Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 01:04)
blink.gif uzjauciu tikrai...

ech, ko nepadarysi vardan meno lotuliukas.gif

o tu is dalies labai teisus - netvarkydamas nuotrauku po to, mokaisi iskart matyti ir fotografuoti teisingai smile.gif

gera cia, bet atsirasau - zuikis mano tuoj pabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 20 birželio 2007 - 01:13
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 02:10)
zuikis mano tuoj pabus wub.gif

o aš vis dar dirbu.. mano zuikis miega sau wub.gif ramu... bet už tai rytas prasidės 5 val doh.gif tikiuosi jau būt kiek nors pamiegojus...

smagiai jūs čia diskutuojat.. rooly, o man tie šviesos plėmai nebaisiai trukdo, dargi paįvairina nuotrauką, na gal galėtų būti ne toki ryškūs.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 20, 01:19)
o aš vis dar dirbu.. mano zuikis miega sau wub.gif ramu... bet už tai rytas prasidės 5 val doh.gif tikiuosi jau būt kiek nors pamiegojus...

smagiai jūs čia diskutuojat.. rooly, o man tie šviesos plėmai nebaisiai trukdo, dargi paįvairina nuotrauką, na gal galėtų būti ne toki ryškūs.. ax.gif

Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom g.gif matyt del to ...
''Nelaisves skonis''
user posted image
# Flash used: No
# Focal length: 14.6mm
# Exposure time: 0.0025 s (1/400)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: shutter priority (semi-auto)
Ir manau pasiliksiu prie tokios savo fotografijos versijos g.gif

Labai nesupykit kad istryniau pries tai rodytus variantus mirksiukas.gif , nekaip ziurisi kai pilna tema topacio kadro dubliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 01:34
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 02:23)
Pabandziau atimti spalvas is sios fotografijos, tai mano akiai smagiau ziurisi. Aisku cia man suveike simpatija juodai baltom fotografijom  g.gif matyt del to ...

žiūrisi tikrai smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 20, 01:25)
žiūrisi tikrai smagiau smile.gif

mirksiukas.gif aciu ...

P.S. bent jau man kartais spalvos gadina vaizda, bet tik kartais ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 01:29
Na va,pagaliau galiu ypulti ir cia 4u.gif
as be reportazo..Tiksliau nepaspejau....
Greit susakau,kad manieji pilvo "raumenai" pasimankstino su rollio reportazais.Ta "Fynda" ir tas "briedis" nu iki nukritimo hihihi.gif o kai man tokiai skystai nedaug reikia irnesakyk.gif .
Susiurpuliavo labai gus smuikininkes antroji reportazo nuotrauka[kur su uzkritusia sruoga].Tikrai super pagautas kadras.malacius 4u.gif
ajas 4u.gif ,ujaj,nezinociau,kad tu nelietuvoj,sakyciau,kad labai lietuviska tikrove unsure.gif
silwio indeno zvilgsnis ir fotografijos spalvos tikrai prikausto zvilgsni.
Pupeliuko kareiveliu 'rimti' zvilgsniai irgi super !
Valandos 'pukuotukai' thumbup.gif [kur tu juos radai?]

Tiesa,californios merginai noreciau priminti,ji buvo pasisakius,kad tie,kurie sudeda po tris foto tai visu triju foto balsai yra susumuojami ir skelbiamas nugaletojas.Tikrai taip nera.Gerai atsimenu,kai buvo balsuojama uz She bezdzionka ir katina.Taciau ji buvo paskelbta laimetoja ne todel,kad per abi fotografijas surinkta daugiausiai balsu,o todel,kad butent jos abi buvo lyderes ir ju nelabai kas kitas bepasivijo.Taigi rasydavom visada kiek pamenu balsu skaiciu ir uz viena foto ir uz kita.Na,bet gal busiu ne taip supratus.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 birželio 2007 - 01:45
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 01:42)
manieji pilvo "raumenai" pasimankstino su rollio reportazais.Ta "Fynda" ir tas "briedis" nu iki nukritimo hihihi.gif o kai man tokiai skystai nedaug reikia irnesakyk.gif .

rolleyes.gif tai gerai kad nors kokia nauda is mano reportaziniu foto. smile.gif Bent jau pilva kai kas pasimankstina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 01:48
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:48)
rolleyes.gif tai gerai kad nors kokia nauda is mano reportaziniu foto.  smile.gif Bent jau pilva kai kas pasimankstina

ei.tokiais laikais,kuomet net mankstai nera laiko tokios minutes yra neykainuojamos biggrin.gif

kaip supratau,va Bite nebeseimininke,ner tvarkos.ne visos foto sukeltos.Tad palauksim rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Jau nebesuspeju nieko...Is manes reportazo nebus verysad.gif Nuvaziuojam sekmadieni i Seattle centra, galvoju pafotkinsiu...issitraukiu fotika, o baterija palikta namie krautis doh.gif Is apmaudo vos neapsiverkiau doh.gif Bet uz tai ramiai pasivaiksciojau, nevaikiodama vaiku su fotiku biggrin.gif Daug vertu fotkinimui vaizdeliu maciau ir kiekviena kart save keikiau. Bet is kitos puses pagalvoju, kazi ar buciau isdrysusi zmonems i akis lysti ir fotografouti blush2.gif Jauciu nelabai... blush2.gif Telephoto objektyvas butu patogiau siuo atveju, nei manasis kuris tik iki 70mm ima.

Man didziausia ispudi padare Gus nuotraukos rolleyes.gif thumbup.gif Roolys baikeriai patiko thumbup.gif , aplamai roolys labai gerai reportaza suprato thumbup.gif ir sillwio indeno labai sukreciantis vaizdelis(cia man po "Apocalypto" turbut biggrin.gif ). Dar pupeliuko lakunai, ypac tas berniukas stambesniu planu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 01:42)
Tiesa,[b]californios merginai noreciau priminti[/B],ji buvo pasisakius,kad tie,kurie sudeda po tris foto tai visu triju foto balsai yra susumuojami ir skelbiamas nugaletojas.Tikrai taip nera.Gerai atsimenu,kai buvo balsuojama uz She bezdzionka ir katina.Taciau ji buvo paskelbta laimetoja ne todel,kad per abi fotografijas surinkta daugiausiai balsu,o todel,kad butent jos abi buvo lyderes ir ju nelabai kas kitas bepasivijo.Taigi rasydavom visada kiek pamenu balsu skaiciu ir uz viena foto ir uz kita.Na,bet gal busiu ne taip supratus..  g.gif

Kodel man.....????
Ne as pirma pasiuliau balsuoti uz nuotrauka, o ne nicka unsure.gif Vadinasi ne as viena tai pastebejau unsure.gif O pritarianciu balsuoti butent UZ NUOTRAUKA buvo ir daugiau.... g.gif Bet man nesvarbu... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 birželio 2007 - 02:01
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 20, 00:58)

pataisei savo "paforkinsiu" hihihi.gif jau buc palazdavojus, kiek priforkinai.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 01:58)
ei.tokiais laikais,kuomet net mankstai nera laiko tokios minutes yra neykainuojamos biggrin.gif 

kaip supratau,va Bite nebeseimininke,ner tvarkos.ne visos foto sukeltos.Tad palauksim rytojaus  mirksiukas.gif

Taigi kiekvienas savo isimest galim. Ir pavadint taip kaip norim. login ''bitemaja'' password ''bitemaja''
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 20, 02:06)
pataisei savo "paforkinsiu" hihihi.gif jau buc palazdavojus, kiek priforkinai.

Pataisiau, nes visiems pasitaiko, pirstai susipyne... blush2.gif O tu, vistiek, emei ir garsiai pasakei cool.gif
Atsakyti