Nu baikit
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 20, 17:10)
Nu baikit
kas tiesa, tai ne melas Fotografuojama su aparatu, o ne aparatas su zmogum
QUOTE(Will @ 2007 06 20, 15:51)
Fotografuoja ne fotoapratas, o fotografas
as nekarta girdejau,kai sako tu turi gera fotoaparata,todel tavo ir nuotraukos grazios tai taip pries akis iskyla Fotolamos anekdotas,kad puodai skaniai verda,ne virejas
As turbut kazka praleidau tai mes komentuojam visas foto,ar tik patikusiais?nes as tik taskus surasiau ir vsio o ziuri kiti visas nuotraukas komentuoja as irgi nieko pries kad ir nedalyvaujantys balsuotu
O iki kada vyks balsavimas?Man jau idomi nauja tema oi,tik kad nesunkia paskelbtu nes as tik 3 km spinduliu iseiniu is namu
Taip, as visiskai pritariu, jog svarbiausias fotografas, bet be aparato nebutu nei fotografo. Iveliau as Jus i absurdiska diskusija. As tik prasiau patarimo. Aciu uz sugaista laika. Labai grazios Jusu visu nuotraukos.
Reiketu kokia lauko galerija surengti kiekviename mieste, kad visi pamatytu.
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 20, 17:53)
Taip, as visiskai pritariu, jog svarbiausias fotografas, bet be aparato nebutu nei fotografo. Iveliau as Jus i absurdiska diskusija. As tik prasiau patarimo. Aciu uz sugaista laika. Labai grazios Jusu visu nuotraukos.
Nesuprantu, ko čia visi taip tave užsipuolė Visi pradėjom kažkada nuo nulio. Kad fotografuoja fotografas, o ne aparatas, gryna teisybė. Tavo atveju gerai, kad tu žinai ko nori. Olympus'as neturi optinio stabilizatoriaus, bet manau tu tai žinai. Jeigu norėsi su juo fotografuoti peizažus, tai jo matymo kampas plačiąjam gale tam kiek siaurokas. Patarčiau žiūrėti ką nors su platesniu kampu. Pagal kitus parametrus jis tikrai neblogas Optika šviesi. Kažkada turėjau UZ serijos oliką ir buvau labai laimingas.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 17:57)
Nesuprantu, ko čia visi taip tave užsipuolė
Sillwio,taigi nieks neuzsipuole as manau kad cia visi juoko forma,draugiskai nepiktybiskai tikrai,bent jau as
Bozzena,tu isizeidei?
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 20, 19:58)
oi, prajuokinai visai gera nuotrauka
QUOTE(gus @ 2007 06 20, 19:11)
Sillwio,taigi nieks neuzsipuole
Ir man taip atrodo
Ši tema prasidėjo nuo panašios diskusijos- klausimas buvo ar verta eiti pas profesionalą, juk daugelis ir taip fotografuoja
QUOTE(Will @ 2007 06 20, 19:39)
Ir man taip atrodo
Ši tema prasidėjo nuo panašios diskusijos- klausimas buvo ar verta eiti pas profesionalą, juk daugelis ir taip fotografuoja
O man pasirodė, kad žmogus negavo atsakymo, tik krūvą pamokslų, todėl manau, kad įsižeidė. Gal tai ne užsipuolimas. Gal tai ignoravimas
Balsavimas matau sustojo (nors kai kas atidavė tik pvz 3 taškus), taigi sumečiau rezultatus, kurie manau jau nepakis:
Nr 1-labradoriuke-0
Nr 2-Pupeliukas 1-0
Nr 3-Pupeliukas 2-14
Nr 4-Pupeliukas 3-4
Nr 5-Pupeliukas 4-1
Nr 6-Pupeliukas 5-0
Nr 7-Roolys ''Briedis mieste''-0
Nr 8-Roolys ''Baikeriu suvaziavimas''-7
Nr 9-labradoriuke 1-0
Nr 10-Roolys ''Ispardavimas''-6
Nr 11-sillwio 1-8
Nr 12-sillwio 2-0
Nr 13-sillwio 3-2
Nr 14-Gus-12
Nr 15-Gus2-6
Nr 16-valanda-18
Nr 17-valanda-7
Nr 18-Sansara 1-0
Nr 19-valanda-0
Nr 20-ajas-14
Nr 21-Rūpestėliai-0
Nr 22-uzuolaida3-3
Nr 23-uzuolaida1-11
Nr 24-uzuolaida2-0
Nr 25-uzuolaida4-1
Nr 26-Uzuolaida5-0
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 08:31)
ne per tamsios tikrai labai labai grazios - viskas cika pika
QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 09:12)
nu, man labai patinka abi nuotraukos... toks smalsumas vaiko
QUOTE(ajas @ 2007 06 20, 09:17)
man abi patinka Tik kazkaip gal spalvu truksta Taip ir isivaizduoju zalia zole...
Aciu, smagu kad patinka
Ajas, padariau nespalvotas, nes jau paranoja pas mane del WB Atrodo niekada negerai... Kaip jus fotografuojat apsiniaukusia diena? Ar auto WB paliekat, ar nustatot ant debesuotos dienos???
Nors fotkinau RAW, bet vistiek labai bijau nugrybauti su tuo WB
ajas, musu zole nera "perfect"
Parodau, spec. tau spalvota varianta
VilmKa , tavo macro nuotraukos visada
O man taip idomu kuri foto laimes si karta. Dazniausiai kazkaip matydavosi darbai lyderiai, o si kart ziuriu visi skirtingai suprantam reportazus. Labai labai idomu Ir naujos temos norisi vel
Papildyta:
Atrodo, galim sveikinti Valanda
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 20:11)
Kaip jus fotografuojat apsiniaukusia diena? Ar auto WB paliekat, ar nustatot ant debesuotos dienos???
Papildyta:
Papildyta:
Aš į WB visai nekreipiu dėmesio. Taisau kompe, jei fotikas nepataiko. Visada ant auto, taip mažiau taisyt reikia.
Nežinia dar. Ne visi balsavo. Gal kas atsibus dar vakare Bet tendencija aiski.