Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Zuvialia, aga graziai suskaiciuota biggrin.gif Itariu, kad sis skaiciavimas buvo vieno is paskutiniu namu darbu. Bent jau pradzioj buvo kitaip sumuojama, nes ne man vienai taip "pasivaideno" mirksiukas.gif O kada pasikeitimas ivyko net nepastebejau blush2.gif Vadinasi puiku thumbup.gif
Atsakyti
nesupratau, tai kaip balsuojam? koks maksimalus balas yra 5 ar 3? praeitą savaitę kaip ir nutarėm, kad bus 5 balai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 birželio 2007 - 07:40
QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 07:40)
nesupratau, tai kaip balsuojam? koks maksimalus balas yra 5 ar 3? praeitą savaitę kaip ir nutarėm, kad bus 5 balai  g.gif

Kiek pamenu, tai nusprendem, kad galima deti 5 nuotraukas, bet apie balsavimo keitima niekas nekalbejo g.gif Manau balsuojam uz 3 nuotraukas, duodami 3,2 ir 1 balus ax.gif Tuo labiau, kad jau yra prabalsavusiu, nemanau kad ka nors keisti reiketu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 birželio 2007 - 07:54
QUOTE(bite maja @ 2007 06 20, 08:40)
nesupratau, tai kaip balsuojam? koks maksimalus balas yra 5 ar 3? praeitą savaitę kaip ir nutarėm, kad bus 5 balai  g.gif

tai kad nuotraukų labai nedaug... atvirai sakant šį sykį man nelabai kas užkliūna..
be to jau ir prabalsavau...
Atsakyti
o tai uzuolaidos reportazo taip ir neimes niekas doh.gif nebalsuosiu, kol jo ten nebus lotuliukas.gif
BOIKOTAS lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 birželio 2007 - 08:00
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:23)
Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom  g.gif matyt del to ...
''Nelaisves skonis''

Labai nesupykit kad istryniau pries tai rodytus variantus  mirksiukas.gif , nekaip ziurisi kai pilna tema topacio kadro dubliu  rolleyes.gif

roolys, gi sakiau, kad rytas uz vakara protingesnis biggrin.gif va dabar labai mielai ziurisi thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 02:31)
O cia pora nuotrauku, kad ne vien pliurpalai butu biggrin.gif  Prasom kritikuoti blush2.gif

Ziuriu ziuriu...ar ne per tamsios???

ne per tamsios tikrai wub.gif labai labai grazios - viskas cika pika wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 20, 07:58)
o tai uzuolaidos reportazo taip ir neimes niekas  doh.gif nebalsuosiu, kol jo ten nebus  lotuliukas.gif
BOIKOTAS  lotuliukas.gif

O kas tai turetu padatyti? Manau pati uzuolaida gali pasirupint savim lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:23)
Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom  g.gif matyt del to ...
''Nelaisves skonis''

Labai nesupykit kad istryniau pries tai rodytus variantus  mirksiukas.gif , nekaip ziurisi kai pilna tema topacio kadro dubliu  rolleyes.gif

Nemaciau anos, todel lyginti kuri smagiau ziurisi negaliu. Galiu pasakyti, kad sita man nesiziuri visai. Neperteikia jinai nelaisves skonio. Is pozos sprendziu, kad skonis priesingas lotuliukas.gif Gali ir geriau
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 03:31)
O cia pora nuotrauku, kad ne vien pliurpalai butu biggrin.gif  Prasom kritikuoti blush2.gif

Ziuriu ziuriu...ar ne per tamsios???

nu, man labai patinka abi nuotraukos... toks smalsumas vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 20, 08:51)
Nemaciau anos, todel lyginti kuri smagiau ziurisi negaliu. Galiu pasakyti, kad sita man nesiziuri visai. Neperteikia jinai nelaisves skonio. Is pozos sprendziu, kad skonis priesingas lotuliukas.gif Gali ir geriau

g.gif na ka sitas banditas buvo nesekmingas, bandysim pakartot kazka panasaus. ... Kai ziuriu po tavo kritikos tai tikrai pradejau matyt ''kalinio'' netikruma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 03:31)

man abi patinka wub.gif Tik kazkaip gal spalvu truksta unsure.gif Taip ir isivaizduoju zalia zole... rolleyes.gif
Atsakyti
Idekik kas man nuoroda i nuotraukas-konkursa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 20, 10:20)
Idekik kas man nuoroda i nuotraukas-konkursa  doh.gif

Pirmame puslapyje yra mirksiukas.gif

Visi namų darbai čia: pas Bitę mirksiukas.gifNAMU DARBAI - namų darbams pateikiami tik tą savaitę atlikti nauji darbai. Namų darbai pateikiami iki antradienio
Šios savaitės namų darbų tema- REPORTAŽAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 20 birželio 2007 - 09:25