nosi uzriesiu biggrin.gif (juokauju mirksiukas.gif )

SUTINKU su pasiulymu drinks_cheers.gif Tik man atrodo, kad jei nuotraukoje bus mano vaikai, tai vistiek iskart zinosit kieno, tas pats su bitesmajos katinais biggrin.gif 4u.gif

SVEIKINU su laimejimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 22:48)
labai noriu pagirti californiagirl spalvota nuotrauka wub.gif tokia pat grazi, kaip ir nespalvota 4u.gif saunuole tu musu 4u.gif

Net susigedau blush-anim-cl.gif Nesitikejau tokio ivertinimo is siu nuotrauku ax.gif

Man kol kas dar reikia pasukti galva, kaip tos tylios ir garsios nuotraukos turetu atrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 birželio 2007 - 23:22