Zuvialia, aga graziai suskaiciuota Itariu, kad sis skaiciavimas buvo vieno is paskutiniu namu darbu. Bent jau pradzioj buvo kitaip sumuojama, nes ne man vienai taip "pasivaideno" O kada pasikeitimas ivyko net nepastebejau Vadinasi puiku
QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 07:40)
nesupratau, tai kaip balsuojam? koks maksimalus balas yra 5 ar 3? praeitą savaitę kaip ir nutarėm, kad bus 5 balai
Kiek pamenu, tai nusprendem, kad galima deti 5 nuotraukas, bet apie balsavimo keitima niekas nekalbejo Manau balsuojam uz 3 nuotraukas, duodami 3,2 ir 1 balus Tuo labiau, kad jau yra prabalsavusiu, nemanau kad ka nors keisti reiketu
QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 08:40)
nesupratau, tai kaip balsuojam? koks maksimalus balas yra 5 ar 3? praeitą savaitę kaip ir nutarėm, kad bus 5 balai
tai kad nuotraukų labai nedaug... atvirai sakant šį sykį man nelabai kas užkliūna..
be to jau ir prabalsavau...
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:23)
Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom matyt del to ...
''Nelaisves skonis''
Labai nesupykit kad istryniau pries tai rodytus variantus , nekaip ziurisi kai pilna tema topacio kadro dubliu
''Nelaisves skonis''
Labai nesupykit kad istryniau pries tai rodytus variantus , nekaip ziurisi kai pilna tema topacio kadro dubliu
roolys, gi sakiau, kad rytas uz vakara protingesnis va dabar labai mielai ziurisi
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 02:31)
O cia pora nuotrauku, kad ne vien pliurpalai butu Prasom kritikuoti
Ziuriu ziuriu...ar ne per tamsios???
ne per tamsios tikrai labai labai grazios - viskas cika pika
labas rytas
QUOTE(Sansara @ 2007 06 20, 07:58)
o tai uzuolaidos reportazo taip ir neimes niekas nebalsuosiu, kol jo ten nebus
BOIKOTAS
BOIKOTAS
O kas tai turetu padatyti? Manau pati uzuolaida gali pasirupint savim
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:23)
Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom matyt del to ...
''Nelaisves skonis''
''Nelaisves skonis''
Nemaciau anos, todel lyginti kuri smagiau ziurisi negaliu. Galiu pasakyti, kad sita man nesiziuri visai. Neperteikia jinai nelaisves skonio. Is pozos sprendziu, kad skonis priesingas Gali ir geriau
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 03:31)
O cia pora nuotrauku, kad ne vien pliurpalai butu Prasom kritikuoti
nu, man labai patinka abi nuotraukos... toks smalsumas vaiko
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 08:51)
Nemaciau anos, todel lyginti kuri smagiau ziurisi negaliu. Galiu pasakyti, kad sita man nesiziuri visai. Neperteikia jinai nelaisves skonio. Is pozos sprendziu, kad skonis priesingas Gali ir geriau
na ka sitas banditas buvo nesekmingas, bandysim pakartot kazka panasaus. ... Kai ziuriu po tavo kritikos tai tikrai pradejau matyt ''kalinio'' netikruma
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 03:31)
man abi patinka Tik kazkaip gal spalvu truksta Taip ir isivaizduoju zalia zole...
Idekik kas man nuoroda i nuotraukas-konkursa
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 20, 10:20)
Idekik kas man nuoroda i nuotraukas-konkursa
Pirmame puslapyje yra
Visi namų darbai čia: pas Bitę NAMU DARBAI - namų darbams pateikiami tik tą savaitę atlikti nauji darbai. Namų darbai pateikiami iki antradienio
Šios savaitės namų darbų tema- REPORTAŽAS
Šios savaitės namų darbų tema- REPORTAŽAS