greiti jūs čia, kelias dienas dienas nepažiūrėk ir jau turi gražaus skaitymo
Na iš manę nebus labai stropaus mokinuko, o tuo labiau komentuotojo, greičiau tylus skaitytojas. Reportažo temai nieko nepateikiau, ne prie širdies man ji. Peržiūrėjau konkursines labiausiai patiko ajas nuotrauka apie benamį, mano subjektyvia ir nekompetentinga nuomone ji su šia nuotrauka geriausiai pataikė i reportažo temą O šiaip, kaip matau, ši tema buvo sunki daugeliui dalyvių, atiduodu pagarbą bandžiusiems.
P.S kokia šios savaitės tema? Gal būsiu įgalus, ką nors nutraukt
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista .Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu ). Tikiuos ir jums tai bus idomu.
Jei kas turit ekstra ideju- nepriestarauciau del temos pakeitimo. Ypac kalbu apie tuos,kuriu fotoreportaai nesurinko balsu tik del nesusipratimu
p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?
Jei kas turit ekstra ideju- nepriestarauciau del temos pakeitimo. Ypac kalbu apie tuos,kuriu fotoreportaai nesurinko balsu tik del nesusipratimu
p.s noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?
valanda, sveikinu
Prisidedu prie pasiūlymo
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)
Prisidedu prie pasiūlymo
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 22:12)
noriu pasiulyti dar viena pakeitima. Prie konkursui dedamu nuotrauku rasyti TIK pavadinima (be autoriaus). Tiesiog idomu, ar turim kazkoki savo braiza. Paaiskejus rezultatams-pasitikrintumem savo speliojimus. Ka Jus i tai?
Dabar jau sveikinu ir aš
Jau senokai apie tai galvoju ir tau pritariu. Dėtume nuotraukas tiesiai ten ir anonimiškai. Manau rezultatai būtų įdomesni, negu tikimės
Beja, tavo tema tokia įdomi, kad mano galvoj iš karto užvirė idėjos ir nagai niežti save išbandyt.
Esu nustebusi. Kuo nuosirdziausiai dekoju uz balsus. Tikrai labai malonu . Tik gaila , kad pergale nesusiprtimais grista .Mano siuloma tema "Tyliai-garsiai". Noriu surasti kaip padaryt, kad nuotrauka triuksmautu (arba tyletu ). Tikiuos ir jums tai bus idomu.
as irgi palaikau tavo pasiulyma,nes kartais atrodo kad ne uz foto balsuoja,o uz patinkanti pasnekova o kaip jums,jei cia foto nedet,o tiesiai i konkursa niekas nieko nezinotu ir balsuotu tik uz foto
Ir ar gali nupasakot,placiau kaip ta foto turi but garsi-tyli,nu nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 22:33)
Dabar jau sveikinu ir aš
Jau senokai apie tai galvoju ir tau pritariu. Dėtume nuotraukas tiesiai ten ir anonimiškai. Manau rezultatai būtų įdomesni, negu tikimės
Beja, tavo tema tokia įdomi, kad mano galvoj iš karto užvirė idėjos ir nagai niežti save išbandyt.
Sillwio,mane aplenkei
QUOTE(valanda @ 2007 06 20, 23:12)
Iš principo pritariu, tik vienas procedūrinis klausimas - o aptarti iki pabaigos tada irgi neis? Kas jas čia įkėlinės parodyti? Ir kur garantija, kad tarkim aš nepasisavinsiu sakykim bites_majos katino? Ir dar - o tada visi duomenys nebesirašys (nes juk iš jų atpažinti galima kieno)? Kažkoks iš kelių dalių tas klausimas gavosi. Bet aš žinote dabar turiu daug laiko mąstymui
sveiki
mano internetas siandien streikuoja
sveikinimai valandai neisejo atiduoti man visu savo balsu, bet tai nebutu keite situacijos
aciu uz nauja tema ideju kilo ir man, tik ziuresim, kaip su igyvendinimu bus
labai noriu pagirti californiagirl spalvota nuotrauka tokia pat grazi, kaip ir nespalvota saunuole tu musu
savarzele, spejau pamatyt tavo avatara...
mano internetas siandien streikuoja
sveikinimai valandai neisejo atiduoti man visu savo balsu, bet tai nebutu keite situacijos
aciu uz nauja tema ideju kilo ir man, tik ziuresim, kaip su igyvendinimu bus
labai noriu pagirti californiagirl spalvota nuotrauka tokia pat grazi, kaip ir nespalvota saunuole tu musu
savarzele, spejau pamatyt tavo avatara...
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 20, 22:41)
o aptarti iki pabaigos tada irgi neis?
Kas jas čia įkėlinės parodyti?
Ir kur garantija, kad tarkim aš nepasisavinsiu sakykim bites_majos katino?
Ir dar - o tada visi duomenys nebesirašys (nes juk iš jų atpažinti galima kieno)?
Kas jas čia įkėlinės parodyti?
Ir kur garantija, kad tarkim aš nepasisavinsiu sakykim bites_majos katino?
Ir dar - o tada visi duomenys nebesirašys (nes juk iš jų atpažinti galima kieno)?
Galima aptarineti ir ten.
Kiekvienas savo Ar reikia jas čia įkėlinėt. Aš komentavimą dažniausiai pasilieku kartu su balsavimu. Man taip lengviau balsuot, negu spontaniškai padalint balsus paskutiniu momentu. Kas norės išsakyt nuomonę, tikrai ją išsakys ir ten.
Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus
Galima išsaugoti nuotraukas be EXIF'o
Ziuriu jus cia visi protingi,tai ar galit man kas paaiskint kas tas garsiai-tyliai,nes as jau panikuot pradedu
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 22:53)
Kiekvienas savo Ar reikia jas čia įkėlinėt. Aš komentavimą dažniausiai pasilieku kartu su balsavimu. Man taip lengviau balsuot, negu spontaniškai padalint balsus paskutiniu momentu. Kas norės išsakyt nuomonę, tikrai ją išsakys ir ten.
Bite maja manau tada po balsavimo pateiks mums originalą su veikiančiu EXIF'u ir tau bus labai gėda ir niekas tada su tavim nedraugaus
... oi sprogsiu is juoko
beje, pritariu pasiulymui
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 22:57)
Ziuriu jus cia visi protingi,tai ar galit man kas paaiskint kas tas garsiai-tyliai,nes as jau panikuot pradedu
oi gus, gus... tai va tame ir dalykas, kad kas yra garsiai visi zino, taip pat, kaip ir tyliai. bet va kaip tai parodyti nuotraukoj reikia sugalvoti. zodziu esme tame, kad paziurejus i nuotrauka arba ausis uzsikimst noretusi arba issiklausyti, kad kazka isgirstum panaudok savo vaizduote
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 23:53)
Niu jo, bet nebebus tokio kažkokio vadinas vientisumo, kai atskirai landžiot po kiekvieną nuotrauką ir 'nukirpt' ir parodyt, kad va taip vadinasi geriau būtų irgi kažkaip nebe... Ir dar šita tema kam liktų?
Apie exifus nežinau nieko , turbūt todėl nenusigandau visai
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 21:53)
Californiagirl,man spalvota labai grazi nelabai as megstu tas juodai baltas , ziuriu,patekdami nespalvotas,is karto slepia po jom klaidas,o pas tave viskas gerai,man atrodo,kuo daugiau zinai,tuo daugiau pergyveni nusiramink,zinau tavo pradzia cia,tai galiu drasiai sveikint,su dideliais pasiekimais.
Turbut ir bandziau slepti klaidas Nes WB sioje spalvotoje nuotraukoje jau taisytas, bet vistiek bijojau "prasauti"
Dekui uz pagyrimo zodzius tuoj nosi uzriesiu (juokauju )
SUTINKU su pasiulymu Tik man atrodo, kad jei nuotraukoje bus mano vaikai, tai vistiek iskart zinosit kieno, tas pats su bitesmajos katinais
SVEIKINU su laimejimu
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 22:48)
Net susigedau Nesitikejau tokio ivertinimo is siu nuotrauku
Man kol kas dar reikia pasukti galva, kaip tos tylios ir garsios nuotraukos turetu atrodyti