Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 02:05)
Bet man nesvarbu... irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai nuskambejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 01:05)
Kodel man.....????
Ne as pirma pasiuliau balsuoti uz nuotrauka, o ne nicka unsure.gif  Vadinasi ne as viena tai pastebejau unsure.gif O pritarianciu balsuoti butent UZ NUOTRAUKA buvo ir daugiau.... g.gif  Bet man nesvarbu... irnesakyk.gif

As skaiciau ir nelabai supratau apie ka jus cia snekat,nes jau kelintas balsavimas,kaip balsuojam uz foto.Juk net balsuodami parasom NR.gerai pamenu konkreciai savaji atveji,kai manieji kabantys zaislai konkuravo su kita nuotrauka meskinu stambesniu planu.Juk niekas nerase balsai zuvialiai.Buvo rasoma nuotraukai nr. X skiriu tiek balsu nr.Y tiek. braal vistiek nesuvedu galu,apie kokius jus cia balsavimus.Gal jus cia jau paslapcia kur balsuojat?nes artimiausiu metu tikrai nepamenu,kad buciau balsavus uz nicka.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 birželio 2007 - 02:14
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 02:11)
Gal jus cia jau paslapcia kur balsuojat?

Cia kaip per MISS rinkimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif , viskas papirkta ir seniai aisku kas laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 02:11)
As skaiciau ir nelabai supratau apie ka jus cia snekat,nes jau kelintas balsavimas,kaip balsuojam uz foto.Juk net balsuodami parasom NR.gerai pamenu komkreciai savaji atveji,kai manieji kabantys zaislai konkuravo su kita nuotrauka meskinu stambesniu planu.Juk niekas nerase balsai zuvialiai.Buvo rasoma nuotraukai nr. X skiriu tiek balsu nr.Y tiek. braal vistiek nesuvedu galu,apie kokius jus cia balsavimus.Gal jus cia jau paslapcia kur balsuojat?nes artimiausiu metu tikrai nepamenu,kad buciau balsavus uz nicka....  g.gif

Neaiskiai parasiau blush2.gif Taip, balsuojam visada uz nuotrauka, bet sumuojant balsus kazkaip susumuojamas daugiausiai balsu surinkes nickas, o ne nuotrauka. Skaiciuoti reiketu ATSKIRAI balsus nuotraukai ir skelbti nuotrauka nugaletoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 02:16)
Neaiskiai parasiau blush2.gif  Taip, balsuojam visada uz nuotrauka, bet sumuojant balsus kazkaip susumuojamas daugiausiai balsu surinkes nickas, o ne nuotrauka. Skaiciuoti reiketu ATSKIRAI balsus nuotraukai ir skelbti nuotrauka nugaletoja ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 02:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai nuskambejo  thumbup.gif

Kas gerai nuskambejo? biggrin.gif
Ne visai aiskiai pasnekejau... blush2.gif
Pailseti reikia, karstis veikia doh.gif

O siaip, nesiparinu- sumuokit balsus kaip norit ax.gif Ne laimejime esme vistiek ax.gif

Blyn, kiek klaidu darau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 birželio 2007 - 02:21
Jauciu atsimazinsiu nuo jusu , nes puse trieju jau nakties ir prasvite blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:09)
Taigi kiekvienas savo isimest galim. Ir pavadint taip kaip norim. login ''bitemaja'' password ''bitemaja''

cia viskas aisku,bet va,jei zmogus nepaspejo atbegt ir insikelt.tai ziu jau ir jo nera,nors reportazas nuskambejo ir gana skambiai kitu akimis.
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 01:10)
Pataisiau, nes visiems pasitaiko, pirstai susipyne... blush2.gif O tu, vistiek, emei ir garsiai pasakei cool.gif

hihihi.gif kur jau as tau nutylesiu laugh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 01:16)
Neaiskiai parasiau blush2.gif  Taip, balsuojam visada uz nuotrauka, bet sumuojant balsus kazkaip susumuojamas daugiausiai balsu surinkes nickas, o ne nuotrauka. Skaiciuoti reiketu ATSKIRAI balsus nuotraukai ir skelbti nuotrauka nugaletoja ax.gif

viskas cia puikiai aisku,bet ir sumuojant rezultatus nepastebejau,kad butu suskaiciuojamas bendras balas visu foto..Nu zodziu...kib ant miego reik eit?O tu rolly kilnoji tuos bokalus perskaites praleistas temas?Nes kol nebuvai daug kas pasikeite,tejp,kad..nu blyn,negi cia man vienai taip atrodo,kad tikrai nepliusuojami balai?Zinau,kad ne tame esme,bet nu kazkaip nesuprantu.e .ko mes cia gyncijames? hihihi.gif
Atsakyti
O cia pora nuotrauku, kad ne vien pliurpalai butu biggrin.gif Prasom kritikuoti blush2.gif

ISO 400, f4.5, 1/320s
user posted image

user posted image

Ziuriu ziuriu...ar ne per tamsios???
Atsakyti
Californ,ce reportazui?labai grazus[visi labai mieli jau sakiau] tavo shpokas 4u.gif bet zolyte uz jo patiesinciau.O ir juodai balta man patinka.O ir tamsumas,mano monitoriui gana sviesus. [bet kadangi kaip zinia jis rodo turbut alaus riebuma,tai mano nuomone gali but nesvarbi]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 birželio 2007 - 02:36
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 02:36)
Californ,ce reportazui?labai grazus[visi labai mieli jau sakiau] tavo shpokas 4u.gif bet zolyte uz jo patiesinciau.O ir juodai balta man patinka.O ir tamsumas,mano monitoriui gana sviesus. [bet kadangi kaip zinia jis rodo turbut alaus riebuma,tai mano nuomone gali but nesvarbi]

Nezinau, ar reportazui... g.gif Kazkaip silpnokos jos man palyginus su kitu reportazais. Ir gal "nereportazines" g.gif
Zuvialiok, sakai zole patiesinti? Pas mus kiemas toks kreivas lotuliukas.gif Zole "eina" nuo kalniuko. Nejuokauju, cia rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Wysnia17. - 11
Zuvialia19. - 10
Zuvialia18. - 3
Valanda31. - 9
bitė maja21. - 7
bitė maja3. - 5
Sansara12. - 6
Dejavu8. - 5
Dejavu7. - 3
Sąvaržėlė24. - 3
Sąvaržėlė14. - 2
Californiagirl4. - 3
Užuolaida29. - 3
Užuolaida30. - 3
Sullwio14. - 3
ajas2. - 3
VilmKa23. - 8

na ce ymeciau balsavimo rezultatus,kuriuos graziai buvo Vilmka paskaiciavus.Paaiskinkit man neismaneliai kokius jus cia balsus ir kaip jus cia sudedat?Man niekaip neaisku.Nors sutariam.Galit neaiskint.Nesvarbu.Galim rasyt tik pavadinimus.man gerai ir taip. 4u.gif

P.S pageltoninau,kad nepagalvotumet,kad cia sio balsavimo hihihi.gif

as tai pas save dab visu foto horizontus tiesinu,nes tik daba supratau,kaip juos tiesint,tai ymatau net tavo vos vos pasvirusia zolyte.As bisky pasukau,skirtumo nelabai gal matosi,ale tiesu -grazu -tvarkynga blush2.gif o,kad kalvota..mes gi nematom to fotografijoj mirksiukas.gif va,jei butu matyt koks kalnas tai tikrai netiesinciau.
user posted image
ziuriu ir seip ir taip..bet ar tvora daba negriuva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 birželio 2007 - 02:57