Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 21:11)
ajas, musu zole nera "perfect" blush2.gif  biggrin.gif
Parodau, spec. tau spalvota varianta bigsmile.gif
VilmKa , tavo macro nuotraukos visada thumbup.gif

ax.gif ir aš pažiūrėjau biggrin.gif , man spalvota gal dar gražiau, kažkaip prie vaikų dera spalvos rolleyes.gif wub.gif , jeigu būtų koks diedas susirietęs, irnesakyk.gif galėtų būt ir juodai - balta.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as dar atidaviau balsu blush2.gif

Uzuolaidos Startui nr.23 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gus mergytei nr.15 4u.gif 4u.gif
ir valandos guzikams nr.16 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 20:23)
as dar atidaviau balsu  blush2.gif

Uzuolaidos Startui nr.23  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gus mergytei nr.15  4u.gif  4u.gif
ir valandos guzikams nr.16  4u.gif

Perskaičiavau:

Nr 1-labradoriuke-0
Nr 2-Pupeliukas 1-0
Nr 3-Pupeliukas 2-14
Nr 4-Pupeliukas 3-4
Nr 5-Pupeliukas 4-1
Nr 6-Pupeliukas 5-0
Nr 7-Roolys ''Briedis mieste''-0
Nr 8-Roolys ''Baikeriu suvaziavimas''-7
Nr 9-labradoriuke 1-0
Nr 10-Roolys ''Ispardavimas''-6
Nr 11-sillwio 1-8
Nr 12-sillwio 2-0
Nr 13-sillwio 3-2
Nr 14-Gus-12
Nr 15-Gus2-8
Nr 16-valanda-19
Nr 17-valanda-7
Nr 18-Sansara 1-0
Nr 19-valanda-0
Nr 20-ajas-14
Nr 21-Rūpestėliai-0
Nr 22-uzuolaida3-3
Nr 23-uzuolaida1-14
Nr 24-uzuolaida2-0
Nr 25-uzuolaida4-1
Nr 26-Uzuolaida5-0
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 21:11)
Aciu, smagu kad patinka biggrin.gif
Ajas, padariau nespalvotas, nes jau paranoja pas mane del WB doh.gif  Atrodo niekada negerai... blush2.gif  Kaip jus fotografuojat apsiniaukusia diena? Ar auto WB paliekat, ar nustatot ant debesuotos dienos???
Nors fotkinau RAW, bet vistiek labai bijau nugrybauti su tuo WB doh.gif
ajas, musu zole nera "perfect" blush2.gif  biggrin.gif
Parodau, spec. tau spalvota varianta bigsmile.gif

Aciu aciuks.gif , man spalvota visai patinka smile.gif
As tai WB dazniausiai auto laikau, o po to, jei reikia, pakoreguoju (irgi RAW) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 20, 20:22)
jeigu būtų koks diedas susirietęs, irnesakyk.gif  galėtų būt ir juodai - balta.

Geras, kaip prajuokinai tuo pasakymu lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ajas @ 2007 06 20, 20:28)
As tai WB dazniausiai auto laikau, o po to, jei reikia, pakoreguoju (irgi RAW)  blush2.gif

Bandau prie RAW priprasti... blush2.gif baisiai daug darbo man atrodo, nes vistiek norint spausdint ar i internetines galerijas deti, viska reikia konvertuoti is RAW.
Atsakyti
Na, Valanda, neuzlaikyk, norim naujos temos biggrin.gif

Manau, kad si karta uzuolaida nepelnytai nuskriausta liko, nes per velai nuotraukos buvo sudetos i albuma (kai kurie jau buvo prabalsave) unsure.gif Stai tau paguodos prizas 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien sulaukiau skambučio dėl savo fotoaparato (remonto). Pralinksmino tai, kad jis Rygoje bigsmile.gif (na vežė tai į Vilnių) . Tai po poros savaičių gal parvažiuos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 20:51
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 20, 20:51)

O jūs žiū prijaučiat ekshibicionistams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras avataras.
Gaila tokio praradimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 20 birželio 2007 - 21:30
QUOTE(ajas @ 2007 06 20, 21:41)
Na, Valanda, neuzlaikyk, norim naujos temos  biggrin.gif

Manau, kad si karta uzuolaida nepelnytai nuskriausta liko, nes per velai nuotraukos buvo sudetos i albuma (kai kurie jau buvo prabalsave)  unsure.gif Stai tau paguodos prizas  4u.gif

Aciu 4u.gif Dar bandziau ikalbeti vyra, mama, broli ir visas gimines, kad uz prabalsuou, bet "nepasirase" lotuliukas.gif
Seip tai daug ivykiu mano gyvenime vyksta, todel nelabai stropiai atlikau uzduotis (o menininkams visai nieko nepateikiau). Kol kas tokia tarp dangaus ir zemes pakibusi esu. Na su lengva depresijos gaidele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 22:28)
Gaila tokio praradimo  doh.gif

užsimaskavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 21:52
Manau busiu apsisoves del balsavimo g.gif . Tikrai neteisingai supratau pateiktas fotografijas.... Ir matau kad ne as vienas doh.gif .
As cia dejuoju del Sillwio reportazo unsure.gif . Kai pradejau skaitinet atsiliepimus tai paskaiciau, kad Sillwio visos trys fotografijos buvo kaip vienas reportazas, o prabalsavau kaip uz atskirus reportazus doh.gif doh.gif . Ir ne as vienas blush2.gif
Kai sudedi visas tris fotografijas kartu tikrai visos jos atpasakoja sventes turini cool.gif . Taippat ir su lakunais , visai kitaip reikejo prabalsuot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 20:11)
ajas, musu zole nera "perfect"
Parodau, spec. tau spalvota varianta
user posted image

Californiagirl,man spalvota labai grazi wub.gif nelabai as megstu tas juodai baltas , ziuriu,patekdami nespalvotas,is karto slepia po jom klaidas,o pas tave viskas gerai,man atrodo,kuo daugiau zinai,tuo daugiau pergyveni mirksiukas.gif nusiramink,zinau tavo pradzia cia,tai galiu drasiai sveikint,su dideliais pasiekimais.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 20:23)
as dar atidaviau balsu  blush2.gif

Uzuolaidos Startui nr.23 
Gus mergytei nr.15 
ir valandos guzikams nr.16 

Aciu aciu visiem,kas ivertino mano darbus wub.gif Labai dekoju Roolys ir zuvialia,kurie pastebejo,tai ka as pastebejau,veidas tikrai buvo vaskinis,netikras,kaip jus visi to nematet? g.gif O del tos kolonos,nelabai sutinku,as jos juk neistrinsiu is foto,ji prie senos architekturos pastato dera,jei ir kitu kampu buciau emus,tada butu maise-samanoti laiptai,ar uzrasas pastato,visko idealiai nepadarysi,kad visiem patiktu drinks_cheers.gif O sillwio komentaras-mane skatina nenuleist ranku thumbup.gif aciu dar karteli,kaip trecias mano blynas,tai manau labai daug thumbup.gif ir dar prasau visu pareikst savo nuomone,kuria foto daryt,kad mama ant sienos pasikabintu dukros foto rolleyes.gif biggrin.gif
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 20:25)
Perskaičiavau:

Nr 1-labradoriuke-0
Nr 2-Pupeliukas 1-0
Nr 3-Pupeliukas 2-14
Nr 4-Pupeliukas 3-4
Nr 5-Pupeliukas 4-1
Nr 6-Pupeliukas 5-0
Nr 7-Roolys ''Briedis mieste''-0
Nr 8-Roolys ''Baikeriu suvaziavimas''-7
Nr 9-labradoriuke 1-0
Nr 10-Roolys ''Ispardavimas''-6
Nr 11-sillwio 1-8
Nr 12-sillwio 2-0
Nr 13-sillwio 3-2
Nr 14-Gus-12
Nr 15-Gus2-8
Nr 16-valanda-19
Nr 17-valanda-7
Nr 18-Sansara 1-0
Nr 19-valanda-0
Nr 20-ajas-14
Nr 21-Rūpestėliai-0
Nr 22-uzuolaida3-3
Nr 23-uzuolaida1-14
Nr 24-uzuolaida2-0
Nr 25-uzuolaida4-1
Nr 26-Uzuolaida5-0

Sillwio,tau balionu daug daug 4u.gif 4u.gif as galvojau,kas imsis to sunkaus darbo ir suskaiciuos balsus doh.gif saunuolis!!!!
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 20, 21:36)
Aciu  Dar bandziau ikalbeti vyra, mama, broli ir visas gimines, kad uz prabalsuou, bet "nepasirase"
Seip tai daug ivykiu mano gyvenime vyksta, todel nelabai stropiai atlikau uzduotis (o menininkams visai nieko nepateikiau). Kol kas tokia tarp dangaus ir zemes pakibusi esu. Na su lengva depresijos gaidele lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi,juokute tu,gerai kad prisipazinai,jog visa kapela kvietei prabalsuot lotuliukas.gif
Ir linkiu kad depresija greit pasitrauktu mirksiukas.gif juk vasara,sekmes tau wub.gif

Na ka sveikinu,savaites nugaletoja!!!!!!Valanda,tau medalis 4u.gif Laukiam naujos temos bigsmile.gif
Atsakyti